Jul 2011...

2011-12-28 ღ 12:21:13
Hej alla goa vänner!

Jag sitter här i sängen och myser... har precis ätit frukost med syrran. Julen har varit skön, mat, godis o nära o kära.  Igår hoppade jag in och jobbade på Cubus med Sanna, det var skojigt. Alltid bra med lite extra cash, speciellt nu när jag köpt mig en systemkamera :D Sedan blev det en sävng till Tina med familj, för att del aut julklappar och mysa. Det var jätteskoj att få se dem igen. Idag blir det chill o sedan mysa med Manda ikväll. Har kört en del bil också :D Känns asbra.

Imorgon ska jag fika med Dahlin, ska bli jättemysigt. Syns bara att inte hela Blåsen-gänget är på plats, men vi har ju våra skolböcker iaf :P



Dan före dan..







Pusss!!




Julbord.

2011-12-20 ღ 23:16:19
Hejsan !!

Idag har jag hängt med tjejerna i skolan och filat på vårt arbete som ska redovisas på torsdag, hoppas det går bra nu. Sedan har vi haft julbord och julkappsspel här hos mig, så himla myysigt. Jag fick god Belgisk choklad, perfekt :). Sedan har jag pysslat och fixat lite. Nu blir det packa o fixa imorgon, öva på redovisningen o så. Har även täntk hinna med ett träningspass o en lunch.

Nu är det inte många dagar kvar till julafton, ska bli skön att åka hem och träffa alla kära vänner därhemma. Å alla barnen :)




Några bilder från Sara i fredags. Kameran vill inte connecta med datorn så jag kan inte lägga in dagens bilder..=(



Puss och godnatt!

Surprise för E.E.

2011-12-18 ღ 10:03:57
God morgon bloggen. Egentligen borde jag sova, med tanke på att jag inte somnade förrän 4...typ. Men näe, upp o hoppa, typiskt. Så fort man itne behöver gå upp så är man hur pigg som helst :). Måste berätta om igår. Jag åkte ju hem till Emelie Ering som varit i USA ett helt år, för att överraska henne med hennes familj och vänner/släkt. Det var helt fantastiskt kul att få se henne igen och hennes chockade blick går inte att beskriva, tårar och många skratt förgyllde kvällen. Vi fick så himla mycket gott att äta att jag är förvånad att jag kunde ta mig till bussen senare på kvällen :). Tack Emelie o din familj för att jag fick komma, å tack för den fina parfymen från Victoria's secret :), den luktar himmelskt. Jag blev riktigt berörd av allt Emelie berättade, om sitt år, allt hon varit med om, bildspelet vi fick se, alla låtar... Jag blev så sjukt sugen på att åka iväg någonstans utanför Europa, kan jag erkänna. Underbart att du gjorde det :).











Nämnde jag att hon var grym på att fota?


Nu åkte preis min roomie hem för julen, så nu är jag ensam här till på torsdag då jag åker hem till Sthlm för lite julmys. Nu sista dagarna ska jag mysa med vänner och bara vara(eller ja, lite plugg och redovisning oxå).



Kramar

Välkommen hem Emelie Ering!

2011-12-16 ღ 15:59:03
Hej bloggen!

Idag hade vi redovisning och förutom att vi hade missförsstått hela metoden på vår bok så gick allt jättebra, haha. Bästa gruppen ;) Nu ska jag fixa mig lite och åka till Sara för middagsmys o sen utgång på Värmlands, ska bli jätteskojigt.

Emelie är hemma från ett helt år av studier i USA nu.  Välkommen hem vännen. Förstår känslan av att stiga va planet, känna att allt här hemma stått still ett år och allt är precis som man lämnade det. Saknaden är stor men upplevelserna och minnena är oändligt många och kommer att finnas med dig. Du var grym som åkte och jag ser fram emot att snart få träffa dig igen, Louie ;)

 

 


Sara Hall.

2011-12-15 ღ 22:37:53
Skrev en dikt till min kära vän som jag lärt känna här i Uppis.
Detta är hon värd, det kan jag lova.


Du är en tjej med energi till tusen
Med dig i huset blir bakverken susen.
Du har ett skratt som smittar, som gör mig glad.
Du är för mig som en lyxig choklad.
En tråkig dag utan snö,
när man känner sig allmänt svag och slö,
kan du få mig att skratta och le.
Allt känns mycket lättare när du é me.




Tack Siri!

2011-12-15 ღ 22:33:52
Hej hopp!

Igår hade vi en mycket trevlig dag hos Sara, som bestod av massor med plugg som faktiskt gick riktigt bra. Vi blev nästan klara med tematiska arbetet med så det var skönt. Sedan åt vi scones o myste som vanligt :). Michaela sov sedan hos mig så fick sällskap under natten :) För lite tuttar e ju aldri fel... ;) Sedan blev det en stund i skolan idag och efter det åkte jag hem till Siri för att hämta en spegel som hon ville skänka till mig då hon snart ska flytta. Jag fick även en jättefin tunika, en pass, lite galgar o annat smått. Tack så hemstk mycket Siri! Kommer att sakna dig när du flyttar, nu när vi börjat umgås en hel del. Men det ska vi fixa så vi gör iaf.

Ikväll hasr jag tränat, lagat god mat(mixade ihop någon ny slags pytt i panna med köttfärs o potatis o tacokrydda) :D. Sedan har ja slagit in julklappar o fixat lite här hemma. Imorgon är det tänkt att vi ska ut o svänga vå höfterna på Värmlands en sista gång innan julen, så det ska bli underbart skoj! Men först har vi vår kära Katt Ture att redovisa om imorn bitti. Nu är det inte många dagar kvar till jul... så snön!!! Hitta hit nu, för en vit ju vill jag ha.

God natt!

Lucia.

2011-12-13 ღ 17:43:52
Hej bloggen! Trevlig Lucia allihop! Hoppas ni varit och sett något fint luciatåg idag. Jag började min mrogon med att titta på Lucia på tv med Sara Hall :) Myyysigt! Jag sov där igår nämligen.. Jag, Sara och hennes söta roomie hade myskväll framför love actually :) Sedan har vi varit i skolan hela dagen och fortsatt med vårt kära arbete.. idag var väl inte den mest effektiva dagen kanske, alla var lite småsega. Men imorn kör vi igen, på det nya arbetet nu bara!

:) Nu blir det middag!

En vinterdröm.

2011-12-10 ღ 09:35:52
En vinterdag i mitten på året
Jag fryser om händer o é sådär snygg i håret
Det biter lite i kinden,
det är den iskalla vinden
som får snöflingorna att virvla och håret att stå
Cyklisterna är fortfarande många men de får trampa på
Jag värmer mig med en kopp choklad
och ser en pojke som är alldeles glad
när han får skjuts i pulkan i väldans fart
Tittar ut på torget som är alldeles bart
Vaknar ur min dröm
och ser på julstjärnan som lyser av ström
Det går mot jul och känslorna är många
Det gäller att de små detaljerna fånga


Behövlig julklapp!

2011-12-06 ღ 16:14:45
Hejsan hoppsan :) (lillebror) :D

Jag kom på nu när jag städade.. att en fåtölj/stol att hänga kläder på(eller sitta i de få tillfällen den är tillgänglig) skulle vara en underbar julklapp. Så det kan vi lägga till på listan... och något som vore superbra är också ett presentkort på Triumph(underkläder). En bra grej är även en stekpanna(lite djupare med lock i tyflon från Åhléns).

Nu sk aja fortsätta tvätta o fixa, för snart ska ja mysa me Emilia.

Ching!!

En trevlig helg.

2011-12-04 ღ 23:04:51
Nu är jag hemma i Uppis igen efter en mysig helg med famlj och vänner i Stockholm. Saknar er alla redan. Hela eftermiddagen har jag tillbringat hos Sara H med underbara vänner o massa gott godis o glögg, perfekt söndag. Imorgon börjar skolan och träningen igen, känns härligt. Nu ska jag hoppa i säng... God natt!

 

Bjuder på en skön höstbild :)

 

 


Blandade känslor.

2011-12-02 ღ 00:56:58
Hej bloggen!

Ska precis dimpa ner i sängen, täntke bara skriva lite om dagen som gått. Imorse hade vi mattetenta, vilken var sjukt svår. Det kom otroligt många frågor och  nej, kändes inte alls bra.. Nåväl, vi drog hem till Sara för att boka en spontan Londonresa efter jul för att det var så billigt... ja, eller.. det skulle vara billigt, men vi gjorde en tabbe när vi tog upp två olika sidor av ryanair för att pröva olika priser, satte in lite låtsasnamn för o testa o sedan synkades sidorna o vips hade vi bokat 5 resor till några namn som inte existerar, JIPPI! Sura och sjutk nere satt/låg vi i Saras säng/soffa :P i flera timmar o bara tyckte synd om oss själva, eftersom vi testat o namnändra men skulle då betala 6000 extra för det, haha, vilket skämt!!

Sedan insåg vi att det inte var hela världen. Så en sväng till Ica, lite godis o en Step up fick avsluta kvällen. Sååå mysigt!! Näämnde jag att Sara älskar atmosfären på Stocken?? Å att MT är mitt nya smeknamn? Nåja, underbart mycke skratt blev det som vanligt.

God natt!! Imorn drar jag hem till Stockholm å myser.

 

julmys.