Härlig studiehjälp...

2011-01-31 ღ 22:27:38
Mitt fina brev som ja fick av Sandra i julas.

Hjälper mycket under långa föreläsningar...

Lite jag :)

Puss på er!

no motivation.

2011-01-31 ღ 22:21:33
Hej! Hoppas allt e fint med er! Här har vi haft en lugn helg.. I fredags gick ju jag o Emilia till Orvars för en god midda o sedan utgång, men de blev ju mest vandring ute i kylan :P Sedan va de ju korridor - snack o skratt halva natten =D I lördags blev de åter några timmar på biblioteket för min del där jag läste hela Liedmans bok. Sedan blev de en mysig middag här med Frida, Johanna o Joakim.
Jag o Johanna dissade utgång på Norrlands o satt hemma o myste iställe. Igår va de sönda.. Jag å Emilia tog våra ryggsäckar o vandrade bort till Willy's för storhandling. Nu har ja massa kryddor o mat :) Jippi! Vi avslutade med träning, fika me Jwan som fyllde år å så solsidan :)
Emilia kände för o stå i pappersinsamlingen idag :)
Idag hade vi en föreläsning om jämställdhet o genus.. mycke intressant ämne, men pluggandet resten av dagen blev inte som planerat. Imorn blir de helfart innan träningspasset.
Lite bilder från skolan
Johanna utanför Blåsenhus.
Jag utanför skolan idag :)
Hoppas jag har lite mer motivation imorron. Nu blir de krya ner under täcket med genus - boken :P
Puss o sov gott!

Body pump.

2011-01-29 ღ 09:51:50
Oj, aj, aj... Jag o Emilia från korridoren körde ju body pump igår å ja tror att ja tog lite för tungt. Aj i hela kroppen! Men bra var det, får köra det lite oftare så man kommer in i de. Sen åt vi middag på Orvars å sen skulle vi ju ut..haha men vi började ju ge oss iväg vid 10 så de va ett himla skå o komma in nånstans.. omöjligt. Så vi skulla ju dra hem till korridoren o köra TV - spel med Niklas men det blev nattsnack med daimglass ute i korridoren i några timmar.. så himla härligt.. Skrattade så vi grät, tjafsade som små syskon å snackade frukostvagn.. aah, himla roligt.
Juste! Jag får plats liggande mellan väggarna i korridoren, svårt o förklara men om ni frågar Emilia så e de ju sorgligt, haha.
Nu blir de frukost o sen bibblan. Måste avverka den enda bok ja inte hunnit skaffa så det blir att läsa den i biblioteket. Sen har vi fått våra böcker vi beställde så nu blir det läsa av, sammanfatta o bara chilla idag. Imorn fyller Jwan i korridoren år så de blir nog lite fika o så. Vi funderade på biljard kanske till kvällen. Niklas ville hemskt gärna spela.. å sen ska vi (jag Emilia å så Niklas förstås, hehe) storhandla lite på Willy's.
Trevlig helg på er!

God natt

2011-01-27 ღ 23:02:04
hej bloggen. Imorse var ja uppe med tuppen(före tuppen) för o ta mig till skolan o hinna läsa lite ur Liedmans bok innan vårt seminarium. inte blev ja nå klokare av de :P Sen blev de en runda på stan faktiskt med kära Älgen :D Myyys! Jag hann sedan med ett träningspass innan vi skulle ses på Orvars för lite häng å nu e ja hemma igen. Trevlig kväll. Dags o sova för imorn blir de plugg med Johanna i bibblan. Markus skulle nog joina vår superbraiga idé att sitta i bibblan o få lite gjort. Sen har ja tänkt mig lite body pump om ja fått mycke gjort. Kvällen ska avslutas med middag med Emilia å utgång me hela gänget. Sen tar vi helg! (men inte pluggledigt) :P
Pusss!

Värdegrundsboken...

2011-01-26 ღ 22:49:41
Hej! Kom hem för en stund sedan från recce - mottagningen på Norrlands. Det var trevligt. Träffade Siri, Markus, Josefine, Linnea o Johan, mycke trevligt! Skrev även upp mig på recce - gasken men kom på att den nog krockar med vår korre - fest som vi planerat =/ Måste kolla upp. Vi gick även runt och blev inspirerade och sugna på de olika föreningar Norrlands nation har att erbjuda.. skrev upp mig på tidningen(skriva o fota) och cafét(baka kakor;) ).
Men nu ska ja fortsätta läsa värdegrundsboken o sen e de god natt, längtar verkligen till ja kan lägga mig under täcket men några minuter till vid datorn...
Imorn e de upp o hoppa tidigt men vi slutar 12, tjoho!
Puss å god natt !
En bild från i våras.. saknar er tjejjor.

