Min kära franska familj.

2011-08-30 ღ 22:38:10
Här kommer lite bilder från förra torsdagen då familjen var här och hälsade på från la France :)

 

Jag o pappa clown :)

 

 

 

 

Sötaste, mon amour !

 

 


Dags att gå upp!

2011-08-28 ღ 13:32:19
God morgon säger jag... Emilia väckte mig(tack!) halv ett, haha. Så länge har ja väl aldrig sovit? Jag kom väl hem vid 4 igår efter lite nattkäk på citygrillen med begravningsljus o sköna människor. Tack för ännu en sjukt nice kväll! ARGH!!! Bästa förfesten ever! Sjukt bra framträdande gjorde vi också.

Idag blir det disk, städning, handla mat, tvätta mm. För imorn börjar skolan på riktigt och nollningen fortsätter.

Pussss

Hej hå, hej hå, vi är pirater små...

2011-08-27 ღ 11:39:58
Hej hopp bloggen! Precis vaknat, e lite seg. Har lite bråttom nu för det vankas picknick snart med bästa Sjöön ;). Tänkte bara säga att det var en underbar dag igår med stadsvandring( olika stationer med massa lekar) o sedan utgång på det igår. Så himla skojigt. Lägger upp några bilder, Bästa piraterna, asskönt gäng iaf :) Ikväll kör vi igen, förfestt'clingar så de skriker.

Puss




Ja står till vänster med min fina papegoja :P



aaaargggh!



När general, när general, marcherar in... !



Sjörövarfabbe!

2011-08-26 ღ 00:10:01
Hoj hoj!

Hej bloggen... sjukt trött nu efter en underbar men tröttsam dag. E helt slut i huvudet. Det var hur mysigt som helst att ha franska familjen här, Alice sprang rakt in i famnen på mig så fort vi sågs vid stora torget o skrek : ma Thereeeeeeese! Vilken känsla. Vi lekte, kramades, sjöng o skojade precis som vilken dag som helst för 2 år sedan... kärlek! Å hon ba: ja sen när du har pluggat klart kan du ju bli au pair igen :D Älskar denna ungen. Vi åt llunch hos mig, kollad epå foton o promenerade i Uppsala.

Kvällen tillbringade jag med galna pirater o sjukt mcyket sköna nya människor. Imorn blir de till att leta piratkläder o tagga för utgång. Nu låååång natt, Natti!

Mamma! ring mig imorn igen runt 11 kanske? Pussss (bilder kommer)

Kärt återseende...

2011-08-25 ღ 08:38:39
Hej kära bloggen!

Igår var en härlig dag med sol i Uppsala så jag Anna och Britta sågs på stan o tog en fika. Sedan blev det tacokväll i bästa korren(ja, jag bor där ibland) :P. Vi satt o pratade till klockan var nästan ett.. sedan kom jag på att jag skulle upp tidigt idag för o baka citronkaka och laga mat till min franska familj. Ja, ni kanske minns att kag var au pair ett år i Paris 2008-09? Den familjen kommer idag och hälsar på mig i Uppsala. Det ska bli så kul o se dem igen. Jag hoppas verkligen att min lilla söta kommer ihåg mig... och att JAG kommer ihå någon franska :P. NÄ nu blir det bak o städ.


En räka? Javisst! Den goaste av dem alla.




Å ikväll blir det inspark, nu kör vi lärarna!

God morgon!

2011-08-23 ღ 11:39:08
Hej bloggen!

Jag sov ut ordentligt idag, passar på sista veckan på sommarlovet. Nu tänkte jag äta frukost och sedan dra iväg till SATS. Jag avslutar där den 9:e september så nu är det bara att köra hårt. Måste fixa med en del saker idag med och sedan planera lunchen på torsdag o handla till det. åste även komma på en liten present till min fina på torsdag :) Hihi, franska familjen kommer ju på lunch, ska bli så roligt o se dem igen.





 

På lillans 3-årsdag.

 



Puss

Premiär!

2011-08-22 ღ 21:48:38
fFörst och främst vill jag tacka Andrej för att han hjälpte mig med alla kartonger idag i ösregnet. Grymt snällt. Nu är det bara den himla hyllan kvar, sen ska jag till IKEA :D Blev en hel del fix idag, ringde lite samtal o fixade adressändringspapper, å så skulle jag till Polisen och hämta ut passet som var klart, men då jag skulle hämta ut det fick jag höra att jag log på fotot och att det var ogilitigt, så efter en cykeltur i regnet fick jag ta ett nytt "jättefint" passfoto :P Så hoppas på att passet e kalrt imorn.

Sen blev det självklart lite häng med Emilia i kära korren. Hihi... ja vet, svårt o slita sig..

Nu täntke jag titta på kära Filip o Fredrik som startar sitt nya program idag. Ska bli kul, de e så härliga.




Uppsala.

2011-08-21 ღ 23:05:26
Hej bloggen!

Nu är jag tillbaka i Uppsala :) Jag har träffat Emilia idag och det kändes jättekul. Sedan träffade vi den nya tjejen som ska bo i rummet där jag bodde och hon verkade jättetrevlig. Emilia hjälpte mig att få över en kartong och jag har några kartonger kvar i korren att flytta över. Så det är lite tomt i rummet ännu men snart så :) Vill få upplite saker på väggarna och verkligen göra det mysigt. Snart ska ni få se. Juste, Mikael var över till mig igår o åt sen middag o myste. Sen hade vi en mysdag idag på stan o sen åkte han hem igen. Tack lillebror för att du finns!



Nu ska jag snart hoppa i säng, men först ska ja kolla lite vad Ikea har att erbjuda till mitt rum för att det ska bli som jag vill :)

God natt. Kram

Dan före dan...

2011-08-19 ღ 09:41:18
Hej bloggen! Godmorgon!

Jag an som vanligt inte sova ut ordentligt när jag är ledig utan vaknade vid nio.. Idag ska jag träffa Camilla och sedan ska jag packa det sista. Ikväll blir det fredagsmys med Marcus och imorn förmiddag åker jagtillbaka till Uppsala. Det ska bli väldigt kul att komma tillbaka och träffa alla. Ser fram emot insparksveckorna och hoppas att det löser sig nu med legitiomationsproblemet.. jag tappade ju min plånbok och fick inte tillbaka den =( Så igår fick jag ta med mig mamma till Polisen för att fixa ett nytt pass. Så snart kan jag bevisa vem jag är igen :D

Det ska bli skoj att fixa ordning i nya rummet och göra fint. Ha en superdag! Håller tummarna för syrran idag som har fotbollscup. Duktiga tjej, det kommer gå jättebra.

KRAM

 

Camilla åker även hon till studentlivet för att ge sig på lärarutbildningen, lycka till!

 

 


När jag fyllde 24...

2011-08-19 ღ 09:29:39
Här kommer lite fina bilder från middagen o utgången...



Fina människor <3



Mina fina tjejjor. Älskar er och finns här när ni än behöver mig.

Haha, bäst.

 

 


Klantarsel.

2011-08-17 ღ 21:26:27
Hej!

Sista dagen på jobbet idag och det gick kanon. Tråkigt o säga hejdå men det hasr varit en underbar sommar med underbara barn. Tack allihop!

Sedan skulle ag självklart vara hurtig o åka och träna. Glömde då plånboken på bussen... å kvällen vasr förstörd.. Ja, hade som tur inga kontanter i, men körkort, bankkort, träningskort, busskort, studentleg, passerkort mm mm. :( Riktigt trist att ingen har hittat den ännu, det gör ont att veta att det finns så hemska människor som inte lämnar in en plånbok med massa barnfotoografier o privata saker i. Håller alla tummar att någon ringer imorn.

Det närmar sig flytt till Uppsala igen och allt kändes jätteskoj till ikväll. Nu vet jag inte hru det blir utan leg mm...

blä. Fick iaf en supergod middag av min fina pojkvän ikväll NU blir det snart sängen.

Puss

Häng på Söder.

2011-08-03 ღ 22:04:58
Ikväll efter jobbet mötte jag upp Sandra i staden för lite sushi i mys på Söder. Precis innan middagen såg ja självklart en råtta där vi satt =( FY! Sedan kom ett gäng getingar, jippi. Men det blev helt ok sen iaf, mysigt med massa sol iaf :)



 

 

Tack för idag. Imorgon b lir det förhoppningsvis en joggingtur innan jobbet o sedan grill hos familjen Cederberg när jobbet är slut å däremellan ska ja mysa med mina bästa.

 

Puss o gonatt


Strålande dag!

2011-08-02 ღ 07:35:40
Efter en jobbig natt med huvudvärk, vknade jag upp uta värk o till en solig dag. Nu blir det jobb o sedan träffa Manda inne i stan. Det är bara njuta av de små skitungarna nu, 4 dagar kvar till ledighet.


<3




Puss