Erken!!

2013-05-29 ღ 07:23:16

God morgon härliga dag :)

Nu hoppas jag att jag fått med allt jag skulle... I en bag, en ikeakasse och en ryggsäck... För jag ska strax hå och möta Julia och sedan åker vi iväg till Väddö och vidare till erken där vi ska vara till på fredag. Det ska bli roligt och sedan är vi kommer hem väntar examensmiddag för två av de bästa:)

Igår var vi ute i naturen heja dagen och vi fick dricka vatten i en källa ute i skogen.. Äkta källvatten, oj vad gott det var!!!

Hm mat, kläder, mera mat, skor, jacka, tröjor... Frukost, grillkött... Bikini... Ja nu kör vi!! 1 vecka tillsmarloooooooov!
Pusss!!!


CHECK!

2013-05-28 ღ 00:10:00
Hej bloggen!
 
Ska verkligen sova nu för det är på tiden, men har ikväll hunnit med att fixa massa måsten och kurerat mig med alla krämer jag idag hämtat ut och hoppas allt blir bättre snart =) Tog ikväll en titt på skolans hemsida och fick se.....att JAG KLARADE SISTA DUGGAN med 1,5 p. Alltså, tårarna var nära, så himla svårt det kändes.....men yes, jag klarade mig. Nu känns det ännu mer som att sommarlovet snart är här:D:D:D
 
Förresten mamma....rekommenderar [email protected] och avsnitten med Kenneth Gärdestad, himla bra avsnitt.
 
 
 
 
 
 
 
 
GODNATT från en glad tjej!!!

Foto.

2013-05-26 ღ 23:50:02
 
 
 

Mors dag och lite catch up!

2013-05-26 ღ 23:13:57
Hej bloggen och förlåt för att jag haft en lång bloggpaus....vet inte riktigt varför, bara inte haft lusten att blogga alls plus at det varit en hel del saker som hänt här i Uppsala, massa vårmys, tentaplugg, fester mm som tagit min tid.
 
Jag var ju i Paris för snart en månad sedan och den veckan var underbar. Vi strosade runt på våra gamla gator och mös i solen vid St Michael, åt massa goda crêpes, drack vin, lagade boeuf bourgingnon och hade det allmänt bra. Sedan var jag ju två dagar i Bretagne och hälsade på min gamla franska familj, vilket var jättekul. Min lilla räka har blivit så himla stor nu. Jag kände att franskan hade blivit sämre men jag tog mig fram =) Mamman tyckte att jag fortf pratade bra franska efter fyra år.....hihi. Vi bodde i ett hus på en ö i Bretagne, jättemysigt. Jag och räkan gick ner till stranden på kvällarna och plockade snäckor och pratade en massa, vi lekte, spelade spel och busade, precis som förut. Sedan åt vi en himla massa mat också, precis som förut =D Det var en härlig vecka.
 
 
 
 
 
 
Sedan har vi haft en hel del sol här i sköna Uppsala och vi har grillat, myst, spelat kubb och festat. I onsdags sprang vårt tappra gäng Blodomloppet och hade sedan stor picknick, riktigt mys. I torsdags bar det faktiskt av ut på...tro det eller ej, STOCKEN. Och vi hade en helkväll med dans och drinkar, riktigt skojigt. Fredagen tillbringade jag med Evelina på Gränby innan det var dags för middag och vin hos Emma och Kristin i deras nya lya. Vi gjorde egen pizza och drack massa vin, sedan drog vi ut och spelade kubb(hårt fort och rakt), hahahhaha och varvade detta med vaniljglass och jordgubbar. Vi var lite crazy och avslutade kvällen med cider på Orvars :D
 
 
Igår var det sedan lördag och dags för EXAMENS-GASQUE för Malin och Carro. Det var jättekul att få vara med på sittningen och höra alla bra tal och sånger. En lyckad kväll med dans och blåsor på fötterna. Så idag har jag varit rätt så sliten, men det hindrade mig inte från att åka till Sthlm och äta middag med Mikael, Lino och mamma för att fira vår kära mamma på hennes dag. :)
 
Efter en lång och bra helg ska jag nu ladda inför en sista helvecka i skolan med utflykter och övernattning.  Sommarlovet står snart för dörren och Barcelona är inte långt ifrån oss heller =D
 
 
 
 
 
Puss och kram, hörs snart igen!
 
 
 

Godnatt.

2013-05-03 ღ 23:40:05

Nu måste jag dova, upp fem imorn:/ skriver imorgon innan jag åker.


Pussss!