Kärt återseende!

2012-04-29 ღ 01:07:13

Jag har haft en underbar kväll med kära vänner... Vi 4 möttes i Paris å idag 3 år senare sitter vi här:) vi har haft det jättetrevligt... Men nu är det god natt!

Å jag hade några sköna rimmar i solen idag med bästa Emilia:)


Träningspass!

2012-04-28 ღ 08:48:32
God morgon!

Jag laddar nu upp med avocadomackor medan solen skiner :) Jag ska iväg och träna med Emelie och sedan hoppas jag på lite hårdplugg några timmar innan huset fylls med härliga människor från Götet och Malmö :D Det ska bli såååå kul o få träffa dem igen. Ikväll blir det pyjamasparty, hihi. Nu taggar vi inför en härlig valborgshelg i Uppis.

Igårkväll blev det middag med Sara och vi gjorde hemmagjorda hamburgare, å fy va gott det var. Sedan myste vi hela kvällen tillsammans med Åland. Tack tjejjor för att ni är två fina pärlor.

Nä nu måste jag fixa lite, hörs sen! :):)

PS. Det är en mycket glad tjej som skriver idag : D

Puss och kram

God natt.

2012-04-26 ღ 23:50:13
Heeej mitt i natten. Nu ska jag precis hoppa i säng efter en härlig kväll :):) Jag har bara tagit det lugnt med tända ljus, Ice age 3 och lite prat i telefonen.. :) Kändes skönt att bara ta det lugnt efter en dag på VFU:n o en runda på stan. Imorn blir det VFU  o innan det en hel del IUP-skrivande. Men imornkväll är det helg och det ska jag fira med mys med Åland o Hall, som ja längtar. Sen blir det åka av i helgen :D Pyjamas är ledtråden... å så Valborg förstås :D

NATTI! :):)

PS. Glöm inte att vara er själva, för alla andra roller är redan tagna ;)

Hej torsdag!

2012-04-26 ღ 07:36:51
Heej! Inte lika fint väder idag men jga vaknade till ett grattis-sms idag :) så dagen är gjord iaf. Jag ska snart åka till skolan och idag ska vi ha röris på skolgården då hela skolan går ut o rör på sig i 15 min till musik :D. Sedan ska jag ha min ma-lektion som jag hade igår igen. Det var halvkalss så det är andra halvan idag. Sedan blir det en del planering. Igår fick jag sitta ensam med en elev och lyssna på hur denna läste, vilken läsförmåga och var i utvecklingen hen låg. Sedan fick jag även delta under dennes utv.samtal, mycket intressant! Igår kväll körde jag ett hårt skivstång intervall pass med Terese, grymma va vi :D Å helt slut sen... Kvällen tillbringade jag med Emilia framför Basilmus med lite snack o popcorn, jättemysigt.

Nu skolan! Ha en fin dag!

ps. Mikael! Vi hörs ikväll!

PUSS

Sluta gnäll!

2012-04-25 ღ 08:42:24

God morgon:) en fin dag med solsken gjorde att jag orkade träna imorse. Nu ska jag planera min ma-lektion innan barnen kommer.

Det första ja fick höra imorse när ja kom in på expeditionen är: att ni orkar bli lärare! Vi ba :/. Eeh... Hon: ja, de e så himla dåliga löner för allt slit.. Vi:/ hmm.

Fan, tycker alla bara pratar om hur dåligt det är att vara lärare... Lyft upp det bra, lovledigt, underbara barn, mysiga klassrum, fritt tänkande mm. Gå ut i strejk eller var nöjd:)

Puss!


Apt

2012-04-24 ღ 17:35:30

Nu är det sista mötet, håll ut:)


Fullt ös!

2012-04-23 ღ 23:54:21

Ska precis säga godnatt här. Det har varit en lång dag med praktik, jobb hos mina underbara barn o sedan träning. Det var jättekul hos barnen. Vi målade saker från naturen o busade:)

Imorn blir en lång dag igen. Natti!


Storstäda en söndag.

2012-04-22 ღ 16:09:59
NU har jag ätit en god lunch (något sen) efter hårdträning. Grymt skönt o träna igen, får se om jag pallar köra ett pass imorgon innan VFU. Imorgon kväll ska jag jobba igen efter 2 veckors ledighet. Ser fram emot att få träffa de underbara! Nu ska jag storstäda faktiskt... för i veckan finns ingen tid för det. Inte nog med att det är VFU hela dagarna utan sedan ska jag träna, jobba och planera Valborg med vännerna också :)

Hörs senare!!

På't igen!

2012-04-22 ღ 12:54:04

Nu kör jag efter två veckors vila:)


En idol.

2012-04-22 ღ 10:53:31
Det finns en tjej som jag tycker är väldigt cool och som jag gärna skulle vilja träffa faktiskt.. Denna person är Anne-Marie... eller Anna... eller Mia Skäringer :). Hon berör mig med sina karaktärer och det som verkligen fick mig att fastna var henens show hon gjorde på cirkus "Dyngkåt och hur helig som helst". Den var väldigt sorglig och jag blev väldigt tagen av den., men samtidigt var den rolig och mycket bra musik :).

Jag ser fram emot den nya säsongen av Solsidan. Det ska bli kul att se.

Credd till henne säger jag, Mia Skäringer, vilken skön person.



Underbart skön... min favorit är nog Anne-Marie eller Anna i Solsidan :)



Blivande lärare :)

2012-04-20 ღ 16:58:39
Hej hopp!

Det är en underbar fredag idag. Skitväder med snöblandat regn men det gör inget. Jag och Emelie klarade lektionerna galant, precis som många sagt att vi skulle göra. Det kändes jätteskönt. Fick mycket positiv kritik o bra tips. Vi kommer bli jättebra lärare i framtiden sa hon :) Jajamen! !

