Body pump.

2011-01-29 ღ 09:51:50
Oj, aj, aj... Jag o Emilia från korridoren körde ju body pump igår å ja tror att ja tog lite för tungt. Aj i hela kroppen! Men bra var det, får köra det lite oftare så man kommer in i de. Sen åt vi middag på Orvars å sen skulle vi ju ut..haha men vi började ju ge oss iväg vid 10 så de va ett himla skå o komma in nånstans.. omöjligt. Så vi skulla ju dra hem till korridoren o köra TV - spel med Niklas men det blev nattsnack med daimglass ute i korridoren i några timmar.. så himla härligt.. Skrattade så vi grät, tjafsade som små syskon å snackade frukostvagn.. aah, himla roligt.
Juste! Jag får plats liggande mellan väggarna i korridoren, svårt o förklara men om ni frågar Emilia så e de ju sorgligt, haha.
Nu blir de frukost o sen bibblan. Måste avverka den enda bok ja inte hunnit skaffa så det blir att läsa den i biblioteket. Sen har vi fått våra böcker vi beställde så nu blir det läsa av, sammanfatta o bara chilla idag. Imorn fyller Jwan i korridoren år så de blir nog lite fika o så. Vi funderade på biljard kanske till kvällen. Niklas ville hemskt gärna spela.. å sen ska vi (jag Emilia å så Niklas förstås, hehe) storhandla lite på Willy's.
Trevlig helg på er!

1 Kommentarer
· sara

svar: tack snälla! :D

2011-01-30 @ 10:03:44
URL: http://smuls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback