God morgon!

2011-03-31 ღ 08:06:06
God morgon allihop! Hoppas ni mår bra :) Jag e trött, men annars är allt bra. Johanna ringde igår o mådde inte alls bra så de blev inge Orvars, utan det blev en mysi hemmakväll med Emilia :) Jag lagade massa biffar o gräddsås, mums! Sen drog vi till Ica.. haha vi stod o kollade i 10 - kronorslådan i kanske en kvart.. haha, hittade såå mycke konstigt där.. Men iaf så köpte vi hem lite frusna bär o gjorde en smulpaj o tittade på Snövit, myyyys!
När Emilia bakar paj....
spiller hon ibland när hon ska va cool...
smör ska de va...
å bääär!

Hehe, Niklas har diskat matlådor =D
Ugglor e temat!
Tittar på Sveriges mästerkock medann pajengräddas..
En titt i  vår kära kyl :)
Första raden uppifrån är Kahns.
Andra hyllan är Niklas
Tredje har vi Emilia
Fjärde e min hylla å den sista har Ellen.
Puss på er! Nu ska jag äta frukost o plugga innan seminariet

Sol sol sol :)

2011-03-30 ღ 16:23:23
Hej kära blogg!
Nu ska ja snart hoppa in i duschen för ja va på gymmet en sväng. De e sp himla mysigt väde rute, solen gassar :) Johanna kommer hit snart på middag. Ja ska göra hemmagjorda biffar med potatis o egen gräddsås =)
Slänger in två bilder, Puss
Kan ni se vad detta är?!
Vad tycks om mitt söta lilla halsband som ja köpte härom veckan :)

Cykeldebut, check!

2011-03-28 ღ 22:27:21
Jag har idag gjort min cykeldebut för året, till willys med Emilia för att handla mat :) Idga började en ny kurs och jag har redan hunnit fixa de viktigaste böckerna å sedna går resten att kolla upp på nätet eller kopiera. Super! Ikväll blev det 6 km löpning på Sats. Nästa vecka satsar jag på utejogging! :)
Nu ska jag sova gör imorn ska ja upp tidigt.
En härlig bild från Söder förra våren.
PUSS

God natt!

2011-03-27 ღ 23:16:27
Nu har jag och Emilia precis tittat på Aladdin :)
God natt då mina vänner! Imorn blir det två föreläsningar o sen får aj se om jag hinner träna eller måste börja läsa böcker :)
Kram kram

Hemma igen.

2011-03-27 ღ 19:27:03
Nu har jag äntligen skrivit klart mitt PM och ska snart skicka in det. Jag har varit hemma i helgen. Jag hade sån tur i torsdags för Marcus hade ett bud att köra till Uppsala, så jag blev hämtad :) Sedan på fredagen blev det mys med Sandra på stan o på lördagen stort kalas för Nella som fyller 1 på tisdag. Det var jättekul. Massa barn, fina tårtor o fullt ös. Å hon v aju sås öt i sin fina princessklänning :)
Sandra och jag vid Medis.

Födelsedagsbarnet :) Sötnöt.
En av de fina tårtorna (även om ja inte gillar tårta så måste ja säga att de ser fantastiskt gott ut)
Dett akort är fatastiskt! Nella är så nyfiken på tårtan, medan mamma o storebror njuter av att se henne utforska :) Hihi, sötnosar!
Nella fick ett princesstält, Marcus försöker få ihop alla pinnar inne i tältet och Nella e nyfiken. (ja, det är lite skumt att Marcus har skor inomhus, men han skulle töja ut Murres nya skor så det var därför)
Gudmor o princessan!
Puss!

Promemoria.

2011-03-22 ღ 22:33:32
Hej hej!
Nu sitter jag här och har strukturerar upp mitt PM litegrann iaf, så nu känns det bättre. Nu har jag lite mer kollpå vilken litteratur jag ska använda och vad jag ska rikta in mig på. Imorn blir en hel pluggdag iaf. Det var ett underbart väder här i Uppis idag med strålande sol.. Jag gick i tunna byxor, t-shirt o skinnjacka... å så min härliga halsduk, energi! Sen blev de crosstraining med Emilia ikväll å sen har ja garvat så tårarna spruta oxå.. så lite extra muskler dära :P Nä men ja vet inte om det var min trötthet eller om Emilias skämt är sjukt bra.
Haha, juste. Jag har suttit o skrivit på mitt PM nu ju... å de e tack vare Emilia. Hon har nämligen förbjudit mig att beträda Facebook innan jag skrivit klart min PM, helt rätt! Facebook e så beroendeframkallande men egentligen sitter ja o gör inte ett skit. Så ja e gla nu, får se hur länge ja kan hålla mig :)
Nu ska ja hoppa i säng(ska nog itne hoppa med tanke på att benen inte är tipp topp) Haha. Dåligt skämt, jag vet.
God natt! Hoppas på en massa PM - energi när ja vaknar imorron!
Puss Natti

Härlig helg.

