Mot sandlådan!

2011-06-30 ღ 07:57:42
God morgon bloggen!

Nu har jag ätit en god frukost och ska snart bege mig mot sandlådan, de underbara barnen, kramarna, vattenleken, fruktstunder o en massa skratt. Det går bra på jobbet. Det är lärorikt och väldigt kul samtidigt som det blir en himla massa tjat o väldigt hög ljudnivå ibland. Snart e de helg igen å jag hoppas verkligen på fint väder på lörda. För då blir de bad hela dan o sedan grillning till kvällen. Men ikväll ska ja hem o hälsa på familjen.  Kanske köra lite. Det var ju ett himla bra tag sedan jag satt framför ratten..

Ha en bra dag! Kramar

Underbar midsommar.

2011-06-25 ღ 12:30:12
God morgon allihop!

Vi hade en heelt underbar midsommar igår. Efter en vecka med ösregn var väderguden på vår sida och mer därtill. Det blev en dag med strålande sol och blå himmel. Jag, Marcus, Mikael, Amanda och Camilla tog båten från årsta till Utö och hade med oss grillmat och dricka. Det blev ringdans, picknick, grillning på en klippa o härlig sol. Hade en helt perfekt dag. Tack allihop!





 

 















Sommarnatt.

2011-06-12 ღ 14:21:03

 

 

En härlig kväll med vänner igår, <3

 


GRATTIS lillebror till studenten!

2011-06-12 ღ 14:12:55
Fy fan va du é bra!
I fredags tog världens bästa lilleberor(jag har TVÅ av dom bästa i världen) studenten. Dagen var helt underbar från morgon till natt.. helt ofattbart att denna lilla skrutt blivit så stor.


Frånskitunge till man, stolt syrra!



Taket! Hejdå Uppis!

2011-06-03 ღ 22:25:26
Hej kära bloggen! Nu ta rjag ännu ett farväl.
Jag har precis haft en underbar kväll med Elin. Först satt vi i Eco-parken och delade på en pizza och sen dorg vi till Taket och delade på en falska vitt. Myyys, underbart väder o trevligt sällskap. Härligt. Nu blir det snart sängen, men först koll packningen lite. För imorn gäller det. Imorn kommer Marcus hit och vi ska ha en mysig dag på stan. Sedan fr jag från Uppis.. sorgligt men härligt o komma hem oxå. Kommer ju tillbax i höst, om än inte till korridoren så nästan till samma område :) Det har varit en underbar första termin och jag trivs jättebra :) Ser fram emot en härlig somar men också en underbar höst.

:)

 

Härliga Upplands från Taket på V-dala!

 



Två söta fröknar på Taket på V-dala. Kommer sakna Uppis. BRB!


S o m m a r l o v !

2011-06-01 ღ 14:09:30
Tjenare bloggen! Nu håller jag på o tvättar en sista gång innan sommaren. Jag har precis varit i skolan och lämnat in sista tentan! Sååå skönt. Nu tar vi lov och firar detta med en utekväll på Bryggan. So long!