Tack Jessica :)

2010-05-07 ღ 21:50:09
ÅÅåååh va glad jag blir! Tack så hemskt mycket för kommentaren. Vad härligt att du läst mer och blivit ännu mera taggad att dra iväg på äventyr :) Jag rekommenderar verkligen det. Är det just Frankrike du är intresserad av? Eller finnsdet andra länder du fudnerat på? Vad är det som gör att du vill åka just som ua pair? Om du åker iväg måste du lova att skriva till mig o berätta hur det går :)

Lycka till igen tjejjen o tack!

1 Kommentarer
· Jessica.

Hej igen :)

Det är Frankrike jag vill åka till, har varit i Paris på semester 1v 2005 och blev såklart kär i staden då. :) Jag har studerat franska i ung 6-7år, känner att jag börjar tappa språket lite och det vill jag inte. Dessutom så älskar jag barn, har en lillebror som blir 4 i sommar och jag älskar att ta hand om och leka med honom. Jag har precis läst upp matte på komvux inför högskolan, känner dock att jag kan vänta med högskolan 1 år till. Därför känns Au pair helt rätt i höst! Har funderat på att åka sen jag tog studenten för 2år sedan, så nu är det dags att det blir av!:) Ju mer jag läser och tänker på det, desto mer sugen blir jag! Låter kanske lite kliché, men jag är redo för ett äventyr :)



Läste att du hade work and study abroad som förmedling, stämmer det? Jag har läst om agenturen o tycker att den verkar bra! Har haft lite svårt att hitta förmedlingar och jag vill ju hitta en bra så fort som möjligt så att det hela drar igång!



Självklart ska jag höra av mig och berätta hur det går för mig :) Är superglad att jag hittade hit till din blogg! Jag hoppas att allt är bra med dig! / Jessica



2010-05-08 @ 20:31:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback