Mys i Economicum...

2011-05-31 ღ 23:16:33
Hej bloggen! Idag har det varit en varm dag. Jag har städat här hemma och gjort riktigt fint, börjat småpacka lite o rensat bland kläderna. Sedan blev det myslunch ute på gräsmattan med Emilia o ja blev attackerad av en pizza.. ja, det var lika läskigt som det låter!

Sen blev det mys i Eco-parken med ett gäng goa människor. ååh, värme, vin o trevligt sällskap! Å imron gör vi sista provet för denna termin :)



Sommar i Uppsala.


 

Mys i Eco-parken.

 

 

Kommer sakna er!

 


God natt!

2011-05-31 ღ 00:16:51
Tänkte bara kika in o säga att jag gav inte upp, jag blev precis klar med den himla tentan :D
Så nu ska jag sova lite innan duggaplugg o sol imorn!
Puss o natti!

Grillat! Å så tentaplugg

2011-05-30 ღ 21:14:50
Hej hej!

Ikväll bestämde jag o Emilia att vi skulel grilla fläskfilé och majskolvar och göra en god sallad till. Efter många om och men fick vi till lite glöd och det smakade utsökt :) Som efterrätt blev det GBs vaniljglass á la päronsplit. Jag kan berätta att hela dagen idag har gått åt till min underbara tenta(not) :P Men nu är det bara ngåra ord kvar o inatt ska den va klar! För imorn blir det plugg inför duggan o städ o tvätt o förhoppningsvis en hel del sol. På onsdag ska den in och sista provet ska skrivas, SOMMARLOV.. precis runt hörnet...


Niklas söta grill!


God natt!

Bostad check!

2011-05-29 ღ 22:29:50
Hej bloggen! Jag tänkte säga godnatt nu för imorn blir det förhoppningsvis en lång och solig dag ute i fina Uppsala. Jag ska tyvärr skriva klart min tenta också men sedan blir det nog stek i solen :) Har avslutat söndagen med en härlig middag med Emilia. Jag lagade fläskfilé med klyftpotatis o så bea såklart. Mumsigt.

Sen måste jag ju berätta! Jag har fått bostad! Jag flyttar ihop med en tjej i en trea alldeles här intill så det känns jätteskönt. Jippi!



En bild på mina supergoda scones jag bakade igår :)

Tack mamma!

2011-05-29 ღ 22:21:00
Vad söt du är! Det var så lite så. (fick ioförsig klättra bland spindelnät o äckliga sniglar för o finna dessa :) Men de va re värt! Ses snart! PUSS o KRAM

Till min kära mamma!

2011-05-29 ღ 19:39:42




För att du är en underbar mamma till oss fyra.

God morgon god morgon!

2011-05-27 ღ 11:42:47
Eller ja... god middag :P Jag sitter i skolan och tentapluggar, det går lite trögt om jag ska vara ärlig. Snart blir det iaf lunchpaus, men innan det ska tvåan arbetas på lite mer. Hoppas att vädret klarnar lite så man kan vara ute sen när Mikael kommer. Han måste ju få se lite av Uppsala. Nä, nu tillbaka till plugget.
Avslutar med en sommarbild =)
KRAM

God natt!

2011-05-26 ღ 22:32:16
Hej bloggen! Tänkte gå och lägga mig nu. Det har varit en hel del tentaplugg idag och jag som var så klantig och glömde datorn hemma fick cykla hem o hämta den på lunchen :P Så en del cyklande blev det iaf :) Allti bra! Imorn blir det tentaplugg från 9 i skolan och sedan kommer Mikael hit så då ska vi mysa runt på stan o han ska få se hur jag bor. Jätteskoj! God natt bloggen!

 

syskonkärlek?

 


Hemtenta check!

2011-05-26 ღ 07:57:41
God morgon!

Jag fick resultaten av förra hemtentan som vi satt och gjorde på 24 timmar hemma och jag fick 1,5 p från VG ;D Så hiiimla nöjd. Nu är det bara att satsa hårt på den sista tentan, vilket innebär skolan HELA dagen idag, matlåda, böcker o så cykeln till skolan om 30 min... Hoppas verkligen vi kommer en bit på tentan för då kan lillebror komma hit imorn :) Ska göra mitt bästa, men nu måpste ja sätta fart...





 

:):)

 


PUSS

Premiär på Bryggan!

2011-05-24 ღ 09:54:31
God morgon!

Igår blev det lite plugg när jag kom hem från skolan och senare blev det bodypump me emilia. Riktigt hårt var det.
Nu ska jag sitta några timmar med tentan innan jag åker till skolan för redovisning av VFU-uppgifter. Å direkt efter skolan blir det premiär på Bryggan med Emilia och massa annat gott folk :) Ska bli riktigt kul, synd bara att de e så dåligt väder, får se om det blir klänning iaf..





Idag ägnar jag en tanke åt Viktor i min klass som råkade illa ut igår då han blev påkörd och fick sy en hel del. Stort krya på dig! Å tur att det inte var värre.

Kram allihop!

Lek o stoj med Leia!

2011-05-22 ღ 17:13:07
Hej bloggen!

Igår satt jag med Sofia, Jonathan, Amanda och Petter inne i stan på en uteservering i några timmar och pratade en massa o åt en god lunch.. riktigt trevligt. Sen gick jag hem till mig och hämtade min flaska rosé o sedan tillbringade jag kvällen tillsammans med Helena och hennes hundvapl Leia. Det var ritktigt mysigt. Vi drack rosé o åt jordgubbar, kex o ost..mums. Jag o Leia lekte en hel del oxå, himla söt!



söt eller vad? :)

Nu ska ja fortsätta läsa och skriva. Hihi, lite hemligt. Puss!


Grattis LINO!

2011-05-20 ღ 20:39:10
Hej bloggen! Först och främst vill jag gratta lillsyrran som fyller 11 år idag!

GRATTIS LINO!



 

Ett gammalt kort på henne, men älskar detta kort! <3

 

 


 

 

kort från skogen igår kommer snart :) Nu har ja myskväll här hemma med gott o så lite skolskit o göra :P

 

Puss


Trött. Vildmarksleden!

2011-05-18 ღ 21:25:29
Hej!!

Nu när jag har praktik hela veckan är jag supertrött.. Jag går och lägger mig rätt tidigt för att orka med dagarna och när man kommer hem är man helt slut. Mycket nya intryck.. Men kul är det! Ikväll har jag sprungit rundan med Emilia och ätit en god middag. Nu blir det till att läsa ut en bok jag måste läsa ut ikväll och sedan sova. För imorn ska vi vandra vildmarksleden hela dagen med barnen. Vi ska ha matsäck med oss och vandra i skogen. Hoppas vädret är med oss. Nu ska ja packa väskan o hoppa i säng.




Puss!

VFU!

2011-05-16 ღ 07:23:52
God morgon!
Idga regnar det faktiskt, men det gör ju inget eftersom jag ska sitta inne med massa lärare och ha studiedag idag. Imorn får jag träffa alla barn igen :)
Kram!

Blåsen!

2011-05-12 ღ 18:50:31
Hej bloggen!

Det har varit en strålande dag även idag. Imorse åkte jag till skolan och vi fick en himla massa info inför nästa vecka då vi har praktik igen. Vi ska göra en del uppgifter som ska redovisas veckan efter. Men innan det ska en bok läsas klart o så måste jag förbereda o skriva ut en del. Vi är lediga imorn men jag ska åka till skolan på förmiddagen för att läsa o fixa med lite grejer. För en stund sedan var jag ute o sprang nästan 7 km, riktigt underbart va re! Träffade på en liten söt pojke på vägen också som va jätteglad :) Nu har jag ätit och tänker bara chilla framför tv:n o äta glass med färsk ananas :)



Här är jag utanför min skola Blåsenhus :)



Trevli kväll!


