från hjärtat..

2011-09-30 ღ 10:30:05
God morgon! Nu istter jag här nere i växjö. Emelie e i skolan en stund, sen ska vi gå lite på stan. Skrev två små dikter igår på tåget. Läs o njut!
Tåget susar förbi ett färgglatt landskap.
Som en tavla iklädd höstens alla nyanser.
Blå himmel med bländande sol stärker de gudomliga färger som klär trädkronorna.
Känner hur mungiperna åker upp.
En smilgrop tittar fram.
Varm innuti, lyckan é här.

Trivs som fisken.
Livet känns lätt.
Som en ballong fylld med luft, redo att inta världen.
Se mig omkring i olika sammanhang, där nyckelorden är variation och sponatanitet.
Levande ljus och sköna toner förgyller mörka kvällar.
Dagarna glittrar med sina inbjudande upplevelser.

Norrländsk musik i lurarna.

2011-09-29 ღ 11:57:07

Nu sitter jag på tåget mot Alvesta, de e X2000 så det går relativt snabbt:) så himla fint väder! Nu e ja i Norrköping o snart framme i Småland. Har precis suttit o lyssnat på en norrländsk grupp som Johanna visade mig förut, dom har assköna låtar. Men nu ska jag läsa lite. Puss då


Långhelg!

2011-09-29 ღ 08:14:06
God morgon!

Igår morse hade vi äntligen våran matte - tenta. Måste säga att det kändes ju inte bra alltså, så himla stora och flummiga frågor. Väldigt okonkret. Men skrev nästan en bok kändes det som så hoppas verkligen man har skrapat ihop vad som behövs =/. Nu har jag tagit helg iaf för nu drar jag ner till Emelie i Växjö. Ska fixa det sista nu, sen drar jag mot Sthlm för tågbyte.

Michaela sov här innan tentan så vi åt en massa god mat, fruktsallad o pluggade.




Mums!




Efter tenta-flams. Förresten, Michan gillade min wok så himla mycket, jättekul :)

Kram och trevlig helg!


Härlig helg.

2011-09-25 ღ 22:26:15
Hej! Ska precis gå och lägga mig, täntke bara berätta ltie om helgen. Vi var ju på gasque igår på Göteborgs nation och det var väldigt lyckat. Många härliga människor, god mat o massa sånger o dans. Mycket lyckat. Idag blev det chill o sedan pizzabak med bästa Sjöö :)

Nu sängen! För imorn ska ja plugga i skolan hela dagen och sedan hämta småskruttarna på dagis. Kvällen får gå till plugg den med. Puss o god natt



Finingarna innan gasquen!



Fina tjejjor på Göteborgs!



Å festen tar sin början...


Le Gasque!

2011-09-24 ღ 10:21:26
God morgon allihop!

Det blev en underbar dag i Huvudstaden igår. Superväder o vi gick på stan men blev inge shopping. Sedan for vi hem till John för o fira Elin lite innan vi skulle in o se Maggio på Grönan. Vi kom dock väldigt sent vilket ledde till att vi inte kom in, så kan det gå. Det blev en härlig kväll på Snaps på medis och sedan skulle jag, Johanna o Elias tillbaka till Uppis. När vi kommer till tåget och ska köpa biljetter så va kön sjukt lång så vi var tvungna o hoppa på tåget iaf o var beredda på skyhöga kostnader för våra biljetter, men nej, tåget åker inte... I 20 min står vi på perrongen men vi vågade itne sprigna ut o köpa biljetter, dock kom det aldrig nån kontrollant så det blev 53 kr t&r till Sthlm :) Helt okej tycker jag!

Nu är det lördag och jag ska alldeles strax fixa naglar o gå till systemet. Sedan blir det några timmar matteplugg innan jag ska göra mig fin o gå till Julia på förfest. Sedan drar vi alla pirater till Gasquen för middag o dans på Göteborgs nation. Hoppas det blir en bra kväll..


Puss!

Underbara jobb!

2011-09-22 ღ 23:25:12
Hej hej!

Nu har jag tagit helg!!

Idag började det med föreläsning vid 8 imorse och sedan blev det studier med Siri i skolan frma till att jag skulle iväg och hämta skruttarna på dagis :). Det gick jättebra. Vi gick hem under en lång promenad med prat om löv, grävmaskiner, äppelmos o annat viktigt :). Sedan lekte vi massa o lagade korvstroganoff med ris. Så himla härlig eftermiddag. De förgyller min vardag de små.
Kvällen tillbringade jag med kära Emilia, vi lagade blåbärspaj o myste i korren. Nu ska jag sova för imorn blir det en heldag i Sthlm med kära vänner. Elin fyller 20 år och Maggio spelar på Grönan. :):):). Jaha, sedan är det väl bara hem o sova för lördag betyder GASQUE. Helg nu alltså, innan några hårda pluggdagar igen.

Puss och god natt!

Piratträff..

2011-09-19 ღ 22:15:55
Hej hopp!

