God morgon!

2013-02-26 ღ 08:41:01
God morgon allihop. Här sitter jag och försöker plugga in i det sista för duggan. Nu hr jag precis målat naglarna(allt för att slippa läsa). Det ska bli skönt när den är över för då e vi typ lediga resten av veckan, ska dock skcka in lab + skriva lite till skolbesöket.
 
Nu ska jag äntligen skicka in sommarbilderna till fuji :D Ser fram emot att få sitta och pyssla med ett sommaralbum.
 
Nu blir det lite elektrisk energi, ektoterma djur, hypothalamus och oxidationer, några timmar till.
 
Puss!

Midsommar 2012

2013-02-25 ღ 19:29:52
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har nu äntligen sortrat ut förra sommaren och ska framkalla dessa nu, så hilma kul.
Här är några bilder från midsommar :)
 
 

Sommarminnen.

2013-02-24 ღ 23:30:53

Tänker tillbaka och minns...


Tankar från sängkanten...

2013-02-24 ღ 00:15:08
 
Hej bloggen :)
 
Evelina har precis gått hem nu.. vi har haft en riktigt mysig kväll med tacos, massa prat och lite plugg på det. Men batterier, Ohms lag, kemiska reaktioner och kemisk energi är liksom inte riktigt vår kopp te... Men vi ska göra vårt bästa nu till tisdag så får vi hoppas att det löser sig(haha, ja att vi löser oss i ämnet dugga och bildar en slags förening då) haha, eller att vi kanske reagerar med duggan och att vi bildar ett redoxpar =) Då förutsätter det dock att vi både har en reduktion och en oxidation, lite har man väl kanske lärt sig iaf :)
 
Idag har jag iaf hade en lugn och skön dag. Det var länge sedan jag hade en sådan dag. Imorse vaknade jag vid åtta för att äta en ordentlig frukost och sedan gå till gymmet där jag körde ett spinning intervallpass, var dock väldigt segt idag då veckans pass varit intensiva och tagit på musklerna, men svettig blev jag. Efter det blev det lunch, storstädning och lite fix här hemma. Jag lade mig på sängen också och bara lyssnade på bra musik, vilket ledde till att jag sov en stund men det är så skönt att ha såna dagar då man bara kan göra det man känner att man behöver göra, inga måsten och ingen stress. Nu på sista tiden så är det väldigt mycket från en aktivitet till en annan och det är alltid något på schemat, vilket jag också tycker om. Jag ser till att ha saker att göra då jag mår bra av det, men man känner att man då och då behöver dagar som denna då man bara kan koppla av och stanna upp och fundera på hur bra man faktiskt har det och hur bra man trivs med den man är och vad man tar sig för och klarar av mm. Det fick mig cokså att tänka på min mamma som faktiskt är en stor del av att jag trivs med den jag är och de värderingar och tankar jag har :) Tack mamma.
 
 
Nu ska jag hoppa i säng(eller ja, jag sitter redan i sängen, men tänkte väl lägga mig och sova) för imorgon blir det en heldag på Blåsen med Julia som är tillbaka från sin alpern-resa. Det blir massa plugg och sen en skön liten sväng till gymmet med mycket lugn träning. På måndag är det sedan vilodag vilket behövs. Som sagt, på tisdg är det Dugga så innan det blir det mest plugg och sedan blir det en lugn och skön vecka med mycket ledighet =). Ska dock skicka in labben och göra klart planering för kommande vecka då vi ska ut på en skola och experimentera :)
 
 
 
En bild från Fårö på Gotland i somras...en plats som jag förknippar med lugn och harmoni.
 
God natt allihop!
 

Uppdatering

2013-02-21 ღ 21:37:29

Hej fina blogg! Veckan har gått undan i h imorgon är det fredag vilket betyder Tom tits experiment :) denna veckan har varit bra, mycket plugg och härlig träning. Ikväll körde vi challenge hos Stefan:) grymt tungt! Men kul! Här kommer lite bilder från helgen och veckan:)


De bästa på besök.

2013-02-17 ღ 00:33:05

Hej!! Idag har jag haft de bästa på besök:) Mysdag med familjen...

Kommer fler bilder imorn.

Godnatt!


Alla <3 dag .

2013-02-14 ღ 17:23:00
Vill önska alla mina hjärtan och alla andra där ute en underbar alla hjärtans dag. Tänk en gång extra på dina nära och kära idag, skicka en tanke eller en uppskatning på något sätt. Mys rikttgt mycket med de som är värda dig.
 
 
 

 
 
Här är några av de som betyder väldigt mycket <3

GRATTIS Lillebror!

2013-02-12 ღ 17:17:25
Idag vill jag gratta världens underbaraste lillebror på födelsedagen.
 
Efter 21 år är kärleken till dig fortfarande lika stor.
Du är en fin vän, en underbar lillebror.
Som du vet är det bara att ringa,
oavsett om du har problem elelr bara ka ut och springa.
 
 
 
 
Stort grattis älskade vän och bror.
 
PUSS!
 
 
 
 

En bra kväll med de bästa.

2013-02-10 ღ 00:27:37

God natti bloggen. Ännu en dag i goda vänners lag. Jag började dagen med gofika på VG nation med Emilia och sedan satt jag och Julia på blåsen och pluggade en massa molekyler och kloakdjur för att sedan vandra hem till Michaela och ha en mysig tjejkväll framför melodifestivalen. Tack fina ni!! Nu måste jag sova då jag ska upp tidigt och tvätta imorn, sedan plugg och längdskidor på de :) måste lägga upp några härliga bilder från i somras när skolan började...


Ski!

2013-02-04 ღ 17:13:53

Uppdaterar från gympan. Vi sitter och väntar medan lillan har gympa. :)


Tar en helg i Sthlm.

2013-02-01 ღ 16:11:12

Hej på er!! Nu är det helg igen och ännu en vecka i naturens tecken har gått. Vi har varit ute på erken och övernattat, borrat i isen, tagit vattenprover och sedan har vi hunnit borta bort oss på BMC och stått i kö på stocken(det är väl det man gör där?)

Nu blir det en helg i Sthlm få jag jobbar lördag och söndag och imorn kväll blir det Nike blast night med bästa Sara på Globen;) jag ska erkänna att jag trivs riktigt bra i Uppsala och att det tar emot en aning när man ska lämna denna stad för en helg. Alla underbara människor man lärt känna, allt som känns så hemma bara.. Men det är klart kul och komma hem till familjen oxå.

Tack alla fina människor som har gjort och gör min studietid underbar och oförglömlig och tack Uppsala för att du är en fantastisk stad :)

Sedan vill jag självklart säga GRATTIS till Malin som fyller 23 år idag. Vi firar det rejält snart;)

Puss och kram