Grattis på mig !

2010-07-27 ღ 19:58:40
God kväll!

Nu är det 20 minuter till jag fyller 23 :) Woho! Å jag borde verkligen ligga i sängen med tanke på att jag ska jobba imorn vid 9.30. Men ack.. de gör inget :D För kl 15.00 har jag semester. wiiiie! Ska diretk hem till familjen på middag o sen ska jag sova hos Emelie för vi ska ju upp vid 5-snåret, ingen match ;) Haha, säger sjusovarn själv. Men kul ska det bli.. å jag ber till alla vädergudar om en solig vecka på Gotland, vill ha sol, bad o raukar.
Nu skrev jag detta inlägg inatt så de e därför de står lite skumt.
Jag har haft en jättebra dag. Jobb, middag hos familjen...å så sjöng ju Sandra imorse(nästan iaf ;) ) å dukade upp frulle me levande ljus o en post-it, de e Sandra de... "in a asshole" Internt..hihi..
I really really gonna miss u rooomie. Nu ska de bli efterrätt, efter att ha avnjutit färsk lax med färskpotatis o gräddfilssås. Så gott. Sen ska jag till Emelie där det blir en kort natt innan färden till Gotland. Nu är det SEMESTER i nästan 4 veckor framåt, Jippi!

 

Skål!

 


:)

2010-07-25 ღ 23:29:29
Glädje:) Har haft en toppendag idag. Igår va ja ute me tjejjorna o hade en superkväll! Mycket oxå för att Sandra kom hem med nyckeln :P Äntligen hemma igen på Söder, några dagar till... suck. Sen flyttas de. Men först Gotland.
Fick massa fina presenter idag, tack :) Å en god middag å trevligt sällskap.
Nu ska jag sova. Men först... Marcus e liksom... beroendeframkallande, de e ju bevisat.

With me. without me.

2010-07-17 ღ 23:28:24
Hej mitt i natten...
Idag har varit en bra dag. Stod på jobbet idag och hade inte många kunder alls.. när plötsligt Tina dök upp och gjorde min dag. Sen åkte jag till Jordbro för att grilla och äta gott hemma hos Amandas mamma, mycket trevligt. Kvällen avslutades där dagen började, Sickla.. för en bio med Marcus. Härligt var det, Knight and day, skön rulle faktiskt. 4 + från mig. Nu ska jag packa å fixa lite för imorn drar jag ut till Camillas landställe efter jobbet och är tillbaka på tisdag, ska bli skönt.
Ha en underbar sönda!
Jag och Marcus satt och pratade om namn, o plötsligt kom vi in på Alice. Vi pratade en hel del om henne. Som Marcus sa: man kan liksom föreställa sig hur hon e när man ser henne. Saknar henne sjukt mycket, min bästa franska vän. Je t'aime et je t'ai gardé dans mon coeur. :)
BÄSTA TJEJJEN <3
KRAM

En kväll på staden.

2010-07-17 ღ 08:40:05
Igår jobbade jag fram till 15.00. Efter det blev det middag på stan med mamma och Mikael, jättemys! (okej, ja o Mikael står alltid på samma sida i ALLT. Haha, så det kan väl bli lite mycket ibland, men vadå. De e väl bra att syskonen håller ihop) ;) Vi åt thai-mat och tog massa fina kort, gick en sväng i gamla stan med alla turister, en riktig sommarkväll.
Love my family :)

Foto..

2010-07-15 ღ 21:51:13
Självklart har jag tagit lite fina foton.. på natur o annat.
den tog inte jag


Sol vind o vatten.. å lite vintage.