2011-03-21 ღ 21:29:17
Hej hej!
Jag har haft en underbar helg nere i Växjö hos Emelie. Det blev goda middagar, disneyfilm, långpromenader, shopping, partykvällar med hennes härliga vänner o så en mys/skönhetskväll med hårslingning o ansiktsmask :) Myyys. Kunde inte haft de bättre. Nu är jag hemma igen i min söta korridor. Jag o Emilia gick o handlade mat när ja kom hem igår o sen såg vi på Askungen :). Idag blev de seminarium i skolan med vännerna.. sen träning o matlagning.
Nu tittar jag på "En unge i minuten" som är väldigt spännande. Sen blir det att börja lite på PM å fortsättning imorn. Får se om ja hinner me träning imorn. Beror på om ja kör hårt imorn bitti.
Hoppas allt e fint! Jag lägger snart in bilder från helgen. PUSSS

Växjö växjö!

2011-03-15 ღ 20:47:27
Hej hej... här sitter jag å latar mig. Vi hade ju seminarium idag å de gick bra. Det är fart o fläkt på våra seminarium alltså. Sedan pluggade jag faktiskt en del. Ikväll har jag varit på crosstraining o sedan ätit en go måltid :). Nu borde jag packa klart o hoppa i säng, är supertrött. Imorn åker jag ner till Växjö till Em! Tåget går kl 10.. så det blir rätt tidigt ändå. En hel helg i småland med utgång, tjejsnack, mys ååh.
Ha de super så hörs vi när ja e hemma i Uppsala igen!
Här är några bilder från när du kom ner till mig i Paris, nu kommer ja till dig :)

 

 


 

 

 

:):)

 

God natt på er!

 


God morgon!

2011-03-15 ღ 07:09:09
Nu ska jag snart äta frukost, fixa ordning mig och ta mig till skolan. Det ska bli kul att träffa alla igen efter en vekas praktik. Igår blev det en lugn dag. Tvättade, handlade, tränade o pluggade. Det var ett underbart väder ocksåoch skinnjackan gjorde debut :) Idag blir det seminarium, plugg i biblioteket o sen träning med Emilia. Ikväll ska jag packa väskan igen för imorn går mitt tåg ner till Växjö :)
KRAM

Andra dagen på jobbet.

2011-03-08 ღ 20:19:30
Hej hej!
Idag var min andra dag på praktiken i min etta. Jag höll min första egna lektion, om hundar. Jag gick tydligt igenom att vi skulle prata om hundar. Sedan läste jag en tunn bok om hundar och emellanåt stannade jag upp och ställde frågor och diskuterade texten. Sedan fick de klippa och klistra in hundbilder och skriva några meningar som de lärt sig om hundar. Det var väldigt kul och det kändes riktigt bra. Läraren var riktigt nöjd oxå. Hon sade att jag pratade mycket långsamt och tydligt och använde mycket kroppsspråk så att jag fick med mig eleverna, kändes bra :) Jag ska ta lite smådelar av lektioner resten av dagarna med :) Vi fick ju semlor i skolan idag... men det var inte bara jag som ogillade mandelmassa, så jag å hela mitt matbord plockade bort massan o åt sedan med belåtenhet :)
Imorgon ska jag börja dagen med Naturskola. Vi ska ha hela undervisningen utomhus fram till lunch. Det ska bli kul att se. Sedan blir det inomhus. På torsdag är det sedan dags för högläsning, musik och idrott. Ska även gå igenom utvcklingssamtal och utvecklingsplaner...
Juste! vi ahde ju lärarkonferens oxå, inte lika skoj så sent på dagen, men intressant o se.
Jag fick förresten svar från jobbet jag sökte i helgen. Babysiminstruktör. De sa att min ansökan verkade intressant och att jag fick komma på intervju nästa vecka om tiderna passar. Så vi får se, låter superskoj.
Nu ska jag läsa och sova, för klockan ringer tidigt imorgon.
Puss

Debut som fröken Therese.