Shopping, mer hemtrevligt.

2011-01-26 ღ 15:45:19
Sådär, då har vi varit o shoppat lite på IKEA å ätit lunch för endast 16 :-. Gillas. Blev en del bra grejer oxå..

Lite skolgrejer från bokhandeln..
å titta!
Mysigt. Välkommen in : )



Korridoren!

2011-01-26 ღ 15:39:51
Jag tänkte att ni skulle få er en liten titt i rummet nu när jag gjort mig lite hemma här.. (stökat till?)
Jag gjorde en liten fotoslinga, fint va? :)

Sen måste ni ju få en liten rundvandring i korridoren med...
En bild som sitter på min dörr.. sant?
Vårt lilla kök.
Kylskåpspoesi

God morgon!

2011-01-26 ღ 09:28:52
Hoppas ni alla mår bra. Det gör jag. Jag sitter här och äter min gröt å ska snart hoppa in i duschen för o sen möta Johanna på stan å dra till IKEA. Tänkte hitta en tandborste - mugg, lite plastburkar, kökshanddukar, värmeljus, matlådor o så käka en billig lunch såklart för 16 :-
Ikväll blir det Recce - mottagning på Norrlands å sen skulle ydligen Johan o gänget komma så får väl se hur länge vi blir kvar men imorn bitti e de seminarium å ja ska vara pigg! Skulle även behöva läsa en text till (somnade till grundskolans läraoplan igår).
Ha en bra dag! Pusss

Godmorgon!

2011-01-25 ღ 10:04:01
Tack för din komentar mamma! Det värmer :) Tänker på er me såklart.

Nu sitter jag här med en smörgås och en god smoothie. Håller på o tvättar. Å sen blir de skola till 17.00.


                                                En stockholmsbild från Waldemars udde.

Kramar!

Mitt frysfack!

2011-01-24 ღ 21:36:13
Haha, hej bloggen!

Har precis duschat efter träningen. Det blev inte riktigt som planerat :P Jag o Emilia gick till Sats å körde cykel å sen skulle Niklas joina oss på core men nej, han körde shape istället men träning fick vi iaf =D Sen blev de till att slåss om spisplattorna här hemma när alla skulle laga mat men de gick rätt bra iaf.. Blev en långmidda me tjejjorna, mysigt. Massa snack om allt möjligt, skönt o snacka av sig. Sen blev de äntligen en genomgång av frysfacken.. men inte var de lätt inte. Alla vill ju ha så många som möjligt å självklart dom facken under kylen, men jag fick 2 fack ute i stora frysen i hallen så ja e nöjd =D Haha. Åh va ja älskar mina korridors - vänner även om dom bråkar om frysfacken som små barn. :p Deras rätta sida ;)

Vi har även spekulerat på datum för middagen eftersom det blev en del missförstånd om fredag. Hm. Får se hur de blir men tror de blir en stor korre fest den 12e feb. Ska bli himla skojigt. Jo, juste. Jag å Johanna skulle ju plugga idag efter seminariet men så blev det inte. Vi åt o satt omös flera timmar i min soffa, Suck. Men mysigt va rä, Älgen o ja =D Så detta relaterade ju i att jag måste sätta mig nu. Nu blir de en stund med läsning. Imorn har vi en föreläsning på 4 timmar. Men innan de ska ja försöka tvätta en del. Jaa, det var väl dagens.

Pusss på er!

Hemma igen.

2011-01-23 ღ 22:29:34
Heeej!

Nu är jag hemma igen efter att ha varit hemma hela helgen :) Det har varit en härlig helg hemma i Stockholm. I fredags blev det myskväll med matlagning å soffmys med M. Lördagen startade vi med mumsiga avocado - mackor o sen blev de lite chill i Haninge c å ett besök hos Olli o Nella. Å Nella har blivit så himla stor. Hon går nu, så himla söt. Ostadigt men gla som sjutton. Sötnöten. Å Olli har verkligen vuxit, han har blivit så annorlunda. Pratar så mycke bättre o mer välformade meningar. Han gillar verkligen o vara storebror, det såg man. 

Sen blev det en mysig hemmakväll med familjen, indisk mat, mammas goda indiska grytor å chapati-bröd. Mums. Sen tog jag bilen till M å myste lite till. Man får ju passa på. Idag blev det väl inte riktigt som planerat.... Kom hem i tid imorse å vi skulle iväg till Linos fotbollsträning. Jag skulle prompt skjutsa å.. a. Jag körde in i en trotoarkant när vi nästan var framme å vips så va hela framdäcket punkterat. I en timme satt mamma o ja ute i skogen o väntade på hjälp. Sen kom två prinsar på vita hästar o räddade oss =D (nästan iaf). 

När jag kom hem till Uppsala igen står Emilia o Niklas i köket o man hör ett "e de Therese som e tillbaka?" "välkommen"  :) Känns så bra. De hade tydligen snackat lite löst om o ha en korridorsfest här snart, låter skoj! Men på freda blir de korre - middag iaf hela gänget. Imorn ska vi iaf iväg o träna. Jag Emilia å så Niklas förstås. han ville så gärna hänga me :P Nä, skämt å sido. Vilket järngäng :D Men först ska de pluggas.

Ikväll blev de Solsidan med Frida å Linnea. Där fick ja höra att de ryktas utgång i helgen med förfest hos Elin, måste ta reda på mer info. :D Men först e de ju recce - mottagning på Onsdag på Norrlands nation, spännande!

Nu ska ja läsa lite o sova för imorn e de seminarium igen.

Såhär kan de se ut ibland i en students säng, men å så kul de e, studentlivet!




Puss puss puss


Blåsenhus!

2011-01-19 ღ 22:50:04
Här kommer lite bilder från skolan... mer kommer




Här äter vi matlådor o pluggar :)



Ja, juste.



Entré - plan :)




Korretjej - midda!

2011-01-19 ღ 22:47:44
Go kväll!

Ska snart hoppa i säng nu faktiskt med mitt kära kompendium och "boken om pedagogerna" som sällskap. Blir lite läsning innan ja slocknar. Jag, Emilia och Jwan hade en trevli middag här i korren idag, riktigt mysigt. Blev massa tjejsnack å en del regler - genomgång med. Har precis fått igång min kära dator igen så nu känns det bra. Laddade även korintkortet och skaffade en del litteratur idag så imorn ska ja o Johanna skriva ut resterande och läsningen tar sin början.



Vi hade oxå en intressant föreläsning idag om KUNSKAP. Det blev lite greker som Platon och en hel del roliga exempel på vad kunskap och kunniga människor egentligen är.




Nu blir det läsning å imorn biblioteks-intro å ännu en föreläsning följt av TRÄNING å plugg.


 



God natt!

Trötter...

2011-01-17 ღ 23:02:18
Hej hopp!

Jag sitter här med Kalle på telefon som försöker få min himla dator fixad...verkar nästan omöjligt.. snälla håll tummarna nu att den blir som den ska. Idag var vi på introduktion och alla lärare presenterade de 4 kurserna vi kommer läsa denna termin. det känns både spännande och nervöst. Jag ska gå till biblioteket med Johanna imorn för att kolla lite böcker. Hoppas jag hittar de vi måste ha till nästa vecka iaf. Skulle kännas skönt. Sen tror jag Boken om pedagogerna ska köpas av Jwan. Imorn blir de skola mellan 13 och 17. Sedan städning hära.

Nu ska jag lägga mig och sova till häftet "studehandledning"....


God natt. Saknar er därhemma, speciellt Skrutt.


Frysta bär, mums!

2011-01-17 ღ 11:34:15
God morgon!

Jag sov till tio idag o fy va bra jag känner mig nu. Började morgonen med en smoothie(frysta hallon o blåbär, en halv banan o lite vaniljyoghurt, jättegott! Nu ska jag fixa iordning mig o sen sticka o köpa studentbusskort å möta upp Johanna innan vi ska ta oss till Ekonomicum för första skoldagen.



                                                                   Universitetshuset




Hoppas på lite träning ikväll.

Kram

bebisgalen.

