Tack vänner.

2012-02-29 ღ 23:58:52
Hej halloj!

Här hemma hos MT har det varit mys på schemat. Jag och Sara gick hit efter redovisningen och gjorde egna burgare med cheddar :D Mums blev det. Sedan har vi tillsammans med Åland o Karro kollat på film o haft det mys. Nu har vi helg, det känns jätteskönt. Imorgon kommer mamma o Lino o hänger med mig till på fredag, ska bli superskoj! Så imorn bitti blir det till o städa o fixa lite o sedan kanske tvätta.




 

Finingarna !




Juste! Jag har faktiskt druckit en hel mugg med äcklig trolldryck(riven ingefära, citronsaft, riven vitlök, vatten, honung) så nu jäklar hoppas jag att jag är frisk imorn som en nötkärna :D

Nu ska jag lägga mig och sova, tack käraste vänner för att ni finns och tack solen för att du kommer allt oftare nu :)


 

Min kära vän Emelie. Hon kommer till mig på lördag o myser till på söndag,

det var ett tag sen så det ska bli jätteskoj.

 

God natt!

 

 


God morgon!

2012-02-29 ღ 10:21:46
Nu har jag sovit rätt så länge och ikväll tänkte jag faktiskt prova Cecilias magiska dryck o hoppas den gör susen. Ingefära, citron, vitlök o honung, mums!
Nu kommer del 3 på min "bok" :)
Les Roches

Jag fortsätter glatt: Hav eyou been waited..när pappan avbryter med
- francais, maintenant on parles francais.
Jag står som ett stort frågetecken och bara stirrar. Jag förstår att han sa något med franska så jag barsa antog att han ville att jag skulle prata franska. Nervositeten steg i mig. Det var lättare sagt än gjort när man inte kunde så mycket alls.
- Its here, sa han på engelska när vi hade åkt ett bra tag i deras silverfärgade peuget, fin bil.
Jag tittade ut genom bilfönstret. En hög mur av sten och en grind på kanske 2 meter vasr min syn. På grinden satt en skylt med "chiens mechants". Jag funderade och förstod inte innebörden men bilden av två arga hundar sa nog. Pappan såg att jag stirrade på skylten. Han skrattade och sade att skylten hade suttit där sedan de flyttat in och att jag kunde vara lugn. Jag log basra och täntke mer på mötet med familjen än på hundarna. Vi gick genom den stora grinden, såg huset som så ståtligt tog emot mig med sin charm. Huset var stort med ett namn i mitten "Les roches". En lång snirklande trappa förde oss upp till dörren. Där i dörröppningen stod mamman med den lilla blonda flickan i famnen.
- Bonjour! Welcome home!
En värme spred sig i kroppen. Det här var mitt hem nu och framför mig stod min nya familj(för ett tag). Flickan log.
- oh, this is Alice.
- Bonjour Alice, sa jag med ett stort leende på läpparna.
Vi steg sedan in och flickan fick stolt visa mig runt i huset. Efter rundvisningen fick jag vara med och lägga henne och jag lade märket till att pappan var noga med att öppna fönstrena och stänga fönsterluckorna som fanns vid varje fönster. Det kändes väldigt franskt och fint. Jag gav henne en puss och sade mitt första "Bonne nuit".  En glädje sprudlade i kroppen, men fortfarande fanns där nervositeten...


Här är utsikten från mitt fönster :)




 

Andra dagen med min lilla söta :)

 

Vad tycker ni? Jag blir helt nostalgisk när jag skriver då jag klart och tydligt minns hur det var..., hoppas ni gillar den.
Nu måste jag äta o fixa mig för sedan är det redovisning och sedan tar vi HELG. Det blir myskväll här med bästa tjejerna och sedan ska ja väl sova massa i helgen. För nu får det räcka med oträning och täppt näsa.
PUSS

God natt.

2012-02-28 ღ 20:10:45
Jag har precis kollat på Filip & Fredrik, sköna killar det där. Jag vet att det inte är sent, men nu ligger jag i sängen och ska kolla på en film. Jag känner inte för att göra något när jag inte mår helt bra. Nu ska jag försöka sova bort det så det blir bra till helgen. God natt allihop.




 

Här bjuder jag på en härlig bild från jardin du Luxembourg i Paris när jag bodde där.