2010-07-15 ღ 21:37:57
Vet inte riktigt... men här är en mening som passar in.
"När den rätta dyker upp säger hjärtat till... å då får huvudet säga vaaad det vill"
För så e de väl? Jo, å jag hoppas av hela mitt hjärta att det går hela vägen. Krokigt, rakt, snabbt eller långsamt, huvudsaken är att vi håller oss innanför vägrenen :P Okej, ja har blivit lite körskadad :D
Nu ska jag ta det lugnt, hoppa i säng snart.
Jag hade en underbar mini-semester på Muskö. Vi åkte motorbåt, solade, badade, sprang, körde 5-kamp(grävskopan va grym) haha, åt massa god mat o klagade på värmen :D Underbart.
Var även ute på Muskö i söndags och hade en helt underbar dag även då. Vi solade och badade, låg på klipporna och bara skrattade o njöt. Precis så som man vill ha det. Mmm!
Bilderna får tala för sig själva...

Skärgården!

2010-07-13 ღ 08:01:10
Hej hopp! Uppe tidigt igen, för nu ska jag mot Muskö. 2 dagar hso Emelie och hennes familj, ses snart!

Juste, jag blev antagen till lärarprogrammet på Göteborgs Universitet, så kul. Men ska inte plugga i höst iaf, utan i vår blir det nog. Men kul iaf :)

Kram!








sommar sommar sommar...


Utflyttningsfest.

2010-07-10 ღ 08:37:22
Jaha, då var det dags. Ikväll ska jag och Sandra(Roomie) ha våran utflyttningsfest. Saad... Nu har det gått snart 9 månader sedan vi flyttade in på Söder.. å kul har vi haft. Ångrar inte en sekund att vi tog erbjudandet. Sånt händer inte jämt. Många minnen, bra som dåliga =P har vi plockat på oss under den här tiden och seeent kommer de att glömmas bort =D
Nu till jobbet o sen fix fix fix!
Puss

Så kan det gå med inlines.

2010-07-09 ღ 05:20:25
Sitter här och kan inte sova.. och varför? JO för jag var ute och åkte inlines igårkväll vid 21 - 22 tiden. Sen kommer det en backe och jag får svårt för att bromsa. Farten ökar och jag vurpar vid en tröskel, flyger en bit upp ochlandar på rumpan med benen vikta utåt(som när man om man är rätt vig kan sitta på knä fast vika fötterna utåt åt sidorna). Det gjorde rätt ont och nu gör det fruktansvärt ont vid vridningar eller ansträngningar.
Usch. Vad skulle jag på den backen och göra!? Det kan man undra. Men det kunde gå så mycket värre, med tanke på att jag åkte i minishorts och linne och inte hade ett enda skydd. Men ont gör det.
Ringde precis vårdguiden och de sa att jag ska ta något smärtstillande och sedan uppsöka vårdcentralen. Suck. Dumma jag. Jag tänkte innan att den här backen villl jag itne åka nedför. Men kände att jag inte lika gärna kunde ta av mig och gå ner i strumporna, vilket jag självklart borde ha gjort. "Is she brave or is she stupid" Mh! Nu ska jag försöka vila lite iaf, så får vi se om det blir något jobb idag.
Skydda er när ni åker inlines!

80-väg tjeck!

2010-07-06 ღ 08:11:22
Igår var jag och mamma ute och körde i närmare 3 timmar. Det blev en långtur från Farsta till Huddinge och tillbaka. Det kändes bra. 80-väg o en hel del rondeller. Nu är det speglar, inbromsning och placering som jag måste lägga extra energi på.
På god väg.. snart snart..

dopet.

2010-07-06 ღ 08:04:14
Här kommer lite fler bilder från dopet :)
Gudfadern :)
Murre, jag, Cornelia o Chrille.
Isen o Mack
familjen C

Sen blev det grillkväll med en del fotboll !
killarna lagade käket.. jag satt i solstolen =)
Pappa o son :)
Myyyys!

Cornelia Patricia

2010-07-04 ღ 12:25:52
God morgon!
Det blev en väldigt lyckad dag igår. Underbart väder, massa goa människor o grillat. Dopet gick jättebra.. jag var jättenervös innan. Fattr inte vad som hände, men 10 min innan började jag skaka o va jättenervös, men det gick över. Isabell sjöng solo till Pocahontaslåten, underbart fint. Å Cornelia var hur snäll som helst :)
Så nu har jag två små gudbarn o det känns hur bra som helst!
Hjärta!