När jag skulle gå hem kom en tjej i klassen: Jag hoppas att du får bli skollärare :)
Så himla söta dom e  :)
Å en kille från klassen kom fram till mig: Hur gck det sen när ni pratade med läraren o så?
Dom e för goooa!

Sista lektionen hade jag klassdisco med barnen och det var jätteskoj. Det blev lite dans faktiskt och några fick tillome till en tryckare, så himlans söta e dom. Nu ska jag ut ikväll med några vänner o försöka slappna av i helgen :)



Har väl alltid haft en speciell begåvning vad gäller att ta hand om barn, älskar't...

vilket får mig att tänka tillbaka på mitt år som au pair i Versailles...

Underbara unge, underbara minnen har vi ihop :)

Pour toujours ma crevette!

Puss o kram o trevlig helg!

Dagen D.

2012-04-20 ღ 07:36:31
God morgon i regnet :)

Sitter här och försöker tagga till. Idag gäller det. tio i tio ska jag ha min examinerande lektion.. Nervös e bara förnamnet. Jag ska le som jag brukar och försöka göra mitt bästa utifrån det jag planerat. Hoppas barnen e med mig.



Nu kör vi, önskar mig själv ett STORT lycka till nu :)

 





Hör av mig senare.

KRAM!

Duktiga elever!

2012-04-19 ღ 18:56:51
Hej!

Idag har vi haft en kanondag i skolan. Det var jätteskoj att få presentera allt de hade arbetat med och sedan gå och titta på en annan klass som hade arbetat med Kina. Modeshowen var helt klart en hit :D

Italia

 

China!

 

Tack för härliga redovisningar och mycket skratt :)

 

 


Italien på schemat...

2012-04-18 ღ 22:50:33
Hejsan hoppsan!

Idag är bättre än igår.. Har haft en supermysig kväll med bästa Emilia nu ikväll. Det blev god mat och massa prat. Det var riktigt längesen vi sågs så det var jätteskoj. Här kommer dagen i bilder :)





 

 

Alla var så himla duktiga, väldigt imponerad av resultatet.

Imorn ska vi redovisa allt och servera pizza :)

 

God natt!

 

 


Viva italia!

2012-04-18 ღ 12:00:56

Hejsan bloggen!!

Idag är det tema Italien som gäller för hela slanten. De e många av de som som ville jobba med papier machè även idag, så det var skoj och se. Det är allt ifrån fotboll till gladiatorspel. Fullt ös, och nu är lektionsplaneringen inskickad, så nu får man se hur det går på fredag...


Hörs senare!


Tema rymden...

2012-04-17 ღ 17:09:45

Hej! Det är fullt ös, mycket lite fritid nu dessa vfu-veckor men kul har vi:) idag höll jag i förmiddagens aktivitet som jag själv planerat och knåpat ihop.

De ska nämligen göra solen, jorden i månen i papier machè och sedan ska vi måla och hänga upp dessa i klassrummet.



Så idag tog detta sin början... Nu ska jag fortsätta med lektionsplaneringen här inför fredag..

Hörs!


Min helg i bilder.

2012-04-15 ღ 23:29:54

I fredags firade jag och Sofia sommarjobb med god middag och efterrätt :)

 

Sedan möblerade vi om vardagsrummet i lördags...

 

och sedan köket :)

 

Nu ska jag sova för nu blir det en vecka med mycket praktik och en hel del uppgifter följt av examinationsletion i Språk, hej o hå!

GODNATT!

 


Inspiration?

2012-04-14 ღ 12:23:03
Jag sitter här och försöker nu skriva min lektionsplanering till min examinerande lektion nästa vecka och det går väl sådär, har massor av idéer men ingen som känns hundra... Det ska vara tydligt kopplat till läroplanen, det ska vara roligt och motiverande att lära sig. Det ska framförallt lära eleverna något under enbart en lektion och det ska varsa något de redan har förkunskaper i för mitt eget bästa... Hjälp... hoppas att det är någon som ger mig en superidé snart. För idag måste den skrivas...iaf börjas på.

Inspirationen, var e du?



Känner mig lite som Gustav idag...

Sommar...

2012-04-11 ღ 10:54:04

 

 

Det skulle vasra härligt att göra en resa i sommar... men var och hur? Sverige...utomlands?

De e frågan...

 

 


Vem har fått 8 veckors soligt sommarjobb ? :)

2012-04-11 ღ 09:30:31
Jajamen! De e jag de. Jag har fått 8 veckors sommarjobbpå förskola i sommar, och det visde sig att jag ska få tillbaka några tusen på skatten oxå :D En stor lättnad. Idga är jag dock hemma och är sjuk, förkylningen är tillbaka, men hoppas den försvinner snarast för detta har ja inte tid o lust med :)

KRAM

Mitt påsklov.

2012-04-09 ღ 10:58:47
Hej hopp!

Nu är jag tillbaka hemma i Uppis igen och nu sätter plugget igång igen. Här kommer en liten bildsammanfattning av mitt härliga påsklov.

Våryran med kära vänner blev en lyckad kväll :)

 

Sedan åkte jag ner till Växjö för att fira Emelie...



Med mycket sool...



Det blev en mysig påsk hemma med familjen.



Grattis Emelie 25 år!

2012-04-01 ღ 08:10:33
Hejsan... lite trött här. Jag kom hem vid 3 inatt efter en riktigt skön Våryra, mycket lyckad. Nu har jag precis hoppat i mjukisarna och ska snart dra mig mot centralen för att åka iväg  till bästa Emelie som fyller 25 idag. Det ska bli jättemysigt att komma ner. Men först blir det till att sova på tåget... :)

Puss!