Tentaplugg.

2013-09-29 ღ 23:18:15
Godnatt från en trött tjej. Det blev till sist en mycket bra helg trots plugg. Mys med vänner, träning och en sjukt lyckad utgång. Imorn blir det slutspurt tentaplugg. Hoppas hinna med träning. 









Nu är hösten här och alla mysiga kvällar med tända ljus och god mat, välkommen:)

Puss och kram

När tankar blir till ord...

2013-09-24 ღ 18:29:00
Vi kanske inte alltid haft dyra märkeskläder eller de senaste prylarna vi velat ha... Vi växte inte upp i en stor villa och har inte heller framtiden serverad för oss...
 
Men vi har alltid haft en mamma som har funnits där... Som alltid jobbat lite lagom och istället prioriterat att se alla steg i vår utveckling
....eller var med när vi hade vår första skolavslutning, för att inte säga varje.. Inte heller har du missat någon av våra skolpjäser, utvecklingssamtal lr utflykter där föräldrar fått följa med.. Alltid har vi haft god, nyttig och vällagad mat serverad om kvällarna och ingen fredag utan fredagsmys till Fångarna på fortet. Våra födelsedagar har vi alltid firat med bravur då du fixat och donat och bakat så mycket du orkat... 
 
Våra vänner har alltid varit välkomna hem till oss och utan tvekan fick de stanna och äta. Inte en enda jul har jag firat då du jobbat eller haft annat för dig utan alltid har tiden lagts på familjen. Vid skolfotograferingar eller skoldiscon så var det alltid nya och fina kläder som gällde och varje år hamnade det nya kortet i en ram i bokhyllan, aldrig skulle vi hoppa över det.. Du har alltid varit där när ett prov varit svårt eller om man råkat fika upp alla sina fickpengar... 
 
Och allt detta har du gjort själv! 
 
...jag är inte säker på att vi alltid visar hur tacksamma vi är... I dagens samhälle där allt är materialistiskt och pengar-fokuserat glömmer man lätt bort vem man är och varför man är den man är.. 
 
Jag har nu kommit dit.. Vet inte om det är åldern eller av någon annan anledning... Men  jag vet vem jag är... och varför jag är den jag är idag.. Och det har jag inte någon rik pappa att tacka för, eller massa somrar i ett dyrt hus i Spanien.. Inte heller har jag haft en stor härlig släkt att tacka.. 
 
Men jag har tre underbara syskon som jag idag älskar mer än något annat och är så stolt och glad över. Jag har också en sund syn på livet, ett stort hjärta och är lyhörd och väldigt mån om mina nära och kära. Jag är också en smart och eftertänksam tjej med en stark vilja och stora ambitioner om framtiden. 
 
Men för att jag är den jag är idag har jag endast en person att tacka... 
 
Och det är min mamma, som jämt och alltid, oavsett vad.. Kommer att finnas här och fråga hur jag mår och om jag behöver något eller bara berätta för mig att hon är sjukt stolt över mig och det jag åstadkommer genom att bara vara den jag är, för det gör JAG allra bäst... Och det är vi TVÅ om att ha skapat.
 
Tack mamma för att du gett oss all din dyrbara tid och för att du alltid prioriterat oss och tiden framför pengar och jobb. Vi är de lyckligaste.
 










 
 
 




❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤



Lite lyckligare:)

2013-09-17 ღ 01:42:27
Hej allihop! 

Idag har jag haft en av mina lite bättre dagar. Det var en riktigt bradöreläsnibg i skolan imorse:) sedan åkte jag till Sthlm och träffade lillasyster. Ikväll har jag sedan varit på breaking news och sett mina favoriter Filip och Fredrik:) äntligen! Det var riktigt kul. Och lillebror fick till ett kort på mig tillsammans med dom oxå, så nöjdare kan jag inte vara...

Tack för en grym kväll! Imorn blir det mysdag med Emelie innan hemfärd. 









Puss och kram

Indiskt på menyn.

