På väg!

2013-04-28 ღ 10:56:02

Nu är jag på väg för att lämna tillbaka laddaren, sån jäkla tur att jag hittade den gamla.

Pusss!


Resfeber.

2013-04-28 ღ 09:36:38
God morgon blogg :)
 
Imorgon är det kvalborg och sedan Valborg....ja och idag är det ju skvalborg och igår vad det svalborg och dagen innan det var det smalborg om ni ville veta det. Sedan när allt är över är det dvalborg, haha. Men hur som... det ska bli roligt och jag ber till vädergudarna att ge oss en riktigt solig valborg så vi kan hänga i Eko. Igår gick jag och Sara ut till Ikea och Elgiganten för att jag skulle köpa ny laddare till min systemkamera och ja 500 kr fattigare hade jag en iaf. När jag kom hem bestämde jag mig för att göra en riktig genomkoll i lägenheten för att en sista gång se om jag hittar min gamla laddare så ja inte gör en tabbe......och mycket riktigt, längst in i garderobe låg den. Så nu ska jag med glädje åka och lämna tillbaka den jag köpte =D
 
Sedan ska Kim klippa mig idag och så blir det till att handla hem mat o så.  På lördag morgon reser jag till Paris... iiiiih. Ska bli jätteroligt, men jag är lite nervös då jag ska åka till Bretagne på tisdagen och vara med familjen i 2 dagar... språket o allt, läskigt. Men det ska bli så skoj att träffa min lilla räka.
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag snart bege mig.
 
Ha en fin dag!
 
 
 
 
 
PUSSSSS
 
 

Tankar till en vän.

2013-04-27 ღ 00:24:51

Hej bloggen. Det är sent och jag borde sova men som tur är är det helg:)

Ikväll går mina tankar extra mycket til en vän. Det finns tider i livet som är mindre lätta, då man behöver några extra tankar, kramar eller bara lite stöd. Det tar tid att komma över vissa saker. Alla mina tankar går till dig och din familj.

Stor kram!

Godnatt!


Sommarvärme...

2013-04-25 ღ 16:28:27


Hallå där:)

2013-04-23 ღ 19:36:51

Hej! Ursäkta att jag varit dålig på att blogga i helgen men det var en händelserik helg och sedan har vi pluggat till duggan vi hade idag.. Eller ja, försökt plugga iaf.. Gick sådär. Hoppas den går vägen iaf.

I fredags var jag i Sthlm för att hå med mamma på finmiddag i Stadshuset. Det var mycket lyckat och riktigt god mat.

I lördags blev det fotbollsmatch och sedan lite häng i solen på söder med Emelie. Vi hängde i samma park som Timbuktu :) sedan bar det av hemåt på inflyttningsfest hos Emma och Kristin med trevliga människor. I söndags blev det plugg på blåsen med Julia... Vilket slutade med att vi LÅG ute i solen:) mer bränna, mindre klimatplugg. Efter det tog jag en glass med Emilia vid den översvämmade Fyrisån. Mysig helg helt enkelt!

Pusss!


Pluggdag i regnet.

2013-04-18 ღ 23:17:02

Hej!! Jag tänkte lyssna på lite podcast av Philip och Svanberg nu och sova. Imorse gick jag upp tidigt och tvättade. Sedan öste regnet här hela dagen och det blev så att jag satt hemma och pluggade hela dagen. En hel del moln, klimat, åska och fronter har jag lärt mig:) Sedan tränade jag ett lugnt pass på gymmet och lagade god mat :) mysig dag. Det är sjukt mysigt att sitta inne och lyssna på regnet.

Imorgon ska vi till reningsverket och efter det åker jag hem då jag och mamma ska till stadshuset på middag imorgon. Det ska bli skoj!

Men nu blir det godnatt.

Puss och kram


Resan gör dig rik.

2013-04-15 ღ 21:37:07
 
Resan gör dig rik
 
 
En oas av känslor
Spänning, osäkerhet, nyfikenhet, upprymdhet.
Något nytt blandas med det gamla.
Du får något nytt att stoppa ner i bagaget.
Utanför fönstret ser du landskap passera,
från grönområden och liv
till stilla hav eller vitklädda fält.
 
Du har en plan, en tanke, en bild
men aldrig är det som du tänkt dig.
Varje resa är som en vinstlott.
Du kommer hem med mer pengar på fickan.
Pengar som en metafor till de upplevelser du fått.
 
Varje gång du kliver av tåget, bussen, flygplanet eller din egen bil
för att komma hem och packa upp din väska
så har du blivit rikare och växt i dig själv.
Att resa är något fint, något mer än en tripp till en ny plats.
Resan kryddar livet till det yttersta, ger dig mersmak och perspektiv.
Resan är vägen till livet, att verkligen leva.
 
