lokalt mål, världsarv

2010-09-29 ღ 21:07:10
Halloj!!
Idag har det varit en bra dag. Imorse blev det en dubbel körlektion med Alex. Det blev självständig körning med olika platser som mål. Gick fint, förutom vid vägarbetsplatserna, omledning, läskigt! Men det gick riktigt fint idag, kändes nice. Det blev både världsarv, lokala och riksliga mål.. :) Sedan blev det lite jobb på Name it Haninge, även om jag skulle vara ledig från början. Det var riktigt skoj att jobba där. Imorgon blir det tidig morgon, träning, några timmar på körskolan å sen hem o förhoppningsvis köra lite med mamma mot kvällen.
Saknar min Macka en aning... men vi ses på lördag iaf. Tills dess ska vi kolla lite resor o se vad vi hittar :)
Puss!

lyckans dag.

2010-09-25 ღ 23:56:27
Har precis kommit hem från en biokväll med Caroline, det blev En sydfransk affär. En himlens konstig film, men det var otroligt härligt att få höra massa franska o se de härliga hus och landskapen i filmen.. väldigt konstigt slut oxå..
Sen va ja på Färingsö idag o det var toppen. Promenad, god mat, trampolinkurs:P å så långkörning.
Å emellan där var det tvillingkalas hos knoddarna. Wow va stora dom e nu alltså. Helt sjukt. Dom fick en himla massa lego iaf :P Det var kul att träffa släkten igen :)
Igår va ja ju hos Sara o käkade massa goda kräftor o vitlöksklyftor ;) Mums! Grattis igen Sara, Simon o Filip!
Just nu är jag bara väldigt glad. Å jag är kär oxå. <3 Får se om vi kan lyckas få ihop en lasagne imorn :)
Natti!

Härlig dag på jobbet, kundkontakt!

2010-09-22 ღ 21:53:52
Idag var det en grym dag på jobbet. Emelie o jag är en riktigt bra duo faktiskt. Det var en riktigt fartfylld dag. Härlig kundkontakt, jeans i stora mängder, omhäng, overaller, regnregnregnställ å så söta bebisar :) Hade en riktigt liten söting dag, å de förgyller alltid dagen. Sedan tog jag en joggingrunda när jag kom hem i solen. Superskönt. Ritkigt härligt. Sen blev det en lugn kväll hemma med lillsyrran framför Idol, Carina flyttar in å nu Välkommen åter. Skön tv-kväll. Nä nu ska ja snart hoppa i säng för imorron bitti e de kördags o sen ska ja träffa Tina o Nella :D
Puss o gonatt!

GU VS UU

2010-09-15 ღ 10:59:32
Tjoho!
Nu har jag precis pratat med en studievägledare på GU och hon var verkligen jättetrevlig. Vi pratade om lärarlinjen i Göteborg och utlandsstudier, staden allmänt och även praktik. Gu verkar vara ett bra universitet o Götet är ju en sjukt go stad oxå. I eftermiddag väntar samtal med studievägledare på UU så då får vi se vad de har att säga.
Det som oroar mig bara är bostad. Någon som vet någon som vill hyra ut rum/lgh i någon av dessa städer till en ordentlig, söt tjej :) ?

 

 

Nu fixa matlåda o dra till jobbet...
KRAM!

en härlig helg

2010-09-13 ღ 09:39:29
God morgon allihop!

Jag har sovit gott.. Det har varit en sjutk bra helg. Lördagen tillbringade jag med familjen. Kollade på Linos fotbollsmatch på förmiddagen o sen bars det av på Toy story 3 med alla syskonen :) Å pinsamma storesyrran började ju självklart gråta i slutet, men vadå?? Det var ju sorgligt när Andy skulle till Universitetet och verklgien skulle lämna ifrån sig alla favorit leksaker.. jaja :P

Sen blev det "Utgång" eller fika :P med Manda, sjukt mysigt. Söndagen utnyttjade jag väl. 2 timmar körning med mamma, kändes för första gången som att jag körde rätt sjävständigt, men några fel blev det. Vid halv fem gick jag och Camilla till Sats för att köra spinning+core, Grymt härligt. Kvällen avslutades med en middag med Marcus o final i basket:P Turkiet - USA. Hejade faktiskt på Turkiet men Grattis USA!

Nu blir det en stunds plugg på körskolan o sen jobb. Snart är det dags att söka utbildning...

PUSS

<3

2010-09-10 ღ 23:34:21



3 år sedan. Vi var kära.. men idag känns det bättre än någonsin.
Något säger mig att vi har något speciellt.
<3

God morgon!

2010-09-10 ღ 08:55:35
Här sitter jag och äter en god frukost o spanar lite på nätet. Igår hade jag en jättebra dag. Jag körde på morgonen och satt sedan o pluggade en stund innan jag skulle träffa Amanda. Vi gick på stan, fikade, hon köpte träningskläder o så så drog vi till gymmet o köärde boxningspass - första gången för mig, sjukt jobbigt men riktigt kul! Det gör jag gärna om. Men handskarna luktade verkligen förjävligt. usch.

När jag kom hem till Marcus sen hade han gjort Naanbröd, så det blev lite indiskt innan sängen. Helbra dag!!

Nu ser jag fram emot en ledig helg med lite bio, utgång o en sönda med Marcus. :) Men idag ska det jobbas och innan det täntek jag åka till trafikskolan o köra teori.

Puss puss!

Studera? Men var?

2010-09-08 ღ 22:38:43
Sitter och kollar lite skolor, 5 dagar kvar till ansökningsperioden startar,,, hjälp!

Hittade utbildningen jag vill gå i Umeå, mittuniversitetet i Dalarna, Göteborg, Uppsala och Södertörn i Stockholm.. frågan är.. var kan man hitta bostad? Vilken skola är bäst? Var kan man få en termin utomlands? Vilken stad är roligast att plugga i? Frågorna är många och svren få.

Får fundera en stund helt enkelt..


KRAM

God morgon!

2010-09-03 ღ 09:25:58
God morgon bloggen!
Jag har precis ätit frulle och tänkte fixa matlåda och gör amig iordning för jobbet. Jag ska förbi förskolan jag jobbade på förut och lämna in en tidrapport innan oxå.
Jag kom på att jag inte har lagt in några foton från mina veckor i Norrköping. Det var två härliga veckor det. Här kommer ett photoshot.
Bodde på Teotess vandrarhem.

Träffade en trevlig tjej vid namn Lovisa.
Hemma hos fröken :)


Marcus kom ner :)
Vi besökte Kolmården!
En underbar helg!
Nu måste jag skynd amig. Puss

Kanondag på jobbet!

2010-09-02 ღ 20:02:39
Wow vad kul det var att jobba idag. Louie var med en hel del idag, o OJ vad han e go alltså. Han blev riktigt poppis i Sickla köpkvarter, det kan jag intyga.

Kärlek vid första ögonkastet.

busungar.

2010-09-02 ღ 19:59:52
Igår var jag hos Tina med familj och var barnvakt när hon skulle till tandläkaren... blev en del lek o skoj med både lillen o Lolli. :) Mysigt.
Sötnosar.
Stora tjejjen nu.


Så fin. <3

Jeanskampanj!

2010-09-02 ღ 10:20:31
Tjoho!
Nu har jag precis duschat och ska snart fixa iordning mig för att åka iväg till jobbet. Gick ner till gymmet imorse och körde 1 timme styrka + cross. Riktigt skönt. Corepulsen igår var riktigt bra. Jag gick med Amanda. Det känns jättebra att komma igång med träningen nu även om jag har sprungit hela våren så är det skönt med lite mer styrka.

Idag blir det en spännande dag på jobbet. Vi startar vår stora jeanskampanj på Name it. Det innebär att du kan lämna in dina gamla barnjeans till oss(oavsett märke!) och få 25 % på ett par nya hos oss :) . Det bästa är att så många jeans vi samlar in i hela Sverige, så många jeans skänker vi sedan till barnhem i östeuropa. Grymt va? Så hem och rensa garderoberna nu så ses vi i butik.
KRAM