Dag 3.

2010-11-29 ღ 08:40:26

Då vasr det dags för Mina föräldrar då.

Ja, alla har ju två från början. Men jag tycker att det krävs en del för att kunna kalla sig mamma eller pappa och inte bara ett blodprov liksom. Min pappa har inte riktigt uppfyllt de små kraven så jag ser honom faktiskt inte som en pappa och därför har jag valt att fokusera på min underbara mamma :)

Min mamma, Susanne Eriksson föddes i farstun i Hässelby, haha. Bra början. Hon har gjort mig till den jag är idag. Hon finns alltid där, både när hon ska och inte ska:P Hon kan läsa mig som ett brev. INGET går att dölja för mamma för hon känner mig som ingen annan. Den viktigaste människan på Jorden, de e mamma. Hon har atgit hand om mig och Mikael ensam en stor del och gjorde det kanon. Ser upp till henne något enormt. Hur klarar man det? 2 barn, 1 jobb, lämna hos dagmamman, hämta tidigt(so hon gjorde istället för att jobba så mycket som möjligt), leka, laga GOD mat, handla, se till att vi var rena och fina, hade nya kläder vid fotograferingar, avslutningar och allt... beundran. Å se så fina vi e nu alla 4.

Jag hoppas kunna bli som dig en dag och stark som bara den. Men en skillnad, mina ungar ska fan lära sig att diska!! Haha, du har varit så snäll mamma.. å gla e ja för de :)

Stor kram till min mamma idag för att hon är den hon är.




<3


Önskelista...

2010-11-23 ღ 20:53:14
Jaa...då var det snart jul igen, tjoho! Å jag är ledig på julafton, jiiiho! Klappar ska handlas, det ska pyntas o fixas.. Jag har redan inhandlat 2 julklappar och gjort julkort :) Nu är det bara snön som saknas. Vill ha en riktigt vit jul som förra året.
Här kommer då årets önskelista :)
- En extern hårddisk på 500 gb. (perfekt för att lagra alla foton o videos på)
- Parfymen Chloé
- Presentkort på bokhandeln (så jag kan inhandla lite block, pennor, ordbok mmm inför studierna)
- Presentkort på stadium(så jag kan köpa lite nya träningskläder)
- Snyggt påslakanset
- Ett badlakan
- Ansiktsbehandling
- Upplevelser
Sen finns det alltid småsaker man inte tänker på att man behöver, sånt e oxå välkommet :)
Nä, nu blir det inga mer blogg idag.
Kram

Min första kärlek

2010-11-22 ღ 22:37:28
Jaha, dag 2 då.

Min första riktiga kärlek var ju faktiskt den killen jag älskar än idag. Marcus C. Det var en vårdag 2007 som vi såg varann för första gången. Jag minns det som igår. Han satt i sin jobbil och log åt mig och jag log tillbaka(eller var det jag som log först?) Aja, hur som helst så tänkte ja inte mer på det, bilen försvann och också han...trodde jag. Tills jag en dag var ute och gick och ser en kille komma ut ur en port 2 hus ifrån mitt. Söt... tänker jag.. nån minut senare kommer han åkande i BILEN, den röda bilen jag såg den där dagen. Å han vinkade...
Rosig om kinderna förstod jag att han måste bo här på min gård. Kollade sedan ofta efter den där bilen...såg dock inte honom... men en dag när jag var på väg in till stan för träning(missade buss, glömde busskort, kom sent till träningen o vände hem) så sr jag honom i bilen vid stationen och sedan väl hemma står han där uppe på balkongen o vinkar. Jag blev helt stel och bestämde mig för att itne vinka tillbax.
Det här var ju löjligt. Här springer jag efter honom som en liten fjant... kände jag. När han gick in och stängde dörren var jag bara tvungen att springa till hans port för att se vad han hette nu när jag visste var han bodde. Just då... kommer HAN utspringande genom porten... shit!... va jag inte var beredd på det, å oj va pinsamt det blev. Fattade ingenting.. blev lite halvstelt, generat prat o vi bytte nummer... å sen av de igång.... söta sms, första kyssen, dejter, resor, tjafs, bråk, slut, återförening, hela tiden en oändlig kärlek.
<3<3<3

Jaa... det var väl det..

Dag 1.

2010-11-22 ღ 08:24:08
Hej hopp!

Jag har haft en riktigt trevlig ledig helg. Det blev en mysi fika med Sandra, Terese o Michaela i stan innan jag och Terese drog till Uppsala för myskväll o Mysteriet på Greveholm... sen hälsade vi även på Cecilia i hennes kollektiv, diskuterade ekonomi, studier o allt därtill. Fick en liten försmak av studentlivet. Uppsala verkar jättemysigt, skulle mycket väl kunna tänka mig att flytta dit :)
Nu tänkte jag köra Dag 1. Presentera dig själv.
Jaa... Jag heter Therese Jaqueline Eriksson och bor just nu hemma hos mamma. Jag föddes för 23 år och 4 månader sedan på Karolinska sjukhuset i Stockholm. En liten sak på 47 cm.. Jag har tre mindre syskon och har bott med min mamma hela livet. Jag gick samhällsprogrammet med inriktning språk på Stockholms Fria Gymnasium i Stockholm och har sedan dess varit i Paris ett år och jobbat som au pair. Har även hunnit arbeta 3 år på Name it barnkläder, jobbat lite extra på förskola och i leksaksaffär och även hunnit med att resa lite däremellan. Jag har en pojkvän som är min första riktiga kärlek. Jag är född i lejonets tecken och är därför väldigt envis och bestämd av mig. Är annars en glad, positiv och härlig tjej som älskar att fota och utvecklas. Jag tycker inte om lök, men är en riktig avocade-torsk.
Det var lite om mig. Imorn kommer nästa utmaning ;)

En utmaning?

2010-11-20 ღ 08:52:54
Jag tänkte anta denna lilla utmaning och skriva om en om dagen.

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

När det känns som mörkast kommer solen :)

2010-11-18 ღ 21:56:08
Heej!
Sitter o kollar på Kenza o Tyra show nu, så kul o se på. Häromdagen kändes allt lite trögt.. det var blandat med dåligt väder, oro inför studier nästa termin, ingen bostad ännu, ekonomi mm. Det är väl så nu i november när det är mörkt mest hela tiden, snön har fortfarande inte infunnit sig och det är en lugn tid på jobbet oxå.. Men.. när det känns som tyngst de e då solen dyker upp :)

I dagarna fick jag reda på att jag kanske har fått ett rum i en korridor i Uppsala :D Ett rum att hyra i andrahand av en vän jag lärde känna i Paris, så det känns supergött :D. Jag ska till Uppsala på lördag för att hälsa på Terese och täntek då passa på att kolla in rummet(lägenheten) om det funkar för den boende. Så det känns jättehärligt med en ljuspunkt. Dessutom blir det julpyssel och ledighet i helgen och nu är det bara 2 vckor kvar till sol och värme med skrutt oxå. Får nog ta o sluta klaga över småskit. Förresten var ja nere och körde core puls ikväll och det får mig verkligen att känna mig gladare och starkare, underbart!
Nu blir det godnatt för imorn ska det lagas matlådor o så ska ja följa med Tina till stan en snabbis. Senare blir det julpysselshopping med lillasyster. :)
Återkommer snart med uppdatering om boende.. och svar om vasr jag kommer in :)
KRAMAR

Hjärta.

2010-11-12 ღ 23:40:14
En härlig dag har det varit, lek med Olli o Nella, jobb med Malin, lunch med Tina, middagsmys med Mack :) Helnöjd. Nu väntar en helg med jobb, jobb o mys med Manda imorn kväll. En tjejkväll tack :)
Här kommer en bild från förra helgen med två goa brudar <3
zebran, leoparden o växjöodjuret? ;) <3<3
Godnatt allihop!
.......3 veckor idag....

:)

2010-11-10 ღ 22:06:40
Hej hej!
Idag har jag jobbat. Riktigt kul är det nu med alla julvaror, fina klänningar, söta pullovers, flugor, slipsar o allt fint som kommer nu i juletid! Känns jätteskoj, har redan sålt flera julklappar, tror det faktiskt är dags att börja handla sina egna snart oxå.
Annars är det träning, jobb, pojkvän o vänner som står på schemat mest. Det är så himla skönt nu när jag inte behöver köra varje dag och tänka på det som tar en massa tid. Men saknar det faktiskt lite iaf... man kom ju in i det liksom. Men oerhört skönt att ha det iaf :)
Om några veckor åker jag o M till Egypten, ska bli jättehärligt. Ser fram emot de massa.
Min söta vän Emelie var hemma här i Stockholm och hälsade på förra veckan, det var jätteskoj! Blev utgång, midda o en hel del skitsnack :) Saknar dig !
Imorn blir det en ledig dag(min enda denna veckan) så det blir nog mest lugn o lite träning, älskar o träna nu, så himla skönt.
Kram så länge