Årsta havsbad.

2010-06-29 ღ 18:58:34
Heej bloggen!
Idag har jag och Sandra legat vid Årsta havsbad hela dagen, badat en del i det faktiskt varma vattnet o legat i solen o gottat oss. Efter det tog jag en tripp till Farsta för att kolla till lägenheten lite o så hittade jag en doppresent till lilla Cornelia äntligen :)

 

 

 

 

Fattar inte vad de e för fel, kan inte minska bilderna som förut, men men.

 

Ha en bra kväll! Puss

 


Off to Bro!

2010-06-27 ღ 09:50:37
Nu drar jag till Bro för sol o bad me mina sötnosar :)



När livet känns som bäst.

2010-06-27 ღ 09:31:32

Härlig dag.

2010-06-26 ღ 11:23:09
Det var en underbar dag igår, lång o fylld av skratt o tårar ;)

 

 

 


 

 

 

 

Tack allihop för en lyckad dag! <3

 


Midsommar.

2010-06-25 ღ 08:53:31
Då var det midsommar igen! Tänker tillbaka och undrar hur jag firade förra året.. JO! Jag hade skolavslutning i min franska skola i Paris. Mikael och mamma var med och sedan åt vi en svensk/fransk middag med min franska familji Versailles, ovanligt, men oj så mysigt. Idag blir det en stor picknick med vänner på Söder. Hoppas på lite dans oxå :) Först ska jag till frissan o klippa mig. Senare blir det middag här för att efter de dra till Kingen o hennes polare o avsluta kvällen.
Ha en underbar midsommar!
!

 

Förra midsommarafton.

 

 

Mina mammor :)

 

 


After work!

2010-06-23 ღ 11:23:16
Igår hade vi en grym after - work med Sickla gänget, riktigt lyckat. God mat, drinkar o massa sol. Å allt detta på Söder. :) Nu har ja legat i solen en stund o slappat, börjar jobba ett idag. Men nu måste jag fixa lite... systemet, packa väskan, ombyte mm.
Va gör ni på midsommar förresten?
KRAM

: )

2010-06-21 ღ 08:14:58
Gomorron!
Ska snart gå till jobbet. Idag blir det jobb med Terese :) Det ska bli skoj. Igår när jag åkte tåg hände något annorlunda. Kul när sånt händer. När du minst anar de.. Hehe. But remember to smile!
Ha en bra dag! KRAM

Hammarbybacken bestigen!

2010-06-17 ღ 11:34:29
Hallå! Jag och Sandra gick upp halv 8 imorse för att fixa frukost och bege oss mot Hammarbybacken. Sedan blev det att avnjuta frulle uppe på Söders höjder :) Känns riktigt bra :)

Sol sol o cherie!

2010-06-16 ღ 08:50:15
Gomorron!
Jag har min kära vän från Malmö här nu :) De e trevligt. Jag tog ledigt idag för att vi ska kunna umgås lite mer idag, hon åker hem sen ikväll. Solen skiner och det blir nog en dag på djurgården. Igår träffades vi i kungsträdgården efter jobbet, gick och fikade några tjejjor, mysigt! Nu ska ja fixa lite sallad att ta med, kläder o bikini  :)
I förrigår pratade jag med min franska familj via Skype. Det var jättehärligt att få se min lilla räka. Hon har blivit så himla stor, och fått långt fint hår. Saknar henne. Vi pratade lite, diskuterade clowner, pumpor, sånger... sötnöt. Hoppas ja får träffa henne snart igen. Familjen sa att om ja hittar billiga flygbiljetter e de bara komma ner en helg :)
Ännu en gång, jag är så himla glad att jag åkte iväg på min resa. Verkligen som agenturen sa, ett minne för livet.
Ha en superdag! Tänker på min familj som landat i Turkiet nu, hoppas dom har det bra.
Puss!

Barnvakt som förr :)

2010-06-12 ღ 22:34:28

Heeej!

Jag sitter här i Vendelsö.. Jag har varit barnvakt åt världens bästa knoddar83 av dom) :) Sanna och Mange är nämligen på brölloop idag så jag fick leka med knoddarna Simon, Filip o Mandi HEEEELA dan :) Vi har blåst bubblor, skjutit vattenpistol, rockat rockring, tittat på film, lagat mat, myst o så köpt lördagsgodis. Vi avslutade dagen med tjuv och polis-spelet och en saga på de.

En riktigt härlig dag. Dom e så goa. Vi satt o pratade minnen förut, hur det var första gången vi sågs..eller när simon sprang runt naken på landet o skrek "badabadabada", eller när vi lekte supertoarullen...aah. Finns lite minnen. Sen började vi prata om att vara kär.

Simon:du e kär!
Jag: nee, inte just nu. Måste hitta nån att bli kär i.
Filip: Marcus :D
Jag: nee, de va förut..
Mandi: Ne, han e tråkig, ser bara på fotboll
Jag: Mmm, så sant. Men han e snäll :)



Nu ska ja lägga mig så ja orkar upp o jobba imorn.
Å imorn kommer min älskade vän från Malmö, love!!