Grattis Niklas!

2011-05-12 ღ 07:35:25
God morgon! Klockan halv 7 gick jag och Ellen upp för att duka upp frukost o kalastårta å komma med frukostvagnen med härlig sång :) Hihi.

 

Självklart fick han en korsordstidning!

 

 

 


Sol på Blåsen..

2011-05-11 ღ 20:08:09
Idag var det riktigt soligt och jag låg på skolans innergård och solade och läste i flera timmar innan lektionen äntligen började..



Låt mig presentera Blåsenhus innergård á la sommar :)





Här har ni två bilder på mina nya träningsshorts :)

 

 

 



Grillkväll på kantorn....

2011-05-11 ღ 20:03:00
Här kommer lite bilder från grillkvällen i söndags...



Majskolvar... mumsig sallad...

 

Grillmaster själv :)

 












Åååh, kärlek!

En riktigt härlig kväll med er. <3


soliga häslningar..

2011-05-11 ღ 08:45:45
Heeej! Nu ska jag åka iväg till skolan för att läsa några timmar innan min riktiga lektion börjar. Hoppas på lite sol så ja sitter nog ute..
ha en trevlig dag!
Kram kram

Sol härliga sol!

2011-05-08 ღ 16:55:26
hej hej! Har precis kommit hem från Flogsta. Jag, Elin o Johanna har elgat i solen i fler atimmar o bar pratat...mys! Nu ska vi snart grilla här med korridoren :) Ska bara pausa liten stund inomhus först. Igår va de en härlig dag med. Först va ja hos Johanna o bara snackade skit o låg i solen. Senare drog vi till Emmy o drack vin, för att senare glida in på V-dala, riktigt skoj. De va sedan tal om efterfest både här o där..slutade med att sista bussen gick o vi fick GÅ hem, jippi. Men med sällskap o en härlig en i telefon så gick de.

Nä nu ska ja till Emilia o chilla!




Puss puss

Hej sköna maj!

2011-05-01 ღ 22:04:23
Hej! Hoppas ni alla haft en fin valborg. Vi hade det riktigt kul igår. Valborg i Uppsala var en riktig upplevelse. Lyckad från morgon till natt... Amanda och Camilla verkade riktigt nöjda med sin tripp hit iaf :)

Morgonen började i Economicumparken... Kära Emmy gjorde mig sällskap :)




Sen var det dags att gå o hämta två Stockholmare...
Vi var inte de enda som vallfärdade till Eco-parken..



Vi slog oss ner i smeten på min vita filt...



Sen kom Charlie... och Emilia från korren :)



Vi hittade varann med hjälp av tröjan...

 

Sen gick vi hem för att ladda batterierna.. grilldags hos Togge!

...eller juste! Jag glömde o visa hur det såg ut efter ett tag..

 

 

Så... tillbaka till grillningen..det var en aning kallt(skitkallt).. ja juste. Vi byggde en grill. Jo..ölburken började smälta lite men vafan..

 

 

Och dagen avslutades med fest hos Togge o grabbarna i klassen.. riktigt kul!

Sndrej, Alex o Amanda in action!  Kung, kung, kung i baren!

 

 

Juste.. sen när vi kom hem så skulle vi ju fälla ut bäddsoffan, vilket tog ca 30 min? Haha, händiga? Javisst!

 

Tack för en jättehärlig Valborg! Nu laddar jag om för sista kursen denna termin och några mysiga veckor i Uppsala innan jag åker hem för sommar i Stockholm.

 

Det blev en härlig lugn dag med Emilia ida. Handlade på Willys som vanligt på söndagar :) Sen blev de matlagnign o städning.. Nu hopp i säng. Puss!

 

 

 

Tack å hej!