Mot västkusten!!

2014-04-18 ღ 09:25:26
God morgon världen :) nu sitter jag på tåget på väg till Göteborg för att sedan byta tåg till Halmstad. Har planerat att luncha med Joanna i Göteborg eftersom jag har ett litet uppehåll där. Det var två år sedan sist så det är på tiden. Måste erkänna att jag faktiskt är lite nervös nu.. Har försökt få tag på mamma men inte lyckats. Hon brukar kunna lugna en.. Skypade däremot med Mikael imorse och han verkade må bra i värmen. 

Önskar er alla en fin helg med mycket sol och god mat, men framför allt mycket kärlek och skratt.

Puss!




Skärtorsdag!

2014-04-17 ღ 07:44:01
God morgon! Idag är det skärtorsdag och en sista hård pluggdag innan lite ledigt. Det blir en heldag i skolan och en intervju mitt i de. Ska även ner på stan och fixa det sista inför imorgon. Imorgon bär det nämligen av mot Halmstad, ska bli härligt att få komma dit igen.. Hoppas på lite sol och värme med:) 

Önskar er alla en mysig helg och en glad påsk!

Puss!








Examensarbete!

2014-04-12 ღ 08:57:57
God morgon :) jag vaknade redan vid sju, pigg som tusan så snart blir det en joggingrunda. Denna veckan har vi äntligen kommit igång med vårt ex-arbete och det känns riktigt bra. Jag har gjort några intervjuer och vi har också skrivit en hel del. Hoppas det fortsätter såhär. Så nu springer vi på arbetsintervjuer och skriver om vartannat. Vårkänslorna är här och det är en vecka kvar till påsk, längtar lite.. 

Mellan allt plugg har det hänt lite kul i veckan också.. I tisdags var vi i universitetsaulan och såg Alex och Sigge podda, riktigt bra!! Sedan var jag och Jonas på mysig middag hos Jesper och Angelica i onsdags. Riktigt Goa människor. Förutom detta så cirkulerar tankarna just nu kring boende och jobb i sommar och i höst. 

Hoppas snart allt faller på plats så man kan slappna av lite. 


I helgen blir det träning, geografiplugg och lite sol:) sen får vi se. 


Pussss!





Våryran

2014-04-06 ღ 21:45:33
Hej bloggen! 

En seg tjej här idag... Ligger i sängen och lyssnar på Alex & Sigge. Det var en sjukt härlig och bad kväll igår. Riktigt grym våryra. Imorgon börjar Ex-arbete skrivandet. Nu blir det full fart framåt i 6 veckor. Imorgon blir det även en intervju för mig, ska bli spännande :) denna vecka ska bestå av träning och även en kväll med Alex & Sigge i universitetsaulan på tisdag:)







Puss och kram! 

Skriver en rad, eller två...

2014-04-04 ღ 10:19:35
Hej kära blogg. 
 
Nu har jag varit borta ett bra tag. Varför? Det finns egentligen ingen speciell anledning utan det har helt enkelt inte funnits motivation eller tid för detta. Jag avslutade igår en fem veckor lång praktik, min sista praktik på lärarutbildningen faktiskt. Dessa fem veckor har varit väldigt lärorika och utvecklande för mig. Samtidigt som jag har utvecklats i min ledarroll har jag också fått många tips och råd om hur man hanterar olika situationer i och utanför klassrummet, samtidigt som jag har lärt mig otroligt mycket om hur det är att arbeta med barn med otroligt många olika bakgrunder och behov. 
 
Nu är det några veckor kvarm(exakt 2 månader och 9 dagar till min examensdag. Nu blir det uppsatsskrivande hela dagarna tillsammans med träning och lite mys däremellanåt. Det finns en sak som har förändrat varrdagen lite för mig nu på sistone och det är att jag har hittat en pojkvän efter 2,5 år som singel. Detta gör att jag prioriterar annorlunda än innan och jag känner att detta är något som ger mig energi och glädje då det känns väldigt bra. Just nu ser jag fram emot påskhelgen då jag ska åka till Halmstad och förhoppnignsvis få vara lite ledig. Men för detta krävs att vi nu jobbar hårt innan dess. 
 
I och med att vi snart tar examen är det nu tid för intervjuer och arbetssökning, vilket tar tid och kraft av en. Detta är spännande och samtidigt läskigt och nytt. I nästa vecka har jag två intervjuer, vilket ska bli spännande. 
 
En annan sak som nu bör nämnas är att min kära lillebror jsut nu är i Thailand och reser på egen hand, helt ensam. Jag saknar honom mycket men är göad att han tagit steget iaf. Han har även fått ett jobb under sommaren på Rhodos vilket gör att vi inte alls kommer att ses under kommnde halvåret. Det känns hårt när jag tänker på det, men vet att han bara är ett samtal bort. Älskar teknik ibland :)
 
Hoppas kunna skriva och lägga in bilder oftare än jag gjort på senare tid. Hoppas vi hörs snart.
 
Här kommer några inspirerande bilder från min praktik.
 
Puss och kram!