Puss!


Sommar på Färingsö.

2010-06-11 ღ 12:10:06
Häromdagen var jag på min brors avslutning ute på Färingsö...åh va fint de va! Vattne, bryggor, fåglar, kyrkan.. å smörgåstårta, sommar.




Jump jump jump!






Mums!






Grattis till ännu ett år avklarat, nu sommarlov!! <3



Regn, lycka?

2010-06-11 ღ 12:03:26
Idag regnar det en massa... jag tycker synd om dom som springer ut idag. Vädret kan göra så mycket. Men sägs det inte att regn ska bringa lycka? Så låt inte regnet ta ner er, detta är er lyckligaste dag hittills :) Familjen o vännerna e fortfarande där o flaket me :D Så njut till fullo även om klänningen känns lite kall..

Härligt att det regnar idag :) En riktig mys-dag. Det behövs ju lite regn så att det kan komma massa dagar av strålande sol snart igen :)

Nu ska jag åka till jobbet och hoppas på en bra dag. Synes!




Kramar

En annan sida av Götet.

2010-06-08 ღ 22:29:45
Heeej!

Jag har haft en helt underbar långhelg i Götet. Vilket väder! Jag åkte kl. 13 från Stockholm Central i torsdags, tog intercity tåg så det tog 5 timmar..hmm. Stektes sönder i solen :P Sen när jag va framme va de strålande väder och ja o Joanna gick direkt till en pizzeria, Pizzeria Marcus(konstiga Göteborgare) för att köpa mat :) Sen blev de myskväll me tankar, minnen o allt som hör till. Vi satte klockan och fredagen tillbringade vi på klipporna vid Saltholmen, underbart! Blev sol, bad(I HAVET) :D västkustmacka å vi smörjde, smörjde o smörjde oss, men brändå oss gjorde vi självklart iaf :P Sen bar de hem för kalldusch, mat o uteservering.




Lördagen (tokiga) bestämde vi oss för att åka båt så när klockan tingde kl 7 var de bara att packa matsäck, fixa irodning sig och dra till båten som gick mot Brännö halv 10. Väl framme blev det cykeltur(med eller utan bromsar, haha), lunch och dans vid Brännö brygga, snäckplock, en del hänga knäveck för gamla tiders skull ;) å så lite flakmoppar, lanthandel o får. Sååå härligt.




Dans på Brännö brygga..(8)



Samma kväll väntade en spännande Green Day konsert på Ullevi så det var bara hem för ombyte, lite mat o snabbt iväg. Kvällen blev oförglömlig. 6 timmar av applåder, skrik, konstant leende, lyckoskrik o en himla massa bra sångtexter. Billie med sitt gäng var otroliga. Vi fick oss helt klart The time of our life.





Resan slutar inte där... dagen efter vaknar vi upp till sol även då, dock lite senare(kl9). Jag vaknade iof av spadar o traktorer vid halv 8, men vi säger 9. Dagen var Sveriges nationaldag o vi tillbringade den på stan med shopping, lunch o promenader. Sen blev de ostbågar, film o mys. Gamla?!?! Juste, ja fick en hel del goda recept och tips av Joanna, nu blir det nya tag här hemma :) Mumsiga nyttiga recept!




Innan ja tog tåget hem på måndagen såg vi Dear John, tårar :) Sjukt fin film.

TACK Joanna för en otroligt härlig helg, underbar början på sommaren. <3





Obeskrivligt.

2010-06-06 ღ 19:59:51




Billie med sitt gäng var otrolig på Ullevi igår <3


Greenday!

2010-06-05 ღ 16:19:33

Nu är det äntligen dags! Ikväll spelar Greenday på Ullevi i Göteborg och JAG ska vara där :) Jag och Joanna ska göra oss iordning och sedan blir det sång och hesa röster på Ullevi :)


KRAM!


Guuuul!

2010-06-02 ღ 21:23:07
Imorse gick jag upp kl 06.00. Hoppade in i duschen och åt en god frukost. Sen gav jag mig iväg till dagens arbete: lek, skoj, sandlåde-sittande, vattenslang-sprutande... jaa, ni fattar nog. Förskola. Det blev en underbar dag med leenden, tröstanden, skratt, tårar, rabblande av färger(en himla charmig pojke kan en enda färg och det är gul, så när man frågar honom: vad är det för färg?, svarar han : Guuul! Neej, de e ju blå..men han chansar alltid på gul, hihi), diskussion om fåglar, geggiga strumpor, byte av skor, Hehe... så himla underbar dag. Älskar det jobbet. Visst ja, det var en halvbra lunch, kladd, härlig vila med en del sura blickar, envisa ungar, men vad gör det :)

Eftermiddagen blev tvättid, matlagnign och storstädning. Nu är det rent o fint och väskan e snart packad. Imorn drar jag till Gööötet. Ska bo hos Joanna och på lördag är det Greenday som gälle rpå Ullevi, wiiie!

Nu ska jag gå och handla resgodis och ta en promenad.

Puss!