Tankar på en söndag.

2012-10-21 ღ 16:52:00
Hej fina bloggen!
 
Det är skönt att få komma in här och skriva lite biland. Jag har precis suttit och läst en hel del i boken "Kalla det vad fan du vill" och även funderat hur jag ska göra för att bli mer ekonomisk(är en slösa och inte en spara, men vill ändra på det). Det känns som att vädret därute tillåter att jag ligger i sängen hela dagen och läser, så det känns bra :). Dock ska jag iväg och träna intensivpass vid halv sju, så jag kommer ut litegrann iallafall. Ikväll är det Solsidan igen :) Jippi! 
 
Igår hade jag en riktig mysdag.. det blev en del läsning då också och sedan ett spinningpass innan tjejjerna kom hit och mös hela kvällen. Vi pratade om allt möjligt och hade det allmänt trevligt, tack fina ni! 
 
Jag har även börjat fundera över min VFU(praktik) som startar om några veckro(vi är ute i fem veckor). Jag mailade min handledare häromdagen och hon verkar trevlig och klassen verkar jättegullig. Hon berättade att det är en klass på 16 elever, hälften, hälften och att de är jättegulliga. Hon frågade mig lite vilka ämnen jag vill hålla lektioner i och om jag har några idéer som jag vill prova så jag har börjat fudnera en del på detta. Jag hoppas på en rolig och lärorik period. En annan tanke som slagit mig nu är att om 1 vecka har jag gått halva min lärarutbildning, helt sjutk egentligen vad fort det går. Nästa termin ska jag läsa naturkunskap och sedan har jag en specialisering kvar innan AUO3 och sedan är utbildningen slut liksom, det gäller att njuta av varje dag och suga åt sig av allt bra och lärorikt. 
 
Nu ska jag stoppa i mig lite käk och sedan åka och träna. 
 
Lägger in några må bra-bilder, tagan på Grönan i somras :)
 
 
 
 
Puss och kram
 

0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback