God morgon!

2014-02-19 ღ 09:15:42



Tvättar, fixar, tvättar, ser satc... Snart pm-skrivande. Ha en fin dag! 

Ciao! 

Solenergi.

2014-02-18 ღ 14:03:09
Hej bloggen!!
 
Idag är det vårkänslor i Uppsala, underbart! Igår skrev vi får sista tenta förhoppningsvis...eller jag har ju geografin kvar som jag skriver i maj men annars var det sista salstentan, blandade känslor :) Både igår och idag har det blivit några mil promenad i solen, så himla härligt och energigivande. Det känns som att våren är på ingång väldigt tidigt i år.. Jag hoppas på en lång och fin vår med alla fina här i Uppsala. Det gäller att njuta varje minut nu av den tid som är kvar av studietiden. För snart börjar en ny era, ett nytt kapitel med nya rutiner och utmningar. Men just nu är det skola, vänner, träning och faktiskt lite fjärilar i magen som gäller :) Det gäller att njuta av nuet, när det känns bra. 
 
Denna vecka är det PM som gäller, sedan har vi en vecka ledigt innan praktik-perioden drar igång. Blir att passa på att träffa lite vänner och träna lite extra :) Blir även en helg hos familjen. På söndagar nu så är det ju bugg som gäller, himla kul! Jag och Niklas börjar komma in i det nu tror jag och det är roligt, även om jag har lite svårt med snurrar ibland :D Så hoppas bli mer självsäker inom det området snart. 
 
 
 
 
 
Njut av solen nu och lev i nuet. 
 
Puss och kram

Allting går!

2014-02-05 ღ 08:44:05
God morgon!
 
Ny dag, nya gränser som en viss person skulle sagt :) Just nu sitter jag hemma och täntke slipa lite på text 11 innan jag är helt klar med den. Jag har läst en hel del i helgen och även måndag, tisdag då jag varit hemma pga ont i halsen och förkylning. Trist, men bra för plugget. Nu är det så att jag inte riktigt klarade geografitentan =/ Det var lite väntat men klart det känns tungt ändå. Det värsta är dock att omtentan är två dagar innan min nästa tenta, juppi! Men två veckor ska jag klara, stenhårt plugg, planernig och motivation så ska detta gå. PM:et börjar ta form och texterna som ska in på ca 20-30 sid börjar också bli klara. Det blir en utmaning men jag ska göra mitt yttersta.
 
Nu ska jag snart iväg till skolan med tjejjerna för föreläsning och workshop. Kul att komma till skolan igen även om jag inte känner mig hundra ännu. 
 
Ha en fin dag! Puss!