Idag hade vi vår redovisning " lektioneplanering" och det gick bra kändes det som :). Jag lekte mest affär :D. Sen träffade jag piraterna och tog ett glas på Orvars, mycket trevligt med mycket trevligt sällskap :). Imorgon är jag ledig men det blir plugg i skolan hela dagen lång. Hoppas på lite träning framåt kvällen.








Några av alla goa pirater!




Puss o kram

Upp och ner.

2011-09-19 ღ 11:50:54
God morgon! Idag sov jag ut ordentligt fast är fortfarande seg alltså. Jag har blivit förkyld nu också och regnet bara öser ner här, men idag är det internationella piratdagen så efter redovisningen blir det lite öl(cola för mig) med alla pirater på Orvars :) Ska bli mysigt. Helgen har varit lång och innehållsrik. I lördags åkte jag ju hem till Sthlm och gjorde något jag tänkt på länge. Det var absolut rätt val och livet går vidare. Men känns, gör det. Efter det träffade jag Manda iaf, så skoj :). Kvällen bjöd på kräftskiva hos mig med gamla korren o några till. Riktigt kul, men dock några snedsteg, haha. Punkt,

Igår va ja inte pigg men jobbade gjorde jag ändå. Mellan 3 o 6 var jag hos familjen o var barnvakt åt mina 2 sötnötter. Vi bygde med lego, sjöng i soffan, hoppade hage o läste om Laban, kunde inte haft det bättre. Å efter det hade Emilia lagat mumsig tacomiddag till oss med levande ljus i korren. Gullunge! Vi avslutade kvällen med impulsköp av brillor på statoil och sedan Pippi på de sju haven hos mej :D Hihi. Älskar oss.

Nu ska jag fixa mig iordning för ösregn o redovisning!

Ching!





Tack allihop !


Där ett kapitel slutar tar ett annat vid...

2011-09-14 ღ 21:32:25


Hösten smyger sig på med härliga färger och en himmel i mörkare blå.
Studentlivet leker med böcker och partaj i långa rader.
Till middag tager man vad man haver.
Jag ser tillbaka på åren som gått
med alla härliga stunder vi fått.
Men där ett kapitel slutar tar ett annat vid..
Blickar framåt mot Uppsala och Blåsenhus.
En tid med nya studier, nya vänner o en himla massa bus.
Fortfarande en plats i hjärtat du kommer ha,
men känner att detta kommer att bli bra.





Några bilder från förra hösten :)


Detta dök upp när jag tog ett långt bad idag. Idag hasr jag varit i skolan hela dan, haft lektion och arbetat med redovisningen vi ska ha på måndag. Jätteskoj, så kul att det är så många man känner nu i skolan och efter nollningen är det ju ännu fler :). Sedan skaffade jag en prova på - vecka på Campus så tog ett träningspass där oxå. Härligt! Sedan blev det hemlagad linssoppa o nu tänkta jag snart sova. Det blir nog träning imorn med.

Puss så länge!

Mitt fina rum.

2011-09-09 ღ 23:06:09
Juste, jag har ju fått ordning i rummet nu :)



Fototok som ja e ...



Fååglar... å min orkidé : )



Min stora sköna säng :)

 

Nära å kära!

 

 


Piraterna gör sin sista show.

2011-09-09 ღ 22:52:17
Hej bloggen!

Äntligen fredag! :) Fast veckan har gått väldigt snabbt. Examinationen(leken) imorse gick jättebra, alla tyckte att leken var rolig och lärorik. Sedan fick vi höra att föreläsaren var sjuk så vi tog helg vid halv tolv sådär. Sedan cyklade jag hem och tränade, diskade, tvättade o avslutade kvällen med middag på Smålands med Emilia o några av hennes vänner. Niklas hade sin första jobbdag där så vi ville ju självklart stödja honom :)

Nu ska ja lägga mig o titta på något trevligt program till jag somnar för imorn förmiddag blir det matteplugg o läsning. Sen är det att tagga till sexan :) Förfesten börjar redan kl 15 hos Johanna, Aaaaargh! :) Fy va skoj de ska bli.

God natt då!

Här kommer några bilder från insparksveckorna...



Utgång på V-Dala.



Aaaaaarggggh!!!

Konstiga uppdrag på pubrundan...



Å så Peppe pedagog på föfestkvällen :)


Lärare!

2011-09-09 ღ 08:29:21
Hej bloggen!

Vet att jag har varit sjukt dålig på att uppdatera. Det har varit mycket att fixa med både i skolan och runtomkring. Vi har mycket lektioner nu och idag har vi första examinationen i grupp. Dessutom  har jag fått ett extrajobb hos en söt familj som barnvakt. Jag börjar i veckan. På lördag avslutas nollningen/insparken med middag som innebär att alla grupper ska visa spex som vi förberett så det ska bli skoj. Men nu måste ja göra iordning mig för skolan. Förresten, ja trivs bra med lägenheten, har fått det jättefint nu. Lägger in kort snart :)

Kram

 

Vi hade lektion häromdagen då vi fick para ihop de tio kamraterna o spela spel. haha

 

...o läsa sagor :)