Så kan det gå med inlines.

2010-07-09 ღ 05:20:25
Sitter här och kan inte sova.. och varför? JO för jag var ute och åkte inlines igårkväll vid 21 - 22 tiden. Sen kommer det en backe och jag får svårt för att bromsa. Farten ökar och jag vurpar vid en tröskel, flyger en bit upp ochlandar på rumpan med benen vikta utåt(som när man om man är rätt vig kan sitta på knä fast vika fötterna utåt åt sidorna). Det gjorde rätt ont och nu gör det fruktansvärt ont vid vridningar eller ansträngningar.
Usch. Vad skulle jag på den backen och göra!? Det kan man undra. Men det kunde gå så mycket värre, med tanke på att jag åkte i minishorts och linne och inte hade ett enda skydd. Men ont gör det.
Ringde precis vårdguiden och de sa att jag ska ta något smärtstillande och sedan uppsöka vårdcentralen. Suck. Dumma jag. Jag tänkte innan att den här backen villl jag itne åka nedför. Men kände att jag inte lika gärna kunde ta av mig och gå ner i strumporna, vilket jag självklart borde ha gjort. "Is she brave or is she stupid" Mh! Nu ska jag försöka vila lite iaf, så får vi se om det blir något jobb idag.
Skydda er när ni åker inlines!

2 Kommentarer
· Emma

Då blir det hjälm och skydd ifortsättningen när du ska åka eller!?

2010-07-11 @ 12:18:59
· Sandra

Du är ju inte klok!! Va du uppe och bloggade mitt i natten också??? Jag måste ha sovit djupt...

2010-07-11 @ 21:18:07
URL: http://sandralotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback