Musikhjälpen 2013

2013-12-12 ღ 21:22:09
 
Jag hoppas att ni alla tittar och lyssnar på Musikhjälpen och skänker massa pengar och engagerar er i detta underbara projekt. Inga ursäkter är välkomna, för alla kan vi göra något :)
 
 
 
 
 
Puss och kram
 

B u g g

2013-12-11 ღ 18:37:38
Har alldeles för mycket på gång just nu innan "jullovet" så jag måste bara koppla av helt en stund och bara lyssna på Musikhjälpen, som är helt sjukt bra. Helt underbart jobb som dom gör.
 
Jag har äntligen anmält mig till en buggkurs nästa termin, vilket jag ser fram emot sjukt mycket. Det ska bli så himla kul, jag hoppas verkligen att jag utvecklas massor och lär mig att dansa bugg ordentligt :D Så kul att ha något att se fram emot när det känns lite tungt....
 
 
 
 
 
Puss!

Taggad för utedag :)

2013-12-08 ღ 22:00:09
Hej hopp! Ska precis lägga mig snart... Efter en härlig dag.. Blev en lång tur på stan med mys och shopping. Sedan har jag haft glöggmys med Sandra ikväll. Nu har jag iaf kläder till morgondagen och grillkorv och termos! Så nu kan det bli kallt för jag ska inte frysa. En heldag i skogen med klassen, tjoho!

Puss och godnatt! 

Längtar till julkalendern och frukost:) 



Julmiddag.

2013-12-08 ღ 09:43:49
God morgon allihop. Hoppas ni mår bra och har tänt det andra ljuset för idag är det den andra advent. Det smyger bara närmre och närmre nu. Jag har precis ätit frukost och sett på Barna Hedenhös, en riktigt mysig julkalender faktiskt. Igår hade jag fullt upp hela dagen. Jag var och tränade, handlade på stan, rullade köttbullar och bakade Wienernougat för igårkväll var det julmiddag hos mig med Julia, Malin, Evelina och Sara....en liten tradition faktiskt. Hur mysigt som helst. Nu har jag julmat för hela veckan i kylen :D Idag blir det en runda på stan och lite fix inför i veckan. Imorgon ska vi ut i skogen med klassen(min egen klass), se spår från istiden mm så vi ska ha varm choklad och korv med oss =D Sedan är det jobb ons, tors, fre och massa skola på tisdag, fullt upp alltså. Jag tror att det blir hårda och tuffa veckor nu fram till jul men samtidigt roliga och lärorika. Tur att det finns helger. Hmm... ja för på Stenåldern fanns det nog inga helger...fy vad jobbigt.
 
 
 
 
Jag hoppas verkligen att det kommer mer snö och att det är vitt på Lucia, de e så mysigt då.. Nu ska jag sätt apå julmusik och göra fint här till jag ger mig ut på stan med tjejjerna.
 
Ha en fin söndag.
 
Puss och kram