Plugg i vår.

2010-08-26 ღ 09:42:11
Hej hopp!

Igår var jag och Amanda på ett corepuls-pass på Sats. Underbart! Sjukt jobbigt, mycket kondition, mindre styrka. Jäkligt kul att komma igång igen. Sen åkte jag hem till Marcus där jag blev bjuden på pannbiff o potatis o sås, mums. (nej, det var inte lika gott som mammas) men det är heller itne schysst att jämföra andras mat med hennes för att den är ju alltid bäst, går liksom inte att få till det så själv, har själv prövat.

Nu i höst blir det mest jobb och träning för min del. Sedan en sak till : körkort!! Det måste tas och de e NU! Har även kollat en del universitet till våren, min tanke är ju att jag äntligen ska börja plugga då. Det lutar nu mot Göteborg, men ja får se.

Ikväll är det inventering iaf, wuhu! Innan dess blir det jobb med Kingen.

Hörs!

KRAM

Gomorron!

2010-08-24 ღ 09:52:45
Nu har jag varit borta i 2 veckor o kära Norrköping. Det var väldigt trevligt där nere. Det blev mycket körning, sjukt mycket teoriplugg, å en hel del skoj oxå. Hittade en vän där nere, Lovisa som jag umgicks med hela tiden, askul hade vi. Sen kom Marcus ner lördag - söndag oxå och förgyllde min lördag med Kolmården :D Det var himla mysigt. Jag lärde mig otroligt mycket där nere och nu är jag sjukt taggad på o ta de där himla kortet :D
Nu har jag lite o fixa med..
fixa träningskort
reklamera skor
tvätta
boka körlektion
åka till jobbet
Hörs senare!
PUSS

Ett kapitel slut, ett annat tar sin början.

2010-08-06 ღ 10:16:24
Då sitter jag här på vår(Toves) gröna(riktigt illgröna) pall och sr ut över havet av flyttkartonger, väskor och sopsäckar. Mycket kul har vi haft i den här lyan alltså, icke att förneka... men nu är även detta kapitel slut. För ungefär ett år sedan kom vi båda(jag och Sandra) hem från ett härligt år i Paris och det var svårt att ta avsked där med. Det var bara att inse att den perioden var slut och att det skulle komma en ny ljuv tid i Stockholm och visst blev den ljuv alltid. Ångrar inte en sekund att vi flyttade ihop, även om det nog är hög tid att vi separerar innan hela lägenheten faller i bitar, haha.
Kommer sakna det här grymt mycket, men ser också fram emot sköna kvällar i Malmö och Stockholm några år framöver. Studier, fattigdom, skratt o tårar, all in!
Roomie <3 Roomie


Södertider tar även dom slut....

2010-08-04 ღ 16:24:23
Nu har den tid som var så långt borta, kommit. Nu är det snart utflytt från vår söderlya där jag och Sandra bott sedan 1 december. Många galna upptåg har det blivit. Vi har inlinesat, putsat fönster, dansat, stekt köttbullar, fototrixat, snackat i timmar å allt detta nattetid. Oj! Ja höll visst på att glömma alla snöbollskrig även dessa nattetid.. sushi, varning för-skyltar, mattor - går dom att tvätta?? , hästtavla, nycklar, behöver man sånna? Å så Babatunde.
Detta är bara några av de många saker som alltid kommer att kopplas med Sandra och Söder. Tack Sandra för en helt underbar tid, jag är s¨glad att vi gjorde detta tillsammans. Vi har under året byggt upp en stark vänskap som jag hoppas kommer vara ett bra tag, Lycka till nu med studierna och bli inte rädd om jag en morgon sitter utanför dörren i Malmö och frågar om vi kanske kan äta suchi med salta pinnar eller näe.. glöm det! De e Fjäril som gäller ;)
Me n my rooomie <3
Puss!

Älskade vän.

2010-08-04 ღ 08:24:27
Igår var en jobbig kväll... jag var hos min vän Emelie för att äta en sista middag med henne innan hon drar till Växjö där hon ska plugga i 2 år. Det var riktigt jobbigt när vi skulle säga hejdå, tårarna rann.. å inte lite heller. Fy vad jobbigt de e med avsked. När nån man tycker mycket om inte ska finnas där på ett tag. Förra gången var det jag som åkte, nu e de du. Önskar dig all Lycka till!! Hoppas att du får massa nya vänner, upplevelser o att vi snart ses igen :)
Kommer sakna dig enormt hjärtat.
Vem ska jag nu skratta åt(oj ja menar ju med) ;)

Gotland. check!

2010-08-03 ღ 00:02:34
Heej! Nu är jag tillbaka i Stockholm igen efter en underbar resa på kära Gotland... och tro det eller ej men min bild av Gotland har ändrats, och det till det bättre :) Har nu en solig och varm bild av Gotland, även om vi fick utså 2 dagar i ösregn, men då stack vi på inne afterbeach så det är inget att klaga över ;) Vi har haft det så himla kul, skrattat sjukt mycket..
Det blev utgångar, restaurangbesök, matlagning, toalettbesök stup i kvarten, strand, sol, bad, en himla massa motion, cykeltur på Fårö 3 mil, raukar, after beach på Tofta, inomhus afterbeach på Kallis o en massa mer.. underbart..
Tack kära vänner för grymma dagar. check! Tack å lov för att de blev kalasbra ;) Å glöm inte Bonaqua, haha
<3<3<3