Söka jobb

2017-09-12 ღ 08:49:50

God morgon!


Liten sover så jag har lite egentid i soffan just nu innan lite fix. Hon är lite förkyld så det blir myshörnan idag för att försöka bli frisk. 

Igår sökte jag några jobb till våren, läskigt men kul. Vi får se om de leder mån vart. I helgen var familjen här och det var mysigt. Vi hängde och lekte och gick lite på kulturnatten. Trevligt. 

Nu kryper sig hösten på och det känns burrigt och mörkt men det känns härligt och mysigt tycker jag. Det ger lite tankar för nystart och ta hand om sig själv-tid. Starta upp träning, intressen, fix och trix hemma.. ja hur känner ni där ute när hösten kommer? 

Stor kram! 


Återkomsten!

2017-09-07 ღ 09:02:50
Detta var inte igår, sist jag bloggade skulle jag alldeles strax ta lärarexamen vid Uppsala universitet.. nerverna för många samtidugt som firandet redan tsgit sin början. Jaha, vad har hänt sedan dess då? Jag har hunnit arbeta en del, rest litegrann, får visa bilder och berätta om dessa resor senare. Det största som hänt mig är att jag blivit mamma till världens mest fantastiska lilla tjej. Livet är ganska annorlunda mot sist när jag bloggade men jag har nu bestämt mig för att prova att blogga igen. Får se hur det känns. nu sover liten så jag ska passa på att fixa lite här hemma. Hörs senare. 
 
Ha en fin dag! Kramar