Puss!

En utmaning

2012-02-28 ღ 19:43:47

En utmaning

Vad gjorde du för tio år sedan? Jaa... då var jag snart 15 år..gick i 8an och skulle döpa och konfirmera mig. Min mormor försvann ur mitt liv då.

Vad gjorde du för ett år sedan? För ett år sedan hade jag precis påbörjat en ny resa när jag startat på lärarprogrammet på Uppsala universitet och bodde då i Uppsalas bästa korridor;) på kantorn. Jag hade då pojkvän hemma och försökte ta reda på hur studentlivet gick till.

Fem snacks du gillar? CHOKLAD, ostbågar, chilinötter, hallonlakrits och nougat.

Fem sånger du kan hela texten till? Räknas franska barnsånger? (kan massor av dem), annars Eloise, dina guldbruna ögon, Ring ring, det gåtfula folket och Summer fo 69.

Fem saker du skulle göra om du var mångmiljonär? Då hade jag betalat av mitt och mammas lån, rest över hela världen, spciellt viktigt är Nya Zeeland och Sydamerika. Sedan hade jag lagt en del på lägenhet, sommarhus mm till senare. Hade självklart delat med mig till vänner och familj, gjort resor tillsammans.

Fem dåliga vanor? Hmm... prata i telefonen för ofta, duscha för länge, äta dålig frukost...

Fem saker du gillar att göra? Träna, fota, leka med barn, skratta så tårarna sprutar, resa.

Fem saker du aldrig skulle klä dig i eller köpa? Aldrig är väl dumt att säga men snowjoggings o overall skulel jag itne klä mig i till vardags, annars tycker jag väl att det mesta är roligt att prova på och vad vet jag vad jag tycker om några år?

Fem favoritleksaker? Telefonen? Min nya systmemkamera, sen vet jag inte mer. Men gillar att bygga lego och leka affär med barn :)

Fem personer jag vill ska göra denna utmaning: Karolina, Dahlin, Daniel :)



Hejdå förkylning!

2012-02-28 ღ 18:23:22
Hej hopp!

Jag sitter här o kan knappt andas =(, är så ihmla trött på förkylningen nu, men nu till helgen ska ja bli frisk, så e de bara :) För nu kommer våren. Jag har suttit i skolan hela dagen o jobbad med gruppen. Vi gjrode klart vårt arbete om matematisk miljö som ska redovisas imorn. Sedan har ja hängt med Miss S några timmar, myys! Nu sitter ja här o äter soppa o avocadomackor o tänkte kolla lite tv..

Igår var jag hos mina härliga barn o Astrid var glad när ja hämtade henne :D Å Vidar med som vnaligt. Han är så himla go den pojken. Vi åt pasta carbonara o han åt jättemycket o sa: Det var så himla god mat tycker jag. Jag berättade det för mamman sen när honkom hem o hon blev jätteglad eftersom han äter så dåligt annars. :) Sedan lekte vi orkester med köksredskap o keyboard, dansade twist, hade högläsning ur en ny bok de fått o så diskuterade vi självklart en del ;) Mysiga barn! Jag är så glad att ja har detta jobb, ett perfekt avbrott från skolan.

Nu ska ja kolla på tv o öva lite på redovisningen senare.

Puss o kram

Barn är underbara!

2012-02-27 ღ 23:33:05


Sniglar, inte värre än ärtsoppa, del 2

2012-02-27 ღ 09:14:21
Här kommer del två på min novell/bok som jag börjat skriva på...
En stor röd klump.

- Mina damer och herrar, detta är kapten som talar. Vi börjar nu närma oss Paris och har ca tio min kvar till landning...

En pirrig känsla gick genom kroppen. Om tio minuter skulle jag stå på Charles-deGaulles (ja flygplatsen här hette så) flygplats och söka upp en vilt främmande man som jag sedan skulle bo hos under 1 års tid. Jag blev varm, förväntansfull, glad..många känslor i enliten kropp och alla skulle de ut samtidigt.

...Tredje varvet nu... var är min väska?! Det skulle vasrsa så typiskt om den kom bort just idag, när jag ska vara borta ett år. Nä men, där kommer något stort och klumpigt. Den var lätt att känna igen, stor, röd och ja, fullproppad. Jag hade fått den av mamma när jag fyllde 21, lagom till resan.

Ute i vänthallen stod fullt med folk och väntade på nära och kära. En del med skyltar och andra mer avslappnade, säkr apå hur den de skulle möta såg ut. Jag fäster blicken på en skylt framför mig "Metro bus Paris" och en liten pil åt höger. Då insåg jag: oj, jag är verkligen i Paris, men fortfarande ingen pappa...Plötsligt ser jag en förvirrad man som är iklädd grå kostym och en slips i någon matchande färg med en portfölj i ena handen och ett papper i den andra. Vi tittar på varandra. Så kommer han fram till mig och frågar på knackig engelska:
- You Therese Eriksson?
- Oh yes! That's me, svarar jag glatt

Fortsättning följer :) Hoppas ni gillar den. Nu skajag fixa det sista o åka till skolan, Puss


Godnatt!

2012-02-26 ღ 23:11:02

Nu tänkte jag säga god natt... Har precis läst ut boken nu på 250 sid, känns skönt. Sen blev de storhandling på Willys idag o lite lek o skoj me lilla Maria o så skypade jag med Emelie E.

Imorn blir det massa skola följt av jobb hos barnen :) hoppas på o bli frisk oxå... Natti!


Sniglar, inte värre än ärtsoppa! - del 1

2012-02-26 ღ 11:17:21
Från teori till praxis.

Äntligen! Som jag väntat på den här dagen. I flera år hade jag gått och basra drömt om att en dag få åka och jobba som au pair. Det hade blivit en aning seriöst hösten efter att jag gått ut gymnasiet, jag hade fyllt i någr apapper från någon förmedling jag tyckte verkade bra.. Ja, jag hade till och med pratat med en tysk familj. Men mer än så blev det inte. Mycket hade att göra med att jag då hade pojkvän, Marcus Cederberg. Marcus och jag hade varit tillsammans i ganska exakt 3 år. Mitt första riktiga förhållande, den första killen jag någonsin älskat och faktiskt den enda hittills. Det hade hållt i 3 år innan han gjorde slut.. ja, det var han som tog steget, den modige. Vi kände likadant, förstod att det inte skulle hålla, men jag var alldeles för rädd för att våga göra något. Samtidigt ville jag så mycket mer. Det fanns så mycket att upptäcka innan jag skulle stadga mig, bilda familj och allt vad det innabär. Ja, nu var det inte så att jag och Marcus var tvungna att gå hela den biten precis just då och att allt måste ske här och nu, men... jag ville väl inte riktigt vara fast helt enkelt. Jag ska inte ljuga och säga att det inte var jobbigt när det tog slut, för det var det. Det tog månader innna jag kunde somna på kvällarna utan att gråta många tårar, utan att undra varför och om...

Men som det gamla ordspråket lyder "Inget ont som inte har något gott med sig".För bara några dagar efter att vi gjort slut bestämde jag mig. Nu skulle det äntligen bli av. Jag skulle åka utomlands och jobba som au pair. Var jag skulle åka ivsste jag inte. Eftersom jag hade läst tyska, spanska och franska i skolan vasr det dessa tre jag valde mellan. Efter en del samtal och funderingar så hade jag fyllt i alla papper, hittat en fömedling, fått ner en ansökan på engelska och slutligen hittat en familj. Avskedsfesten ägde rum den 30:e augusti och det var då det började kännas på riktigt. Jag hade nu basra någr adagr kvar på jobbet och 8 dagar kvar till avresa. Jag försökte förbereda mig så gott jag kunde. Jag köpte franska ordböcker och försökte återuppta den lilla franska jag lärt mig i skolan, det skulle bli tufft..

- Ta hand om dig nu och lova att ringa när du kommit fram.
- Detsamma! Ja, det är klart jag ringer. Hejdå, älskar er.
- Älskar dig med, har du verkligen allt nu då?

Jo, nog hade jag allt...och lite därtill. En stor resväska på över 30 kg + handbagade(läs flera väskor) men ska man vara borta ett helt år så ska man. Jag lämnade familjen och gick mot kontrollen. Jag fick klä av mig jackan och lägga sakerna i enplastlåda som gick igenom en röntgenmaskin, inga problem. Sedan gick jag mot gaten. Jag tittade en gång till på biljetten: Jo, minsann, Stockholm - Paris. Det var sant. Jag satte mig vid ett café och tog en stor köttbullemakca med apelsinjuice. Det var riktigt gott. Jag njöt så mycket jag kunde eftersom det antagligen skulle dröja länge till nästa riktiga köttbullemacka.

Fortsättning kommer snart :)


En bok om au pair-livet?

2012-02-26 ღ 10:57:32
God morgon! Solen skiner här i sköna Uppsala. Men jag ska sätta mig med min bok "Matematikundervisningen dilemman" så det blir ingen sol för mig inte. Sedan måste jag handla mat för veckan o framkalla lite kort. Igårkväll kollade jag och Sofia på melodifestivalen och jag vasr förvånad. Det var många bra faktiskt, förutom christer o Lotta, alltså...inga kommentarer...

Jag har tänkt att börja skriva en berättelse här på bloggen.. en berättelse om tiden som au pair och hur jag uppfattade allt och så.. det var länge sedan jag började skriva, täntke skriva en bok:P Men kom bara ett tiotal sidor och sedan blev det igne mer. Men nu tänkte jag lägga ut här kapitelvis för de som är intresserade :) Så första kapitlet kommer snart. Det jag skriver kommer att hamna under kategorin au pair.

Kram på er!

Skratt, skratt o mera skratt.

2012-02-25 ღ 13:59:15
Hej hopp i solskenet!

Jenny har precis åkt hem nu. Det vasr jätteskoj o ha henne här. Vi åt god mat, drack vin o pratade en massa igår...och skrattade, oj vad vi skrattade, samma dåliga humor. Vi låg och pratade franska halva natten oxå vill jag lova, vilket resulterade i att jag vaknade med träningsvärk i magen. Nu har vi gått på stan o ätti thai/sushi-buffé å nu ska ja fixa en del med foton :)



 

Jag och crazy-driver-Jenny i somras.

 






Tack än en gång för mycket rolig dejt. Livslång vänskap.

Puss

Ledig dag.

2012-02-23 ღ 10:54:31
Good morning sunshines! Här skiner solen som basrsa den :). Hoppas på att den sista isen försvinner nu. Idag är jag ledig från skolan så ja tänkte hinna läsa en del i en av böckerna till kursen. Sedan blir det att hämta gullungarna på dagis vid 4 å sedan jobba till sent ikväll. Imorgon har vi en letkion och sedan kommer Jenny hit o myser så det blir middag o massa prat o lite sightseeing självklart.

Igårkväll åkte jag till Sara o vi åt en god kycklingsallad med avocado o feta, mums. För övrigt kan jag bara tillägga "Varför var den så fantastisk? - Det var choklaaad, å ja tycker om choklaaad" Hahahaha... klockrent.




Här är lite bilder från våren i Paris - 09.

Puss

Semla dagen till ära!

2012-02-21 ღ 20:59:24
Hej allihop!

Hoppas ni alla haft en bra fettisdag. Det har iaf jag haft. Jag, Sara, Åland o Karro drog till Fågelsången o åt semlor, mums! Jag åt en semla med vaniljkräm utan mandelmassa, lycka. Det var så härligt vårväder ute idag, solen sken o alla kändes så glada. Sen fick jag se massa söta bebisar oxå, som gjorde min dag. Efter en lång fika drog ja, Karro o Åland till IKEA, å herre vilken upplevelse hahahha.



Mys på Fågelsången.







Knasbollar på IKEA.

Jag har dessvärre varit förkyld hela dan o nu känns det värre, så ja hoppar i säng nu för att orka med seminarium o plugg imorrron. Puss o kram!

cool syrra.

2012-02-19 ღ 11:38:14


Min knasiga lillasyster :)


Bildregn från förra helgen.

2012-02-19 ღ 01:29:32
Hej en lördag som denna!

Jag sov tills jag vaknade av mig själv idag, riktigt skönt. Sedan har jag bara tagit det lugnt i hopp om att försöka bli frisk. Vi hade världens härligaste utekväll igår, först häng med klassen på Upplands och sedan massa dans på Värmlands där jag även träffade Niklas o hans vänner o så pirattjejjorna :) En riktigt kul spontankväll blev det, tack allihop. Nu håller jag på o tvättar o fixar här hemma... ikväll blir det mys hos Sara bara, lagom lugnt o skönt. Imorgon kommer faktiskt Sarah Kings hit o myser o kollar hur jag har det här :) Det ska bli jätteskoj o visa henne hur jag har det här o var jag går i skolan mm.


Mys i Sthllm och Dirty Dancing.







En underbar kväll med några av dom bästa!




Världens bästa Mikael fyllde 20 år, GRATTIS igen lillebror!











Nu säger jag godnatt, detta inlägg skrev jag tidigare idag, men kunde inte lägga upp det då, så nu mitt i natten kommer det upp. Har precis kommit hem från en mysig kväll hos Sara o halkat hem på hal is :P så nu ska ja krypa ner under täcket, Puss!




VFU-placering!

2012-02-15 ღ 22:56:45
Jag måste bara berätta att jag igår fick min VFU-placering, d.v.s. jag fick veta på vilken skola och i vilken klass jag ska ha min 6 veckor långa praktik som startar den 28e mars. Jag fick en klass 2 och är supernöjd, det ska bli så himla kul!

God natt och glöm inte att...  vara dig själv för alla andra roller är redan tagna.



Födelsedagar o <3-ans dag.

2012-02-15 ღ 22:51:12
Hejsan :) Nu är det snart slut på skolveckan igen, tiden går så snabbt. Igår var det ju alla hjärtans dag(överskattad dag tycker jag). Jag satt hemma i min filt o pluggade till tentan.. dock avslutades dagen på ett mycket trevligt sätt med god middag och en film tillsammans med lite vin o mycket trevligt sällskap, tack för en mycket trevlig kväll.

Idag fyller min kära mamma år, GRATTIS MAMMA! Hoppas du har fått massa fina tulpaner även om inte jag kan vara där o ge dem till dig.

Nu ska jag hoppa i säng efter en mycket trevlig dejt med kära Sara, alltid lika mysigt. Imorn blir det heldag i skolan o slutspurtplugg inför tentan. Håller mina tummar för Stefan o Karro som skriver sin fösta SO-tenta imorn oxå!

Kramar o gonatt.

Saknar er redan!

2012-02-12 ღ 20:34:11
Nu är jag hemma igen i kära Uppsala, skönt o packa upp o va på hemmaplan. Men ååh va ja saknar familjen redan. Vad myysigt vi har haft det i helgen, det var underbart. Har skrattat så jag gråtit hur mycket som helst, älskar't. Å mamma blev förresten toki när hon såg min jacka som va smutsig som f*n tyckte hon... så nu e den ren o fin igen :D. Tack mamma.

Sedan har vi firat lillebror o umgåtts med vänner o familj, ätit massa gott o skrattat o pratat massor... precis som det ska va. Mamma fyller ju år på onsdag så hon fick sin present hon med. Mamma fick en stor ram av oss där vi hade satt in fina bilder på oss och även på landskap, så den sitter uppe i hallen nu, jättefint blev det. Mikael fick ett presentkort på Live it där han kan välja precis vad han själv vill göra för upplevelse... det lutar väl mot fallskärm :D Tack allihop för en jättehärlig helg!! Nu blir det intensivplugg fram till fredag, men nu ska ja snart hoppa ner i sängen med lite te, för ja har gått o blivit förkyld tror jag =/

Puss o kram! Bilder kommer...

Dirty dancing!

2012-02-09 ღ 09:29:49
Idag är det en god morgon :) Hoppas ni alla har det. Jag har mäligen redan tagit helg (ellerja, det blir tentaplugg imorn men ingen skola). Idag åker nämligen jag och Sara Hall till Stockholm för att tillsammans med Dahlin och Siri gå på förhandsvisningen av Dirty Dancing. Det ska bli riktigt kul.

Innan det ska vi på middag hos Siri, så myysigt. Jag och Sara åker in lite tidigare så vi kan gå på stan o fika lite ;). Nu ska ja tvätta o fixa lite snyggt här hemma och packa väskan med kläder o allt ja behöver för hemfärden, för jag stannar nämligen hemma hela helgen :). Jag o Dahlin sk ahjälpa Mikael på hans middag o fota med såklart :) Det ska bli jätteskoj faktiskt. Sedan blir det att fira både mamma o brorsan med familjen på söndag innan hemfärd igen.






Puss på er!

En bra dag.

2012-02-07 ღ 23:04:57
Heeej bloggen :)

En bra tisdag har det varit idag! Började morgonen med Dahlin o lite tuttar e ju aldrig fel ;) Mysig morgon o sedan begav vi oss mot skolan för plugg med våra underbara kompanjoner... Sen hade vi ju ett underbart:P seminarium med Kestin ;). Efter det gick ja o fika, vilket var mycket trevligt. Så himla bra atmåosfär på stocken vet ni, haha. Sen har ja fixat lite grejer o pluggat ikväll. Ska bli expert till imorn så då får man ligga i =D. Vi hade ju temaredovisning häromdagen förresten, om ett temaarbete som skulle vara under 2 mån ungefär o våran grupp had eju ämnet erövringar och äventyr... vi fick högsta poänd, nämligen 6/6, så himla stolt ja blir! Jätteglad. Så dagen har varit kanoners. Mycket härlig dag. Nu kör vi hårt imorn o sedan tar jag helg :D För det blir en långhelg i Sthlm med familjen o massa födelsedagsfirande.

Nu måste ja fortsätta bli expert, puss o gonatt!


Ett barndomsminne.

2012-02-06 ღ 08:41:53
God morgon!

VI har en uppgift i skolan nu där vi ska skriva om ett barndomsminne som vi  har. Här får ni mitt:

När jag blev storasyster.
Jag minns det som om det var igår, fast det är ganska exakt 20 år sedan. En dag fylld av förväntningar men också en del känslor av oro och glädje. Det var en kall vinter det året. Det minns jag för mamma hade problem med att få igen den tjocka vinterjackan hon behövde ha för att stänga kylan ute. Året var 1992 och dagarna gick fort nu den sista tiden. Det var mycket att tänka på vet jag att mamma sade.
-    Man vet aldrig när det händer, och då gäller det att vara beredd.
Jag hade länge gått och tänkt och funderat på hur det skulle kännas att få bli storasyster. Skulle mamma få någon ny att tycka mer om än mig nu? Skulle jag glömmas bort? Hur skulle jag vara mot den lilla bebisen? Jag hade också tänkt att jag skulle lära den allt jag kunde och visa den mina favoritställen.
Så kom dagen… Jag var hos min dagmamma Anne-marie och vi hade tillsammans med mamma planerat att jag och Anne-Marie skulle åka till BB och hälsa på den kvällen efter att alla barnen hade gått hem. Hela dagen var jag förväntansfull och sprudlade av glädje. Jag hade blivit storasyster, jag hade fått en lillebror. Vi hade sett till att det fanns ombyte med i ryggsäcken som mamma packat så jag kunde klä om innan vi åkte till sjukhuset. Det skulle bli så kul att få se honom.
På eftermiddagen när mörkret börjat lägga sig ute och de flesta barnen blivit hämtade, kommer min pappa. Ja, han är inte en av mina högst rankade om man säger så. Vi hade inte så bra kontakt. Visserligen bodde han hos oss men det var lite då och då, han jobbade mest. Det var jag och mamma mesta delen av tiden.
Pappa kommer in i lekrummet och ropar glatt att vi ska åka till sjukhuset och hälsa på lillebror. Jag minns det än, hur jag fick en kall känsla genom kroppen, hur tårarna tryckte på och hur himla ledsen jag blev när mina förväntningar slogs bort. Där stod han och det var helt självkklart att jag skulle följa med honom. Något annat alternativ fanns inte.
-    Men, men jag och Anne-Marie ska åka o hälsa på lillebror, vi har ombytet hemma hos henne, kved jag mellan tårarna.
Anne-Marie försökte trösta mig:
-    Det blev inte riktigt så nu, följ med pappa. Det blir jättekul ska du se.
Trots att tårarna sprutade och hjärtat sa emot så följde jag till sist med pappa i alla fall och när jag fick se mamma så lade sig besvikelsen. Jag berättade alltsammans för mamma, som förstod mig. Självklart hade jag blivit besviken, då vi planerat något helt annat. Mamma hade själv ingen aning att pappa skulle dyka upp. På sjukhuset satt mamma i en sån där vit sjukhusskjorta och hon hade lillebror i famnen. Han var så liten, så liten och hade ett litet band runt foten med något nummer på. Han var det finaste jag sett. Jag fick hålla honom i famnen och det var en mycket speciell känsla att få bli storasyster. Denna dag bär jag med mig och minns med både gott och ont.


Vad tycker ni?




Nu ska jag ät aupp här och sedan åka mot skolan. Idag blir det plugg med vännerna och sedan en fotokurs på ÖG ikväll med Dahlin.

Puss!


God natt/God morgon!

2012-02-05 ღ 01:43:11
Brrrr... så kallt det är ute nu mitt i natten..

Jag kom precis hem från Sara, vi har haft myyyskväll o kollat på film o ätit massa gott i hennes nya fina lya :). Det var jättemys som vanligt. Nu är jag jättetrött och ska lägga huvudet på kudden för imorn bär det av till IKEA för nu är det Saras tur att shoppa :D. Sen blir det dessvärre en hel del plugg o så träning på det.

Får gratulera David till  bronsmedaljen i DM i bugg idag oxå, grattis.

God natt kära vänner!

1 miiiil!

2012-02-04 ღ 12:19:56
Hejsan!!







En gammal bild från "modell för en dag", gillar den.



Jag har precis kommit hem från en skön timme på gymmet. Det blev 1 mil på crosstrainer på 47 min, grymt stolt. Nu blir det snart Gränby c för o fixa lite saker. Ville basra skryta lite :D

Kram o hej!

Härliga fredag!

2012-02-03 ღ 22:03:19
Tjena hej :)

Idag har det som alla andra dagar denna vecka varit en heldag på Blåsen och jag lämnade in lektionsplaneringen :D Äntligen. Sedan fick jag reda på språktentan som vi gjrode den tionde januari och jag fick VG ! Så himla glad. Så nu har jag tagit helg... en helg som blir lugn o mysig, med inslag av träning ;).

Nu ikväll var jag på ett intensivjympapass, sjukt jobbigt men jättekul, så nu blir det en lugn kväll. Imorngon har jag tänkt springa en del och sedan åka till Gränby c för att fixa lite grejer. Sen ska ja faktiskt hem till Sara o mysa i hennes nya coola lya :D Ska bli awesome!!

Puss och kram

Bildredigering...

2012-02-02 ღ 23:45:37











 







 

Nu tänker jag säga god natt... har precis haft myskväll med tjejjorna här, vi kollade ju på Skönheten & Odjuret, så himla mysig. Sen har jag fixat lite med bilder.. :) Men nu blir det sängen för imorn e de fredag o sista dagen med lektionsplaneringen, sen tar vi heeeelg!! (okej vi har en del o läsa, men ja ska bannemej unna mig att sitta med mina album lite)

 

Fiskarepuss ;)

 

 


Så jävla rätt.

2012-02-02 ღ 17:19:14


Ibland tar man vissa beslut, gör vissa val....

och med tiden inser man att det var så jävla rätt.





För övrigt, hej bloggen!!

Idga ahr vi haft temaredovisning och det kändes bra, vi hade ju en klockren powerpoint som vanligt(Tack Åland) :D Helt underbart. Nu är det bara några detaljer i lektionsplaneringen kvar, sedan ska den in. Men nu ska jag laga mat och fixa köket för snart kommer tjejjorna på myskväll :) Det blir skönheten och odjuret, tihi.


Vi hade tema äventyr och erövringar, så det blev ett pirat/sjöfarartema genom hela arbetet, med bl.a dessa som material :)





Trevlig kväll! Puss


Några gamla godingar.

2012-02-01 ღ 18:56:25





 

Haha, bästa bilden???

 


skivstång intervall.

2012-02-01 ღ 18:45:50
Hej hopp!

Nu har jag precis ätit en riktigt god middag och försöker smälta maten här innan jag faktiskt ska bege mig på skivståång intervall :) Det ska bli asskönt o träna lite emellan allt plugg. Jag och Terese ska köra gärnet. Sedan blir det faktiskt liiiiite lektionsplanering och sedan får det vara bra för idag. Har suttit på Blåsen hela dagen lång och pluggat idag, men det tar sig... 7000 tecken fick jag till så snart så =D Känns bra.. imorn e de redovisning, jippi =P

Imorn kväll ska Dahlin sov ahär så vi ska äta middag o mysa med resten av tjejjorna :) Myyyyyys!






En redigerad sommarbild.






Puss och kram