2011-03-07 ღ 20:50:58
Idag var det första dagen ute i skolan :) Jag fick en 1:a. Så mysiga, söta, busiga, högljudda, spralliga ungar. Jag fick lära mig hur en talgoxe ser ut, att älgen e Sveriges största däggdjur och att det beror på olika sätt att ta in kunskap som gör att man är olika smart(förklaring av en unge på 7 år) :)-
Imorn ska jag hålla min första egna lektion.. om Hundar. Sedan blir det lärarkonferens. På onsdag ska ja va med på musik lektionen å på torsdag blir det högläsning, naturskola(undervisning utomhus hela förmiddagen) å så idrott :) Yeeey!
Fröken Therese. Jag fick rita göra massa guldstjärnor i matteböcker ida  :)

Jag och Emilia blev väldigt sugna på chokladbollar. Å tack vare Gabriella som hade lämnat kvar en påse kokos gick önskan i uppfyllelse :)

Hemmagjorda köttfärsbiffar.

2011-03-06 ღ 20:16:51
Hej!
Jag och Johanna sitter hos mig coh tittar på Solsidan å vi gjorde egna biffar med potatis och gräddsås, så himla gott. Johanna ville tillochmed ta mer(hon äter inte så mycket vanligtvis). Hon sa att det kändes som att hon var ehmma i Boden, det tar jag som en komplimang :) Lyckat med andra ord. Men nu är jag proppmätt.
Imorn blir det skola hela dagen, praktik. Hej barn, here I come!
MUMS!

Natti natti.

2011-03-05 ღ 23:54:07
Nu tänkte jag hoppa i säng efter en mycket lugn o mysig kväll med A lot like love. Nu blir det massa sömn o sen plugg, städning.. å kanske Solsidan hos Holger imorn!
Hittade en fin bild från Paris våren 2009.. underbara tid..

Mums.

2011-03-05 ღ 15:02:52
MELLANMÅL : )


Mamma o Kicki!

2011-03-04 ღ 18:02:49
Hehe, joo.. visst va vi söta. Men oj va vi kunde bråka.. elelr det kanske va lite senare? Han skulle allti vara me, förstöra när man hade kompisar hemma. ha sönder mina grejer å stöka ner men oj så söt han va o så stolt ja va ändå innerst inne. Skitunge! Ja va nog inte världens bästa ja heller allti :P

Pluggar...

2011-03-03 ღ 16:26:42
Heej... jag sitter här och pluggar nu till seminariet imorgon. Ikväll blir det body pump som belöning  ;)
Jag satt o kollade igenom mina foto-ablum häromkvällen o hittade detta på mig och Mikael... år 1993 tror jag.. Hihi
Bra söta var vi då :)

<3<3

 

Nä nu blir det läsning igen, hoppas ni har det bra allihop!

 


God morgon!

2011-03-03 ღ 11:13:30
Igår blev det en trevlig kväll på Orvars o Norrlands. Vi fick våran Highwayman till slut å med trevliga människor kan det inte bli annat än lyckat :) Tack!
Johanna, jag o Jonas(Holger) Å han har två smilegropar jaa,
men ja o Johanna e lite speciella för vi har bara en ;)

Beeeernie!

2011-03-01 ღ 22:02:50
Hej hej!
Jag har precis sett Bernard & Bianca i Australien med Emilia, myyys! Det var så länge sedan..
Jag var förresten på ett crosstraining - pass idag. Sjukt jobbigt men skönt. :):)
Nu blir det dusch o sängen. Imorn skola hela dan o sen utgång Orvars!!

KRAM KRAM

Berättande examination

2011-03-01 ღ 14:29:42
Hej hopp!
Har varit i skolan och haft berättande examination nu och det gick jättebra. Alla var så nervösa men sedan när man väl står där uppe o ska köra sin berättelse så går det oftast bra :) Jag berättade om Knox.. som jag ofta läste för Alice när jag bodde i Versailles. Det är en tysk bok som kom då när de skapade museumet Le vaisseau. Gillar den boken jättemycket, för den handlar om en liten flicka som är blind men som lever ett väldigt aktivt och lekfullt liv ändå.
Nu till något tristare:P Jag måste tillbax till skolan för o läsa en bok till imorn. Jippi! Men sen blir det träning o så filmkväll med Emilia. Vi ska se Bernard och Bianca i Australien =D
Förresten, mötte precis tjejen som flyttat in i Jwans gamla rum, det blev en tjej :P. Hon verkar jättesöt o pluggar oxå till lärare.
Ha de så bra så hörs vi senare!


CHING!