Ute faller snö....

2011-11-27 ღ 21:19:55
Hej allihop och glad 1a advent!!

Jag har haft en myshelg med mina brorsor i Uppsala och idga ahde vi julmys här med massa vänner. Det blev en himla massa bakverk o Sunes jul, hur mysigt som helst. Till slut föll snön också, nu blir det matteplugg för hela slanten fram till torsdag, suck, men det är bara att köra gärnet nu så blir det lov snart :) Tackallihop för en kanondag!!!



Mys!

Daniels fina apelsin.

 

 

LYCKA!

 

 


Grattis pappa Gerth!

2011-11-23 ღ 22:00:40
Idag vill jag gratulera min kära klasskompis som blev pappa inatt. Det blev en liten pojke :) Jag hoppas att man snart får se den lilla snart. Glad för din skull!!

 

 


Linköping!

2011-11-11 ღ 07:09:05
God morgon! Idag är en härlig dag. Det gick lätt att komma upp idag, helt underbart! Nu ska jag fixa det sista innan jag åker till skolan. Halv ett går tåget till Camilla, kommer hem på måndag. Det ska bli härligt. 3 månader sen...








Nästa vecka blir det hårdplugg några dagar, för sedan kommer Emelie o hälsar på o vi drar hem till Sthlm under helgen. Jag hade en jättetrevlig kväll igår med Terese förresten, vi tränade å sedan åt vi tacopaj här o pratade massa. Mysigt!!

Kram kram

Älskar att fota.

2011-11-09 ღ 15:09:08








Lite härliga bilder från Frankrike.

 

 


Önskelista.

2011-11-08 ღ 09:33:02
God morgon bloggen!!

Jagsitter här med lite frukost, ska snart ge mig iväg på cykeln till skolan. i går till 15 idag. Sedans tår träning och tvätt på schemat. Jag har haft en härlig helg med Emilia eftersom hon sov här hela helgen. Det var mysigt. Det blev mycke tv o slapp, även en festkväll med piraterna hann jag med :). Riktigt kul. Nu sitter jag här och längtar lite till julen, snö, julhandling, familjen, julbak mm. På fredag åker jag ner till Linköpingoch hälsar på Camilla, det ska bli skojigt. Sedan kommer Emelie och hälsar på mig nästa torsdag och vi ska sedan gå på 30 x 2 års fest i Stockholm. Ska bli skojigt det med.

Förresten, har skrivit en liten önskelista iaf... Lite sånt som behövs..

Smyckehållare( sånt där träd eller hand lr nåt)
Vita lakan 120...
Ett beiget/vitt överkast
Disneyfilmer!
Svarta hederliga fotoalbum från Åhléns.
Stora blockljus i fina färger.
Presentkort hos Triumph(underkläder)
Boken "Avig Maria"
Dvd: Dyngkåt och hur helig som helst


Pusss!

Piratfika!

2011-11-01 ღ 15:03:27
Hej hopp!

NU har jag varit på gymmet o sprungit en massa. Imorgon blir det styrketräning med Terese oxå.  Men nu ska jag iväg o träffa de härliga Pirattjejorna för lite fika. Å jag bokade resa till Linköping den 11e november oxå :) Ska bli skojigt.

Nä nu ska ja hoppa in i duschen så jag kommer iväg. Ska man rulla köttbullar ikväll? Det vore ju gott...


 

Maja o jag !