Världens bästa gudson

2008-03-26 ღ 11:19:39
214866-24

Satt här o tänkte på när ja träffade min gudson sist, så himla söt! min plutt. <3

vatten...

2008-03-25 ღ 22:56:44
Vatten e häftigt... man kan göra så mycket med bara vatten...

Det kan se ut helt olika oxå.. titta här:



214866-23


coolt.

Bilder..!

2008-03-25 ღ 19:05:27
Nu har ja provat min nya kamera o ja e NÖJD. :) Här kommer några av dom ja tog igår..

Vinterlandskap



214866-18
      




                                                Älskade maskot, Obalan!
                
214866-19
                     
                                                                

Å så självklart lite egobilder :)


214866-22





Ska dra o simma nu :) PUSS!

Glaaad!

2008-03-24 ღ 18:22:25
Så nu har ja kostat på mig en ny digitalkamera :) Den ja skrev om i förra inlägget, så fiiin! Ska basra låta den ladda ett tag nu, sen blir de massa bilder, lägger in dom snart =) Köttbullar me mos o sås blev de till middag, mums!

Tittar ut på vinterlandskapet, även om de e fullkomligt galet att det kom så mcyke snö nu så kan ja itne låta bli att tycka att de e grymt vackert! :)

ny kamera?

2008-03-24 ღ 10:51:21
NU har jag fåttnog av min gamla kamera.. aa, ja vet att det är mitt fel. Jag badade den 2 ggr i väskan=/ Men de va faktiskt inte meningen, kanske inte så konstigt att den e knäpp nu =P. Tänkte iaf införskaffa mig en ny idag, såg att de hade en canon till superpris nu på siba :) Älsksasr o ta kort, måste ha en bra kamera!




FIN FIN FIN!

Eller va tycker ni? Något bra tips på kamera?


påsk påsk påsk

2008-03-23 ღ 10:39:26
Glad påsk!

Söndag... supertrött, men nej nej, butiker har aldrig stängt. Vi ska jobba jämt =p Bra betalt e de ju iof, men skulle vart skönt o få sova. Va på turkiskt bröllop igår förresten, skoj ;) mycke musik, Maarcus tyckte de blev lite mycke till slut, men god mat va re :). Idag ska ja få mitt försenade påskägg av mamma(har inte hunnit gå dit o få de). mums=) Fick höra av Marcus igår att vi ska åka nånstans i sommar, han o ja :) trodde itne de, men de ska bli jätteskoj. Så ja ska ta en semestervecka till =) wiiie! Du e min allra bästa killkompis;) Kommer du allti o vara, tihi.

Ska ja åka iväg i januari? hmmm, jo ska ja nog. Men de e svårt iaf. Lång tid. Älskar dig. saknaden kommer va enorm.....
Får se om ja ska träffa lillen o Tina idag. Marcus ska ju se på massa viktiga matcher =p. Nu ska ja snart öppna, ha en bra dag! Kraaam!

fint.

2008-03-17 ღ 10:21:51






Från TIMI collection - underbart fint!

shoppat !

2008-03-15 ღ 22:44:05

Beställde en del kläder idag, bland annat detta.

Zooma

Riktigt fina! själv beställde jag de vita, fräscht!

Zooma

Även denna slank ner i korgen :) sööt!



en boll i luften? tre bollar i luften?

2008-03-12 ღ 10:22:19

Nu har jag äntligen, efter många om och men bestämt mig.

Jag ska åka utomlands och jobba som au pair i ett halvår. Detta tänker jag göra antingen i höst eller till nästa vår. Kanske måste vänta till våren så ja har lite pengar me mej. Det känns otroligt skönt att jag bestämt mig för det här. De e något ja velat göra länge men inte kommit iväg. Självklart känns de tungt o lämna Min Marcus :( o alla nära men jag måste göra dehär, man blir aldrig ung igen liksom :) De e inte så lång tid ändå, tiden går så fort.

Marcus, ja tror på oss. Vår kärlek e väldigt stark. Vi har varit tillsammans i nästan 2 ½ år nu. De e dig ja vil leva med, men de här måste ja göra så ja inte ångrar mig sen. Men det är klart att det känns pirrigt, svårt. Blandade känslor. Glädje, osäkerhet, men vilken erfarenhet. Tror det blir Spanien eller England. Kan ju en del spanska, kan bättre tyska men de känns roligare att åka till Spanien än Tyskland, annan kultur. Leka me massa barn hela dagarna, wow! så kuuul! å språket ska nog inte va något problem, kommer nog in i de, har väl inget val, hehe.

Jobbet, måste berätta för Malin.... Kanske kan ta tjänstledigt?  Om ja åker i september, oktober o kommer tillbaka i april. Oj, hoppas man får åka hem över julen? Kommer verkligen sakna alla så himla mycket, sjuuuk hemlängtan. De e sånt man får räkna med. Man växer nog otroligt mycket som människa. (lät väldigt vuxet) hehe.

Ne, nu får ja fundera på detta o försöka smälta det. Nu ska jag iaf iväg till Sara borta i Bålsta. Vi ska dricka goda fruktdrinkar o leka :) Imorn e de öppning i Vällingby! Wiiiie!


Hörs senare, va tycker ni?
de e väl inte så farligt lång tid ett halvår va? Eller? hjälp mig.
Övertyga mig =)


aah, de e rätt långt härifrån. men ääsch, lite risker får an ta. Livet e för kort för o tveka.




KRAM!

glädje

2008-03-10 ღ 08:21:32
e så himla glad, känns verkligen i magen.. men varför e ja så glad egentligen? de e väl inte jag som ska va glad? hehe, jo kanske glad, men inte för de. match poits, yes! så söööta, visste ingentling, ne ingen visste, plötsligt visste alla, o ingen av dom visste att alla o att båda visste att den andra visste. tihi. undercover ;) klurig situation. men lyckades de gjorde vi. Nu får vi se hihihi.

E så glad glad glad. hihi





match point!

2008-03-08 ღ 10:43:50

heeej!

solen lyser idag me, underbart! Fast ja ska ju stå inomhus hela dan o jobba men men. Skönt o veta att de e fint där ute iaf :) Igår satt vi barnvakt, ja o Marcus åt hans syrras 3 barn. Alltså, sötare barn får man leta efter! Fick lära mig att det finns en dinosaurie som heter triceratops iaf :) Sööta silip! (filip). Dom e verkligen för goa. O de e äckligt me pussar ska ni veta. ihihi. Kollade på ant bully, rätt kul film faktiskt.. mormor va nog bäst. "lätt som en fjärt" hehe.
Snart ska jag ta mig iväg till jobbet o sälja massa söta bebiskläder = ). Hoppas det blir en schysst dag. Sen blir de nog o flytta lite grejer från min lägenhet till vår lägenhet. Får se om ja skulle träffa empa ikväll oxå.

Imorn kommer camilla, då händer de grejer;) Neeråh, men de e match iaf (match point) haha.


Puss o kram


la redoute..

2008-03-06 ღ 11:06:23
snyggt!

                 

riktigt fin tunika

2008-03-06 ღ 10:59:06


Från La redoute - måste bara ha den!

Biträdande butikschef.

2008-03-05 ღ 21:42:15
Klättrar ett steg upp.

Nu är det så att vi EXIT öppnar en ny butik i Vällingby och Malin kommer att ta hand om både Haninge o Vällingby. När hon är borta är det då jag som fått uppgiften att se till att Haninge är på fötter :). Det känns kul att få förtroendet, att få frågan om jag vill bli biträdande butikschef. Känns bra.  Nu är det mycket att tänka på. Mycket att informera om, hålla fint, snyggt. Rapportera, men det känns som att det är bra med utmaningar ibland, så man inte står stilla liksom.

Förutom framsteg i jobbet, så är det en utmaning till i mitt liv just nu. Jag o Marcus flyttar ihop på riktigt. Vi har verkligen bestämt oss för det nu och det känns riktigt kul. Vill ha honom hos mig. Mitt hjärta. Förövrigt längtar jag grymt mycket till sommaren då jag o Empa ska på Nilenkryssning i Egypten ! Känns riktigt kul. En resa med min Rapp väntar oxå och jag o Skrutt ska oxå fly verkligheten inom kort :). Mycket kul att se fram emot nu och vi går dessutom mot varmare dagar, gör allt mycket enklare.

Nu ser jag först o främst fram emot söndag, camilla du förtår nog va ja syftar till. ;)

hare kanin!