12 getingar, hur stor e chansen??

2009-01-15 ღ 16:46:55
Japp,, här kommer man hem fràn skolan o hittar 12 getingar krypa runt pà köksgolvet, blää!!! Hur stor e chansen den 15 januari =/

Dagen har vart bra tills ja hittade dom smà äcklen. Gjorde ett träningspass för mig själv imorse =) me musik o allt. Sen i skolan fick ja höra att vi ska göra en muntlig presentation om nàt fràn vàrt land. Självklart ska ja prata om Astrid Lindgren =)

Snart e de helg, va ska ni göra dà??


Pussss

1 Kommentarer
· Sinikka (Nickan) Riikonen

Hej Terese!



Förvånad? Har efter en mycket lång tid pratat med din mamma ikväll. Så glad över att jag tog tag i kontakten igen. Susanne har också försökt. Har inte varit så lätt att hitta mig i telefonjungeln. Så roligt att prata. Vi pratade om dig och jag fick din blogg adress. Har frågat Nina ofta om ni hörs men alla har sitt, även hon. Nu skriver jag till dig för jag tyckte det lät så roligt att du tagit dig till Frankrike som aupair. Hör av dig och berätta om ditt nya liv. Själv var jag barnflicka i Sverige på 70-talet. En familj som jag är vän med än idag, 34 år senare. Susanne berättade att dina franska språkkunskaper utvecklats enastående. Låter så kul att du vågat ta språnget - ut i världen. Hoppas du hör av dig. Vore så kul att höra vad du har att berätta.



Kram Nickan



ns.riikonen@gmail,com

2009-01-15 @ 20:16:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback