Nu kör vi!

2011-04-30 ღ 08:23:02
Valborg!!!!! Nu kör vi.. champagnefrukost, massor av folk.... economicum... Valborg!!!!

Hemtenta.

2011-04-27 ღ 22:00:13
Tjena bloggen!

Idag har jag varit riktigt duktig(bättre sent än aldrig). Jag och Helena har suttit hemma hos mig hela dagen och kollat igenom böcker och gamla tentor inför tentan imorn. Det känns jättebra att vi gjorde det. Sen blev det en glass i solen o sen drog jag till gymmet o sprang 5 km. Så nu är det hopp i säng för imorn kl 9 ska hemtentan hämtas ut och studenter spärras in på sina rum för 24 timmars intensivt tentaplugg... wish me luck.. för de behöver jag.





God natt!

Nu är korren hel igen!

2011-04-26 ღ 21:27:38
Hej bloggen!
Nu är alla tillbaka i korren igen så nu känns den hel igen. Underbart! Fart o fläkt o snart ska vi ha en liten spelkväll här. Jag och Emilia var på gymmet tidigare idag och körde en del styrka, mycket bra. Sedan har hon försökt få med mig till Stockholm imorn för shopping o häng men jag bestämde mig för att jag vill vara kvar o plugga imorn för på torsdag är det ju tenta. Så imorn blir det råplugg, mest instuderingsfrågor o gamla tentor. Hoppas på träning till kvällen.

Iiiiih! Hoppas jag känner mig liiite vettig imorn iaf o fattar det jag läser, för jag vill verkligen klara denna hemtenta!
Kram kram

 

En bild från förra spelkvällen med gänget.

Kära Dombron... gör så att jag kan bo kvar i min kära Korre, jag trivs ju så bra.. å vi har så kul.. å jag e ju så tacksam för att jag har två fack i frysen... å vi håller ju så rent o fint ihop..

 


Jaha...

2011-04-26 ღ 11:07:23
Tack o lov att ja bor i landet Lagom. För mycket sol är ju inte bra! Haha..

Nu blir det skola och sedan plugg. Emilia menar på att vi ska ut i joggingspåret även om det regnar.. får se hur det känns med alla pollen..

Nu i slutet av april någon gång så är det 6 år sedan jag träffade Marcus för första gången, helt sjukt hur länge vi kännt varann nu.







kram kram

Påskhelg

2011-04-25 ღ 17:04:15
Heej!

Nu är jag tillbaka i härliga Uppsala igen efter en riktig kanonhelg hemma. Jag kom ju hem redan i tisdags så det var nästan en hel vecka hemma. Det bev en massa sol, tid med familjen, goda middagar, uteservering, shopping med lillebror, glass i solen, fotboll på Stadion å en massa mys. Det var länge sen jag hade en så bra vecka. Det somriga vädret gjorde ju sitt med :) Så kom jag tillbaka till Uppsala idag o ser att hela gräsmattan här utanför är full med studenter, vollyboll-spel, fresbee, fotboll, massa grillar, å feta högtalare med härlig musik. Tvätta, städa o plugga? Näe, det blev 3 timmar i solen(okej, jag läste litegrann). Underbart! första dagen i bikinitop. Å det var riktigt varmt även då. Älskade sommar, stanna hos oss!

Nu har jag iaf varit och tvättat och handlat mat. Nu är det bara dammsugningen kvar. Men går nog ut o sätter mig i solen o läser lite först :)



Jag och Marcus vid nytorget.



Riktigt fint ställe.




Kram kram

sommarjobb!

2011-04-20 ღ 09:00:31
Jaaa! Jag fixade ett sommarjobb efter många om och men :D Ska snart träffa chefen för lite mer info. Det blir förskolejobb hela sommarn :) Några veckors ledighet oxå, perfekt.

Hörs!

Puss

6,5 km check!

2011-04-18 ღ 22:19:52
Jaa, Emilia fick med mig ut på sin runda.. nästan 7 km lång och jag sprang hela tiden. Det var även lite upp och ner försbackar så jag är riktigt stolt. Den rundan ska jag på igen! Imorn blir det hemfärd och återigen jobbsökning, för jag vill ha ett SOMMARJOBB! Men nu tar jag lite påsklov(med en del läsning dock).
Nu ska jag hoppa i säng, för imorn ska ja upp rätt tidigt för o packa o fixa lite.
Puss!

Det svänger hos Elin!

2011-04-16 ღ 22:16:33



Söta bilder från gårdagen.

 

 




Hahahaha :)


Vår i Uppsala.

2011-04-16 ღ 10:38:01

 

Tussilago!

 

 


 

 

Slottsbacken

 

 


 








Älskar färg!



Påsk i korridoren på Kantorn.

2011-04-16 ღ 10:33:58
Jaa, nu är det verkligen påsk i korridoren på Kantorn! Jag och Emilia var ute igår och plockade påskris,, nu är känslan total. Vad tycker du, mamma ? Ganska bra gjort va? :)

Emilia fixar.. fjädrar, kycklingar..

 

 

Frågan är hur många korridorer som lägger ner såhär mycket energi på mysfaktor? :)

 

 

 

 

 


 

 

Välkommen in i köket!

 

 

Glad påsk :)

 

 

 

 

 


God morgon god moooorgon! (gissa vilken reklam)

2011-04-15 ღ 08:39:26
Hej hopp! Nu har ja smällt i mig lite gröt så nu drar ja till gymmet! Hörs senae
Pussss

L y c k a

2011-04-14 ღ 19:00:18

 

Vid Fyrisån efter vårens första glass.

 

 


Våren är kommer till U - town...

2011-04-14 ღ 16:49:44

 

Ja å Joakim vid Fyrisån.. med de fina påskrisen.

 




PÅSKPÅSKPÅSK








 

Årets första glass... Johanna tappade mer på byxorna än hon fick i munen tror ja  :)

 

 




Jobbsökning...

2011-04-13 ღ 22:17:39
Hej hej bloggen!

Igår åkte jag hem till Stockholm för en myskväll med Marcus(och champions league) :D. Idag blev det jobbsökning(puh vad jobbigt) och en lunch med Åsa i gamla kära Sickla. Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag får ett jobb under sommaren nu, känner att jag iaf gjort allt jag kan nu. Så hoppas att jag har oddsen emd mig. Nu ikväll har jag haft en härlig kväll med Emilia. ååh vad kul vi har. Det känns abra så härligt o komma hem, snacka skit, laga mat, garva, kolla stjärntecken mm. Vi har så skoj ihop :) Iorn blir en riktig pluggdag känner jag. Nu ska ja läsa lite om resten och talvård tills ja somnar.

2 lektioner o så läsning imorn. Vill börja träna snart igen, så får hoppas att hostan lägger sig, nu får de vara nog!
Juste! Jag fick ett mail från min kära franska pappa(pappan i min au pair familj i versailles) idag o ja blev så glad. Lillstupan hälsade massa pussar till mig, ååh vad jag saknar henne alltså. Hoppas verkligen att dom kommer och hälsar på i sommar.

 

Otroligt skön bild på fadern i familjen i mina schyssta brillor.

PS. Jag klarade PM:et förresten, wiiie! Hälften klart nu innan sommaren!

 

God natt på er!


Härliga söndag!

2011-04-10 ღ 23:01:54
Nu tänkte jag säga godnatt för ja e supertrött. Idag ahr varit en härlig dag. Jag började dagen med städning så nu e de fint här. Sedan mötte jag upp Terése och vi bakade en god smulpaj med hallon o blåbär. Vi fikade tillsammans med Emilia å sen åt vi upp tacoresterna från igår(japp, efter desserten!). Efter det begav jag, Emilia o Ellen oss till Campus för o kolla på Niklas när han spela slutspel i fotboll. :) Tokmycke skratt, cykeltur genom staden o en händelserikmatch på alla sätt. :D Ojoj, ja menar.. när ja å Emilia é i farten kan allt hända.

Sen sprang vi i princip därifrån när matchen var slut( slutdiskuterat där). Väl hemma sadlade vi om för en tur till Willys. Mat mat o mera mat. Sen ahr ja städat i korridoren o lagat god mat, även lärt mej en hel del om avocadon(jag överkonsumerar den). Vi avslutade med en myskväll här hos mig med Amelie från Montmartre. Härlig film!

Nu ska ja sova, för nu väntar en vecka med massor av lärande o förhoppningsvis sol!

God natt!

Söndag!

2011-04-10 ღ 08:57:53
God morgon!

Jag ska snart fixa frukost och städa o göra lite fint här på rummet för klockan 12 kommer Terése hit på fika. Det ska bli riktigt kul o se henne med tanke på att vi inte setts än sedan jag flyttade hit. Sen ska vi i korridoren gå till Campus för o heja på Niklas som ska spela slutspel i fotboll. Hoppas att våren visar sig idag med :) NU måste jag sätta igång

Kramkram

God natt / T - daug :)

2011-04-10 ღ 00:42:31
Nu säger jag godnatt... efter en riktigt härlig kväll med korridorarna :) (korridårarna) :D Vi har lagat massa tacos, ätit oss proppmätta, kacklat, tjafsat, spelat, vunnit, förlorat, hällt ut vatten, mobbat varann, kränkt en gurka, imiterat, mimat, sågat, hyllat... kort sagt, haft himla kul ikväll! Tack för en minnesvärd stund grannar.




Självklart är frukostvagnen på plats :)

 

 

Hihi, geni! ..där NIcholas & T-daug tog revanch efter cranium...

 







Natti!

Påsklunch

2011-04-09 ღ 17:53:52
Hej! Här skiner solen som bra den :) Jag och Elin var på påsklunch på härliga västgöta nation.. köttbullar, prinskorvar, ägg, cupcaces.. gott va re. Å mysigt! Vi satt en lång stund o bara pratade, sen gick vi ut o njöt av solen. Riktigt härlig stund. Nu ska vi snart ha spelkväll här i korridoren med tacos o en himl amassa frågor, ska bli kul!



 

 




Ha en trevlig kväll!


Morgonbesök!

2011-04-08 ღ 09:14:07
Hej fredag!

Jag blev väckt av telefonen som ringer vid 8 på morgonen... jippie! =( Men ändrade mig ganska snabbt när jag fick veta att det var Marcus som var i Uppsala o ville komma på frukost hos mig. Härliga start! Så nu har vi ätit lite frulle å jag ska sätt aigång med mina två texter som jag har kvar att läsa. Sedan blir det lunch o skola.





Marcus i Egypten.



Puss o hej!

Drömläge...

2011-04-07 ღ 22:53:51


Såhär skulle jag inte tacka nej till att bo om några år... = )


Dagens middag

2011-04-07 ღ 22:44:17
Jag tänkte ge ett litet middagstips idag :)
Jag lagade nämligen linssoppa, såsom vi brukar göra den hemma.
Väldigt enkel o lätt att äta, men himla gott.

Jag kokade upp 2 dl röda linser i 1 L vatten,
kokade i ca 15 min
hade sedan i lite tomatpure som jag stekt i olja med en klyfta vitlök.
Kryddade soppan med salt o mynta, klart!
Serverade med citron o en fralla.



Nu ska jag hoppa i säng, för jag har lite läsning kvar att göra imorn innan skolan börjar 13.15.
Jaaa, nytvättade sängkläder, mmh!

God natt!

Plugg plugg o mera plugg

2011-04-07 ღ 18:31:43
Hej hopp!

Idag är ja lite piggare.. dock inte helt återställd. Men ja tog en dusch o tvättade massa iaf, så det känns bra. Sen har ja läst en hel del oxå. Nu hr ja just fixat så att jag kan lägga upp normala inlägg igen med små bilder o mellanrum i texten, tack o lov! Juste, fick lite dåliga nyheter idag... sånt e livet antar jag. men de känns sorgligt de gör de, tänker på alla som berörs o på all tid vi haft tillsammans. Hoppas detta leder till något bra de oxå.

Nä nu måste ja tillbaka till pluggandet igen =) Sen blir det linssoppa till middag med fralla o citron =D



Kommer sakna dig Louie!




PUSS!

mors lilla lathund sa...

2011-04-06 ღ 11:23:51
Kan ni gissa vad de kommer ifrån...?
Tänkte bara uppdatera lite.
Jag ligger här i min säng under täcket o kollar på pippi på rymmen  :)

Ma cherie...

2011-04-06 ღ 09:09:47
Jag drömde om min franska lilla älskling inatt. Det har hänt flera gånger nu..
att ja drömmer att hon kommer springande rakt in i min famn o berättar hur mycket hon saknat mig.
ÅÅ va ja saknar henne. Skrutt.










Det här var dagen innan hennes 3 - årsdag. Hon var lite hängig.. vi satt där i trädgården å åt krisprolls med smör o god Emmental.. mums, medan mamma (hennes mamma) hade full skå med å klippa gräset i sista stund :)

Busunge!, åh va ja saknar dig!







Småland.. växjö

2011-04-06 ღ 08:58:47
Här kommer lite bilder från när jag besökte Emelie i Växjö



1. Linn och Emelie på Stallarna

2. Köp aldrig galgar på IKEA.. Haha

vi hade hälsokväll :)
slingade håret :)

fina i facet...

tacokväll på Emelies golv :)
skål! för en bra vecka!

Sjukling...

2011-04-06 ღ 08:38:09
Hej bloggen!
Igår var det tänkt att vi skulle ut o ha kul på Snerikes men jag mådde inte alls bra, kände mig tung i huvudet, ont i halsen, varm o konsti. Inatt vaknade ja helt kallsvettig. Det blir ingen skola idag, utan bara ligga i sängen o försöka bli frisk. Om ja orkar ska ja läsa en del oxå. Imorn e vi lediga af.
Kram