2013-09-15 ღ 22:33:22
Tänkte precis gå och lägga mig nu men flest tänkte jag säga att det var en mycket lyckad dag igår på kulturnatten med vänner och härliga aktiviteter. 

Idag har jag tränat, fikat och lagat indiskt. Det blev riktigt gott faktiskt, nästan som hos mamma:) 








Jag avslutade kvällen igår med att gå med Kim till domkyrkan och lyssna på någon kör där... Tände även ett ljus för mormor då :)



Godnatt fina vänner! Avslutar med en bild på underbara Uppsala. 




Monica Z.

2013-09-14 ღ 09:36:37
God morgon Sverige! 

Sitter här med min yoghurt och hemmagjorda müsli och lyssnar på Hannah och Amanda. Igår blev det en riktigt bra kväll. Efter en lång dag i skolan och intensivpass på gymmet gick jag och Evelina på premiären av filmen Monica Z. Filmen var väldigt fin och riktigt bra. Efter den drog vi ett spontanbesök på Värmlands och dansade loss några timmar:) spontant är bäst! 





Nu ska jag framkalla bilder och städa, sedan kulturnatten!







Puss och kram

Godnatt!

2013-09-11 ღ 22:49:35
Nu tänker jag hoppa i säng för imorgon väntar träning och skola. Det enda jag tänker sägande är liten gullig hund... Hahahahahahahaha.....

Tack Emma och Kristin för en mysig middag!

Puss!



moron :)

2013-09-11 ღ 10:17:55
God mrgon. Här sitter jag och har precis lyssnat på två avsnitt av Hannah och Amanda. De får en verkligen att bli glad och harmonisk. Nu ska jag ge mig ut och springa ngåra km för att sedan plugga och äta lunch. Vädret är lite mer höstlikt idag, men det får det gärna vara :)
 
 
 
 
 
Här är några sköna bilder från Valborg som jag fick av Emelie :)
 
 
Ha en superfin dag. Goa kramar.

Intensivt!

2013-09-10 ღ 22:47:13
Hej allihop! Nu har jag precis ätit god korvstroganoff efter ett hårt intensivpass, det var så himla skönt idag! Vi hade en lektion idag på två h och det gick jättebra. Imorgon blir det träning och plugg en del då jag har en uppgift att fixa. Kvällen ska jag tillbringa hos fina Emma och Kristin:) myyys! 

Förresten, jag provade yoga i söndags och det var jättehärligt. Har tänkt att gå på det nu en gång i veckan för att bli lugnare och smidigare.




Ett stort grattis måste jag säga till Viktor som fått jobb nu efter många om och men:) 

Igår var jag med mina små barn och det var mys som vanligt. Det var premiär på gumpan och jag fick sitta med och titta. Så roligt att sitta med alla föräldrar och vara stolt och glad när dom är så himla duktiga.









Pusss och kraaam! 

Familjen

2013-09-08 ღ 12:44:59

Detta inlägg har tydligen inte publicerats.. Men skrev det i torsdags.

Har precis pratat med familjen.. Mamma och syskonen. De är allt bra:) ett stort grattis till lillebror som nu äntligen är färdigutbildad snickare.

Puss på er!


Värmen håller i sig :)

2013-09-04 ღ 09:23:55
Hej allihop. Vädret är underbart och Uppsala skiner. Skolan är igång och stan kryllar av cyklister och studenter, precis som det ska vara.
 
Här kommer en ny dikt förresten...
 
Våga ta steget och gör det jobbiga lätt.
Om du aldrig provar kan du inte veta om det skulle kännas rätt.
Det finns saker som går som en dans
sedan finns det tillfällen du önskar du vore nån annanstans.
Det handlar om att utvecklas och att växa.
Oftast släpper en tung sten och du har lärt dig en läxa.
Om du har ett mål och viljan är stark,
kan du vara lugn, du är snart på säker mark.
Du kan, bara du vill.
Yes you can and I bet you will!
 
GO!
 
Ha nu en fin dag och ta vara på de små sakerna :)