 

Podcasts.

2013-04-15 ღ 11:57:00
 
God förmiddag allihop. Jag har tyvärr inte blivit bättre utan fick strunta i skolan idag som jag verkligen hade behövt gå på, men kände mig inte alls i form.. har en hemsk hosta. Så idag blir det ingen skola och inget jobb, utan bara kurera mig.
 
När man är sjuk är det ju perfekt läge att bara ligga hemma och lyssna på podcasts och det är precis vad jag gör.
 
Filip och Fredrik är några jag lyssnat på en tid och nu även börjat lyssna på Alex och Sigge, men jag vill lyfta en annan podcast som är väldigt roande, nämligen Philip och Svanberg. Har precis börjat lyssna på dem och kan inte riktigt sluta lyssna. Så har ni inte lyssnat på dem, gör det!
 
Några sköna ämnen och ord jag redan fastnat för är stakettecknet, din skrivstil visar din ålder eller ditt kön och ävn avsnittet om guilty peasur
 
 
 
 
 
Sköna grabbar som förgyller tillvaron, fortsätt med det ni gör :)
 
 
Puuss!!

Ack Värmland du sköna...

2013-04-14 ღ 22:35:56

Hej hopp! Nu har jag suttit på tåget i 3,5 h.. Lite segt. Det blir inte bättre av att jag känner mig sjuk heller. Hostar, snorar och känner mig allmänt varm och slö.. Lite trist när jag bara var hos Emilia en helg.. Men vi har haft det supermys ändå. Lagat massa god mat, pratat, sett på film och promenerat :) Myshelg. Dock var inte vädret det vi förväntat oss riktigt...

Nu är jag snart framme i Sthlm och där blir det mat och väntan på nästa tåg ca 1 h. Bästa lillebror kommer och gör mig sällskap :)

Aka bli skönt att komma hem och sova sedan. Hoppas eran helg varit bra:)


Vänskap.

2013-04-12 ღ 01:15:09

Hej bloggen... Trött tjej här:) idag har vi labbat hela dagen på BMC, vi konstruerade ett reningsverk bl. a. Efter det körde jag stenhårt på gymmet och har sedan myst med Kim hela kvällen... Jättehärligt att bara prata:)

Fick en jättefin present av henne dom jag blev väldigt glad för. Sådant värmer.


Imorn bär det av till Värmlands skogar, tjoho!


Vardagslyx.

2013-04-10 ღ 23:10:27

Hej finisar!!
Ska precis sova då det blir upp tidigt imorgon och tvätta lite inför Sunne och sedan labb hela dagen. Idag har jag haft en fantastisk dag med laboratioer ute i söta klasser och sedan mys med vänner på blåsen för en mumsig avslutning på kvällen hos Julia med god mat och final. Grattis Jennie till vinsten men Carl var också riktigt duktig.


Vill tacka alla underbara vänner här i Uppsala som gör dagar, kvällar och nätter oförglömliga och meningsfulla. Glad att jag träffat er.

Lägger in två fina bilder från våryran också :)

Puss!!!


YOLO.

2013-04-10 ღ 17:44:26

När man bor i Uppsala och är student händer vissa saker som bara händer där och då. Ett av många sådana exempel är att man skriver ett YOLO-kontrakt. Exakt vad detta innebär vill ni inte veta;) inte heller varför det uppkom eller huruvida det fullföljs vill ni vara en del av.. Happens here stays here :)

Säger bara en sak.. Mina vänner är inte som alla andra. Who run the World?

Peace n out!

Nu ska jag snart gå och möta tjejerna för middag och final i Sveriges mästerkock!!


Jag satte milen!

2013-04-09 ღ 10:39:18

God morgon underbara!!! Jag har precis kommit in från ett löparpass. Jag satte milen för första gången idag. Sjukt stolt:) nu frukost!


Fantastisk Våryra.

2013-04-08 ღ 00:04:44

Hej bloggen!!

Ny är det sent igen och jag ska sova. Idag har vi haft en lugn dag med mycket mys och återhämtning efter en fantastisk dag och kväll igår. Det blev en riktigt lyckad middag med hos mat, trevlig bordsherre och mycket dans och skoj. Tack allihop för en lyckad lärarkväll.

Puss!


Älskade vänner

2013-04-05 ღ 17:38:10

Solen visar sig allt mer och våren är i Uppsala... Många mysiga stunder blir det vid ån men inget av detta skulle vara möjligt och roande utan mina underbara vänner. Tack alla fina Uppsalavänner för att ni förgyller dagarna :)

Puss!


Vårlöpning!

2013-04-04 ღ 09:06:35

God morgon! Igår tog jag äntligen första riktiga springturen ute. Riktigt härligt. Men ny blir det snart skola innan träningen ikväll.

Puss