2011-01-16 ღ 22:56:24








Jag var inne på en fotografs sida och hittade dessa.. söta lr vad?

Bebisar e ju sjukt söta...


Söndagsmys.

2011-01-16 ღ 19:47:38
Varken jag eller Johanna orkade ta oss någonstans, så himla sega idag alltså. Så jag gick ner till Ica (gled ner på all isslask) å köpte en Billys å vindruvor. Så köpte jag lite frysta bär o yoghurt med som ja ska göra smoothie med imorn. Sen blir de fruktsallad att ta med till skolan som är mellan 15 och 18 imorn. Får se om ja orkar med träning imorn innan skolan.

Nu blir det solsidan och soffmys.



Tjing!

Aldri mer alkohol.

2011-01-16 ღ 16:18:10
..de e typ exakt så jag känner just nu. Pubrunda igår, jätteskoj men fyfan va man mår idag. Usch. Inggen rolig natt alls, men pratade med Niklas som bor här i korridoren o han hade iaf inte hört nånting, (tack o lov). Nä nu ska ja få i mig lite nudlar. Ikväll kommer Johanna iaf o vi ska käka donken-mat o kolla solsidan :D Så hoppas det känns bättre sen...


Hej studentlivet!   


Kram

Lek å skoj!

2011-01-15 ღ 09:05:56
God morgon! Nu sitter jag här i min säng och lyssnar på Tommy Körberg på 4an när han sjunger "Fattig bonddräng" Han gör den riktigt bra alltså. Nu tänkte jag visa lite bilder som Bojan tog igår när vi hade drama och improvisationsövningar med faddrarna i Blåsenhus.

 

Stackars Siri...ser inte bra ut :D
 



Johan verkar njuta av sin ställning iaf :D



Till vänster: Vår sköna fadder Bojan.



Där sitter Elias och plågar oss. :)

Tack alla för ännu en superkul dag!


God natt

2011-01-14 ღ 23:52:53
Hej!

Det har varit en rolig dag med faddrar, lärarstudenter, massa ny info o nationshäng. Johanna cyklade precis hem efter en mysig kväll här. Vi lagade mat o kollade på let's dance. Mys. Nu ska ja sova för imorn blir de träning o chill på dagen för o sen ladda till en riktig pubrunda o party på vedalen natten lång... i - 16 grader... hm

Lägger in bilder imorn!

GONATT

Rörmokare..

2011-01-14 ღ 10:30:12
God morgon!

Har precis haft besök av rörmokaren som skulle kolla läget på ett rör som läcker i badrummet. Sedan berättade jag att det oxå var stopp i badkaret.. han tyckte förstås att jag borde ha fixat det själv men han visade mig så att ja kan göra det nästa gång ;) hehe. Så nu är det mycket bättre. Håller på o städar undan, försöker få till rätta på alla saker som jag ännu inte hittat plats för. Snart ska ja ut till bussen för att ta mig till Domkyrkan o möta upp tjejjerna från igår. Kårfika o recce-mottagning står på schemat!

Kram

Kår och nation.

2011-01-13 ღ 23:43:58
Tack så mycke mamma!!

Imorse tog jag bussen halvvägs till skolan o hittade sista biten med hjälp av min karta. Sedan blev det mycke information och massa bra grejer ( bl.a. en ryggsäck, matlåda med nudlar i, kalendrar, bäcker) att ta hem och ha nytta av.

 



Hittade några trevliga brudar att dela dagen och alla intryck med. Skönt! Inte bar ajag som känner mig ny och vilsen. Jag blev också medlem i Norrlands nation som är den största nationen i Uppsala. Gick även med i Kåren. Därefter blev det en liten stund hemma för att lämna sakerna o äta lite innan det var dags att åka tillbaka. Träffade då Niklas som också bor här i korridoren, Han pluggar tydligen till civilingengör och skulle prova på att laga lasagne för första gången idag, undrar hur de gick? Han verkade väldigt trevlig iaf.

Sedan blev det iaf lite lära känna runda och indelning i olika lag med alla lärarstudenter och sedan begav vi oss till Gotlands nation för lite häng och umgås. Riktigt trevlig kväll måste jag säga. Många underbara människor har man redan hunnit lära känna. Tack faddrar för att ni gör detta. Vanligtvis finns ingen nollning(inspark) på våren men detta är första gången dom fixar något. Hittade en tjej som bor precis bredvid mig här så vi gick hem tillsammans, asskönt.



 




Nu ska ja sova. Imorn blir det recce - mottagning vid universitetet och sedan Kårhuset med fri fika. Kvällen tillbringar vi med hela gänget igen och kanske en partykväll väntar?

Kram och god natt

Skolstart.

2011-01-13 ღ 08:32:58
God morgon!

Jag sov jättegott i min nya säng, lite kallt bara, men Ms filt kom bra till pass iaf :) Nu har jag precis varit ute i köket o fixat gröt och jag mötte då min granne Jwan som berättade at hon också pluggade till lärare och att hon precis läst mina kurser så jag kunde få massa böcker av henne, toppen! Hon verkar jättesnäll men hon ska flytta några portar bort snart, tråkigt men kul att ha någon här i närheten iaf :) Hon berättade även att bussen till stan går här utanför så ja slipper gå första dagen :)

Nu ska jag fixa det sista innan jag går ut o letar upp bussen ;)

KRAM KRAM

Uppsala!

2011-01-12 ღ 20:05:10



Mitt rum i korridoren i Uppsala :)









 



Idag tog jag upp-tåget till Uppsala för att göra mig hemmastadd i min nya stad. Snöigt va re o med karta o väska på hjul, haha... tog det 1 timme till målet var nått :)


                                                                            ååh :)


                                                                     Snart framme!




Imorn börjar skolan. tjoho! Hoppas ja hittar.




God morgon!

2011-01-12 ღ 08:12:19

Tjenare bloggen!

Nu sitter jag här med min havregrynsgröt o väntar på att Amanda ska dyka upp för ett kort besök innan jag drar till Farsta för att hämta det sista och sedan åka mot upp-tåget. Igår kväll blev det en härlig stund på O'learys med Name it - tjejjorna. Riktigt kul o se alla igen.

Hela morgonen har jag o M legat o myst.. gillar att han snoozar en timme för att sedan hoppa upp ur sängen o skynda sig iväg, hihi. Kommer sakna de nu... men vi ses nog snart igen. Imorn börjar skolan för sjutton! Ikväll blir de handla, packa upp, checka in korren å så hur jag tar mig till Blåsenhus där vi ska hålla till imorn.

Ses snart i Uppsala!

KRAM


Bra där Tess.

2011-01-11 ღ 09:22:06
God morgon!

Här sitter jag i en av Ms t-shirtar o äter avocade-mackor o dricker o´boy. Igår kväll så ringde det på min telefon och det var en tjej från lärarprogrammet på Uppsala universitet som ringer runt till alla nya studenter för att informera lite och välkomna. Det var tur. För hon berättade att introduktionsdagen som jag trott är på fredag, är redan på TORSDAG. Så jag fick bums boka om min tågbiljett(köpa en ny) så jag åker imorn istället. Fick oxå en del information om utbildningen och kurslitteratur o så. Tydligen har vi en kortare inspark eftersom det är vårtermin nu. Men hela helgen blir det kick off med lära känna - lekar. wiiie :) Nu på förmiddagen ska jag skriva ut litteratur-listor, antagningsbesked o sådär. Sen blir det jobb på Name it och ikväll ska vi alla name it - tjejjor ses på ollan en sista gång innan ja drar, ska bli jätteskoj. Det blir Sanna, jag, Malin, Linnea, Tina, Stina å så kanske Maria o Annika.  :)

Imorn när jag kommer till Uppsala vore det nog bra om jag handlar hem lite mat, tandborste, kryddor, tvättmedel o allt sånt där som man behöver köpa från scratch liksom. Sen ska ja fixa i mitt nya rum :) Wiiie va skojigt!

För ja ska börja skolan = )

KRAM

Härlig dag!

2011-01-05 ღ 23:02:48

Tjenare!

Imorse började jag dagen med att försova mig =D TJOHO! Hoppade i kläderna o begav mig hem från Marcus. Väl hemma var det bra att duscha, äta frulle för att sen åka med familjen till Flemingsbergshallen där Lino skulle spela cup. De var riktigt duktiga, 2 avjodrda matcher och en vunnen. Så imorn blir det A-slutspel. Hoppas på guld :D




Till höger i blått, målmedveten till tusen.
Grattis till första målet idag Lino!



Sen åkte jag till stan för att möta upp min vän Camilla. Vi köpte hem lite goda delikatesser, öppnade en flaska vin, satt i varsin fåtölj o pratade om allt mellan himmel o jord, rensade tankarna lite. Myysigt.






En riktigt härlig dag.

Imorn blir det en hemma - dag. Jag ska passa på o tvätta, städa, packa, träna en stund å så. Sen kommer M hit på middag. Mamma ska laga indiskt, mums!

God natt!


Snart studentliv!

2011-01-04 ღ 09:53:08
God morgon!

Igår fick ja ju hem en hel del info om studentlivet i Uppsala. Jag håller på o söker efter litteraturen nu till de fyra första kurserna och samtidigt försöker lägga om för studentliv :) Mycket är det att tänka på men kul ska det bli. Det blir nog väldigt jobbigt att sätta sig och studera igen men det är ju intressanta och roliga ämnen så hoppas på att det inte blir alltför segt. Nu ska jag in o fota lite med Emelie E. Ska bli kul men kallt. Vi kör Djurgården som förra gången.

Ha de super så hörs vi senare! Ikväll blir de förresten zumba igen med Amanda. Hoppas det går bra, har fortf världens träningsvärk i magen :)

so long!

Vänner.

2011-01-03 ღ 16:54:53
Idag blev det en långfika med Sandra, Terese och Caroline. Riktigt mysigt o mcyket studentsnack. Precis vad jag behövde kände jag. När jag kom hem hade jag fått ett tjockt brev med injbudan till introduktionsdag på Uppsala universitet, en bok om kåren, nationer mm. Kändes bra.

Nu blir det snart myskväll med Carro, film o mat precis som förr fast i Paris då ju...


kram

saknar dig.

2011-01-02 ღ 23:53:28



Minijul med min lilla franska älskling i Versailles dec -08


Julregn..

2011-01-02 ღ 23:48:01



Innan Marcus kom på fika



Klappöppning






<3



Galen panna



Bild på mig tagen av Daniel



juligt!



En bild på Lino :)




Gott nytt år.

2011-01-02 ღ 23:39:23




Gott nytt år från oss :)




Tack 2010, välkommen 2011.

2011-01-01 ღ 13:21:58

Gott nytt år allihop! Hoppas att ni haft ett härligt nyår. Nu tänkte jag dra lite som hänt under året, har blivit lite av en vana liksom...

Januari 2010..började på söder. En härlig vår med Sandra i vår söderlya med en himla massa snö, skridskoåkning, sushi å en hel del träning. Jag började springa flera dagar i veckan vid årstaviken, underbara plats. Kom igång riktigt bra med träningen, samtidigt somdet var massa jobb, körkortsträning och olycklig kärlek. I mars åkte jag på en weekend till Paris med lillasyster. Vi bodde hos familjen och gick på Disneyland. Sommaren kom till Stockholm.. jag drog till Götet och gick på Greenday med Joanna, sjukt bra!

Jag blev även gudmor för andra gången i mitt liv. Denna gång till lilla Cornelia. Kärleken infann sig och vi hittade tillbaka till varann, jag och M. Vi fattade vårt otroligt kloka beslut och det är jag otroligt glad över. Härliga stunder vid havet, sol och bad. Jag och tjejerna drog till Gotland och hade en underbar weekend med sol, bad, fest och cykeltur! mot slutet av sommaren drog jag och resväskan ner till Norrköping för att intesivköra. resultatet blev inte som planerat men kul hade jag och det blev även ett besök på Kolmården med Älsklingen.

När jag kom hem bestämde jag mig för att Körkortet skulle tas, till varje pris.. och ett pris blev det ju men 27e september vid halv 9 - tiden hade jag beviset i handen, körkortet var mitt!

Jag och M började planera en resa och den 5e december drog vi till Egypten, en resa jag sent kommer att glömma, mycklet krångel men till slut blev den perfekt. Jag sökte in till Universitet och bestämde mig för plugg till våren. den 11e december får jag beskedet, antagen till Svenska och matematik för tidigare åldrar, Uppsala universitet. Den 17e börjas det.

Ett riktigt lyckat år, en underbar jul med familj och pojkvän och jag ser fram emot ett nytt år med studentliv, nya upplevelser, nya människor och nya utmaningar.

Välkommen 2011!!