La vache quiri (stavningen?)

2008-09-22 ღ 10:51:48
Manda! Jag äter massa La vache quiri här!! De e ju värsta franskt : ) Mums! Jag o flickan gjorde laxpasta en dag o gissa vem ja tänkte pà dà som jämt när ja lagar mat, haha.

Här e nàgra bilder fràn när vi va vid slottet o solade.



Jag o Monsieur = P















Ska iväg till bussen nu o träffa en ny tjej i st germain. Ska kolla om ja hittar strupor, bomull,bumoll; ) o sà värmeljus! à Telefonkort!!

Puss pà alla därhemma!!!

Ikväll ska ja försöka bada lillan o se hur de gàr = P Hàlla tummarna Igàr va ja o lillan ute o gick massa, blàste kallt, riktig autumn - day! Men härligt va de, besökte massa parker o plockade löv .



Jag pà baksidan av huset när lillan sov middag.


Puss igen!

Bonne Journée !




3 Kommentarer
· mamma

Hej älsklingen min! Du är lika vacker som vanligt det är så roligt och alltid lika trevligt att titta in på din blogg för att inte tala om den fina kontakt som du har med Mikael det gör mig verkligen glad. Ha en riktigt bra vecka så hörs vi pussar och kramar från mamma.

2008-09-22 @ 11:25:24
· Thomas (Name It)

Hej Therese.

Jag lovade ju att titta i din blogg så här är jag. Kul att se att du verkar trivas i Paris, den bästa av städer. Om du har vägarna förbi någon gång så bodde jag i Marly Le Roi i flera år, det är några kilometer längre ut från Versailles. Fin liten by, på 16 Rue des Coteaux ligger ett fint litet hus där din f d chef växte upp. La Vache qui rit var en favorit för mig också. Om du inte har hunnit se det ännu så kan jag rekommendera Hallarna eller Chatelet Les Halles som det heter formellt, coolt ställe med en del kul shopping och där kan du också gå upp mot Centre Pompidou som är ett häftigt ultramodernt kulturhus. Sedan missar du förstås inte trapporna nedanför Sacre Coeur, där drack jag många öl som ung skitunge och några år senare förlovade jag mig med Tina en vacker, tidig lördagmorgon i maj alldeles nedanför den vackra kyrkan. Tjejerna sköter om butiken väl men du är nog lite saknad. Sköt om dig! Kramar Thomas

2008-09-22 @ 22:09:46
· Medina Ciric

Hej Therese.



Jag lovade att höra av mig, din blogg är jätte fin och jag är glad att det går jätte bra för Dig i Frankrike!!! Du är saknad i telefonen när jag ringer till butiken ,

Hur är det, hur går med lilla tjejen , har Du börjat skolan.

Än en gång vill jag säga förlåt :(

Nu måste jag damsugga butiken , hoppas att det går bra med försäljning idag, vi har fått in jätte fina varor i butiken. Vi hörs och ta hand om DIG!!Massa krammar från Medina:)

2008-09-26 @ 09:07:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback